• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

11 yaşında doğru yere kalem sokmayı nasıl becerdin? Bunu nasıl akıl ettin ben ona şaşırdım.
Yahu yaş 11, aha burada bi delik var acaba içine şu kalemi soksam noolur? mu dedin mesela? Sen o kalemi gerçekten vajinana sokucan da bir de zar yırtılacak da ohoo... Hayır bu ülkede yanlış delikten ilişkiye girmeye çalışanlar var. :D

Hep anal ilişki yaşamışsın. Sürekli gebelik, kızlık zarı gibi durumlardan korkup konular açmışsın. 19 yaşındasın. Seni sevgilin zorluyor mu ilişki yaşamak için?

11 yaşında kalem sokmussun, sonra ters ilişki yaşamışsin ve kızlık zarı derdine dusmussun..
Cok sevdiği için ilişki yaşamış kızlara kötü gözle bakilirken her pozisyonda seks yaşayan ama zarı sağlam dişilere kız denilen zihniyetin Allah belasını versin..

Kac yasindasin ki?
Bir jinekologun yok mu henuz duzenli gittigin.
Belirli bir doktorunun olmasi icin bakire olup olmaman gerekmez ergenligini tamamlamis her kadinin olmalidir dru.
O seni aydinlatir bu konuda

Korkuyorum gitmekten ya yırtılmışsa diye
Olmuşla ölmüşé çare yok ..doktora gidersen cinsel ilişkiyle mi yoksa başka sebeplerle mi olduğu ortaya çıkar .bunun yanında ne zaman olduğu da belirlenir . Yani çamurlu yolda patinaj çekmenin bir manası yok .debelenme boşuna .
Birde nedir bu yeni üyelerin zar sevdası? İlk konunun bu olması iğrenç değil mi ?aç neti bak yani :işsiz:

11 yaşında doğru yere kalem sokmayı nasıl becerdin? Bunu nasıl akıl ettin ben ona şaşırdım.
Yahu yaş 11, aha burada bi delik var acaba içine şu kalemi soksam noolur? mu dedin mesela? Sen o kalemi gerçekten vajinana sokucan da bir de zar yırtılacak da ohoo... Hayır bu ülkede yanlış delikten ilişkiye girmeye çalışanlar var. :KK70:

Göbek deliğinden girmeye çalışan bir çiftle bizzat konuştum, yaşanmış olay. Üzücü tabi.

Doktor muayenesi dışında nasıl bilinebilir ki biz burada nereden bilelim ayrıca esnek de olabilir
Ayrıca namus kızlık zarı da değildir

Hanımlar,
bazı kadınlar bir erkekle birliktelik nasıl olur, gebelik vb konularda çok bilgili değiller ve bilgili olmadıkları halde ilişki yaşıyorlar ve sonrasında da korkuyorlar, bunu garipsemekte kızmakta haklısınız, olay zar'a kadar geldiğinde bende kızıyorum ama dalga geçip laf söylemeniz uygun mu sizce?

Üye fake sanıp yazdıysanızda kusura bakmayın ama fake olduğunu nereden biliyorsunuz?

Back