Kızlık Zarı Ve Labioblasti

digeryarim35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
2
0
38
Kızlar merhaba benim yanaklarım çok uzun ve rahatsız edici hem bunun için hemde kızlık zarı dikimi için doktora gitmeyi düşünüyorum.2 işlem bir arada yapılıyor mu? Süleyman Eserdağ yada Esra Çabuk Cömert isimleri var aklımda Ankara da deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Labioplasti ameliyatı olalı 2 yıl olacak neredeyse kombin işlemler yapılıyor ama ikisi bir arada oluyor mu bilmiyorum.Ben ameliyatımı Esra Çabuk Cömert'e yaptırdım memnun kaldım hala ara ara görüşüyorum başka bi kaç işlem var aklımda onlar için arkadaşlarımdan gidenler de oldu bi şikayet yok çevremde.Süleyman Beyi'de burda çok okuyorum güzel seçimler hayırlısı olsun şimdiden umarım istediğiniz sonuçları alırsınız.

kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın ,şeker gibi bir istanbul beyfendisi kendisi,çok naif ve çok nazik,hani o konuştukça karşısında saatlerce onun dinginligini ve tecrubesini izleyebilirsiniz ve dogru yerdeyim dersiniz .Bende 16 temmuzda Ankarada vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :)

kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın ,şeker gibi bir istanbul beyfendisi kendisi,çok naif ve çok nazik,hani o konuştukça karşısında saatlerce onun dinginligini ve tecrubesini izleyebilirsiniz ve dogru yerdeyim dersiniz .Bende 16 temmuzda Ankarada vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :)
Reklam kokuyosun

Bu ne ovgu masallah arkadasa liste yapiyodumda burdaki yazilardan sonra eledim cidden.

Kızlar merhaba benim yanaklarım çok uzun ve rahatsız edici hem bunun için hemde kızlık zarı dikimi için doktora gitmeyi düşünüyorum.2 işlem bir arada yapılıyor mu? Süleyman Eserdağ yada Esra Çabuk Cömert isimleri var aklımda Ankara da deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Esra Cabuk Comerte mi gittiniz acaba kizlik zari icin arkadasim oneri istedi 2 haftaya dugunu var bakiniyorum onun icin sonuc nasil?

İki işlem bir arada yapılıyor yaptıran tanıdığım var benle aynı zamanda yaptırmıştı.Süleyman Bey i bilmem ama ben Esra hanımın hastasıyım sonuçtan memnun kaldım gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Zaten görüşmeye gittiğinde o güveni sağlayacak ben ilk görüşüp sonra karar almıştım.

Ben Esra Hanıma ameliyat oldum 1 hafta oldu daha ödemlerim şişliklerim var birde kaşıntı.Görüntüsü 2 ay sonra anca belli olur deniyor.Siz ameliyat oldunuz mu?

X