- 8 Mart 2017
- 30
- 1
- 6
- Konu Sahibi Susluuupakizeee85
-
İnşallah o da öyle düşünür canım. Üzülüyorum keşke bunlar olmasaydı diye.. bu konuları pek konuşmadık ama o hep ilk gecemizde kan gelir devam etmeyiz deyip duruyor.Herşey kan değil canım kan gelebilir gekmeyebilir 9 mühim değil eşinde sanmam kanı kafasına takacagini esnek olabilir yani takılma bunlaraaaaa
BencedeHerşey kan değil canım kan gelebilir gekmeyebilir 9 mühim değil eşinde sanmam kanı kafasına takacagini esnek olabilir yani takılma bunlaraaaaa
Benim bi arkadaşım böyle bi durum yaşadı evet haklısın senin durumunu anlayabiliyorum canım şimdi o ikinci çocuğunu dünyaya getirdi ama kına gecesinden bir gün önce kızlık zarını diktirdi evet söylemedi eşine bu durumu ama yapacağı başka çare yoktu.... Sana gelince canım benim eğer bi bozulma olmadıysada olaki eşinde inanmazsa gider muayene olursun esnek olduğunu öğrenir bişey demez... Bence bişey olmayacak canım üzülme yaaKafayı yiyeceğim zaten. Evlenmek üzereyim yaşadığım korkuları anlatamam size. Bıktım vicdanımla yüzleşmekten
Peki sizin gözleminizle durumum ne olabilir?Benimki de cok kanamisti. 1 pedi doldururdu belki de.
Yani hep diyorki kanaman olur devam edemeyiz canın acır vs. Benim kanamam olur mu sizce ?Kan gelir gelir sürekli buna takiosa takık o zaman kana canım bende 7 aylık evliyim bende ilişki yasayamiyorum kan man umrumda değil olmuyor bizede
Bilemiyorum bozulma var mısır ama normalde kanama olsaydı o kadar sürüntü gibi olmazdı heralde.. yada esnek olmasa ikincide kesin kanardı ama kan falan göremedim.. esnek olursa doktorda onaylarsa içim rahatlar en azından.. peki arkadaşınızın eşi bu durumu duymadı değil mi daha sonradan?Bencede
Benim bi arkadaşım böyle bi durum yaşadı evet haklısın senin durumunu anlayabiliyorum canım şimdi o ikinci çocuğunu dünyaya getirdi ama kına gecesinden bir gün önce kızlık zarını diktirdi evet söylemedi eşine bu durumu ama yapacağı başka çare yoktu.... Sana gelince canım benim eğer bi bozulma olmadıysada olaki eşinde inanmazsa gider muayene olursun esnek olduğunu öğrenir bişey demez... Bence bişey olmayacak canım üzülme yaa
Kızsanızda birşey farketmez yanlış bilgi veriyorsunuz ayni içerikte 2 farklı konuHaklısınız. Ah bu yargılamalar. Size kızmıyorum. Yanlış anlaşılmasın
Haklısınız. Üzgünüm özür dilerimKızsanızda birşey farketmez yanlış bilgi veriyorsunuz ayni içerikte 2 farklı konu
Hayır anlamadı bile oda söylemedi çünkü dikildi aynı kızlık zarındaki kanama gibi kanama oldu ilk gecesinde oda bi cahillik yaptı ve çok pişman oldu şimdi başka adamla evli iki çocuğu var söylemedi yani canım kimse bilmiyordu kardeşlerinden bi o bi ben biliyorduk, ama sendr sıkma canını bak görürsün esnek çıkacaj seninde o zaman bi sorun olmaz dr de eşine der esnek kanama olmaz diye bu duruma önem veriyorsa bu kadar basit senin ilk işin dr gitmek için böyle rahatlar esnek olmasa çok kanar emin olBilemiyorum bozulma var mısır ama normalde kanama olsaydı o kadar sürüntü gibi olmazdı heralde.. yada esnek olmasa ikincide kesin kanardı ama kan falan göremedim.. esnek olursa doktorda onaylarsa içim rahatlar en azından.. peki arkadaşınızın eşi bu durumu duymadı değil mi daha sonradan?
İçim ferahladı gerçekten. Düğünden sonra gideriz eğer o da isterse.. daha düğüne var ama vicdanımla yüzleşiyorum hergün onu üzmekten korkuyorumHayır anlamadı bile oda söylemedi çünkü dikildi aynı kızlık zarındaki kanama gibi kanama oldu ilk gecesinde oda bi cahillik yaptı ve çok pişman oldu şimdi başka adamla evli iki çocuğu var söylemedi yani canım kimse bilmiyordu kardeşlerinden bi o bi ben biliyorduk, ama sendr sıkma canını bak görürsün esnek çıkacaj seninde o zaman bi sorun olmaz dr de eşine der esnek kanama olmaz diye bu duruma önem veriyorsa bu kadar basit senin ilk işin dr gitmek için böyle rahatlar esnek olmasa çok kanar emin ol
Inan bilmiyorum canim. Ne yorum yapsam yanlis olur. Biz ilk yapisimizda hic kan falan gelmedi. 1 hafta sonra tekrar yapinca siril siril kan geldi.Peki sizin gözleminizle durumum ne olabilir?
Acaba benim nasıl olacakInan bilmiyorum canim. Ne yorum yapsam yanlis olur. Biz ilk yapisimizda hic kan falan gelmedi. 1 hafta sonra tekrar yapinca siril siril kan geldi.
Ama sen ilk önce git bi öğren içinde rahat olsun yarın bit gün sorduğunda niye kan gelmiyor diye için rahaat rahat esnek olduğunu bile bile dr muayene olmaya gidersin eşinle en azında ne olduğunu öğren üzülme rahatlasın tabi için geçer bu günlerde mutlu olun hep inşAllahİçim ferahladı gerçekten. Düğünden sonra gideriz eğer o da isterse.. daha düğüne var ama vicdanımla yüzleşiyorum hergün onu üzmekten korkuyorum
Ama sen ilk önce git bi öğren içinde rahat olsun yarın bit gün sorduğunda niye kan gelmiyor diye için rahaat rahat esnek olduğunu bile bile dr muayene olmaya gidersin eşinle en azında ne olduğunu öğren üzülme rahatlasın tabi için geçer bu günlerde mutlu olun hep inşAllah
Öyle de tabii, ilk bakışta belli olmuyor ki ne olduğuKan gelse ne, gelmese ne ya??? Olmuş bitmiş bir şeyi dert edecek adamlarla evlenmeyin yahu!
Konusu geçerse söyle, bakire olmayabilirim. Geçmiş geçmişte kaldı. Böyle hayal kurma artık de. Ne bu kanının hesabını yapıyor, çok itici! Seni seviyorsa zaten devam eder. Devam etmeyecekse de bi dertten kurtulmuş olursun. Sevmek, köle olmak, ezilmek, boyun eğmek demek değil. Seni sen olduğun için sevsin. Zamanında elini tutan olmadı mı? Yıkadın elini geçti. Bu da böyle bir şey. Geçti gitti.Öyle de tabii, ilk bakışta belli olmuyor ki ne olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?