- 8 Mart 2017
- 30
- 1
- 6
- Konu Sahibi Susluuupakizeee85
-
Damla şeklinde değildi ama sürüntü kıvamındaydıZarın bozulmuş zar zaten girişte. Hem az girmiş foşur foşur kan akmoyo aynı tarifindeki gibi 1 damla pembe kan gelir. Mutlaka doktora git için rahat etsin
Tamam işte öyle oluyo. Tam yırtılmamıştr belkideDamla şeklinde değildi ama sürüntü kıvamındaydı
Peki normalde kanama olsa damla şeklinde gelmez miydi? Benimki sürüntü kıvamındaydıCanım bunu anlamak için doktora gitmelisin. Doktor oraya bakacak ve durumu söyleyecek. Başka türlü biz senin ne yaşadığını tam olarak bilmiyoruz ne oldı ne bitti.. o yüzden ne söylesek yalan olur
Zede mi diyorsunuz? Peki ileride kanar mı sizce??Tamam işte öyle oluyo. Tam yırtılmamıştr belkide
Tekrar birleşme oldu kanama olmadı demişsin demikki olmıcak. Buna takılma fazla ben evlenmeden önce ilişki olmamasına rağmen kanama olmadı esnekti benimZede mi diyorsunuz? Peki ileride kanar mı sizce??
ama esnek durumu olabilir mi benimde? Siz doktora mı gittiniz eşiniz sormadı mı kan gelmeyinceTekrar birleşme oldu kanama olmadı demişsin demikki olmıcak. Buna takılma fazla ben evlenmeden önce ilişki olmamasına rağmen kanama olmadı esnekti benim
Yok sormadı güveni tamdı zaten 14 ay ilişkiye giremedik yeni yeni oluyo. Ooktora gitmedim. Hem zarımı görüyorm hala helde anneminde esnekti zarıama esnek durumu olabilir mi benimde? Siz doktora mı gittiniz eşiniz sormadı mı kan gelmeyince
Ya afedersiniz ama nasıl gözüküyor şekli? Kendiminkine bakıyorum yuvarlak çentik var mı yok mu anlayamadım. Benimde annemde kanama kırmızı şekilde çeyrek çaybardağı kadar gelmiş. Bunlae genetik olduğu için acaba benimde öyle olur mu diye düşünüyorumYok sormadı güveni tamdı zaten 14 ay ilişkiye giremedik yeni yeni oluyo. Ooktora gitmedim. Hem zarımı görüyorm hala helde anneminde esnekti zarı
Bilemiyorum şimdi ben uzun süre egzersizlerle aparatlarla uğraştııım için ondan anlıyorum artık. En iyisi özelde bi doktora gidip muayene olmakYa afedersiniz ama nasıl gözüküyor şekli? Kendiminkine bakıyorum yuvarlak çentik var mı yok mu anlayamadım. Benimde annemde kanama kırmızı şekilde çeyrek çaybardağı kadar gelmiş. Bunlae genetik olduğu için acaba benimde öyle olur mu diye düşünüyorum
Haklısınız. Ah bu yargılamalar. Size kızmıyorum. Yanlış anlaşılmasınE sen önceki konunda nişanlımla birlikte olduk az bi kan geldi diyordun bu konu başka
Özel hastane mi?Bilemiyorum şimdi ben uzun süre egzersizlerle aparatlarla uğraştııım için ondan anlıyorum artık. En iyisi özelde bi doktora gidip muayene olmak
Benimde annemin nereseyse çeyrek öay bardağı kadar gelmiş. Arkadaşım evli onunda kırmızı kan gelmiş. Benim ama kanama belki değildi bile çamaşırımda önceden kalmış leke de olabilir. Çünkü çok az pembeydi belli belirsiz.. hatta jilet kesiği bile daha çok kanlıdır onun yanındaBenim kanamam çok oldu mesela o bünyeden bünyeye değişir canım benim hatta eşim gidip ped alıp gelmişti.... Ve yargılamak kimsenin haddine değil insan oğlu bu hatalar onu içindir ama önemli olan senin içinin rahatlığı git bi doktora muayene ol, mesela annemin de esnekmiş hamile kaldığı halde kanaması olmamış sen git doktora bi görün canını sıkma canım...
Olabilir o zaman canım seninde esnek çünkü demişsin sonradan tam birleşme oldu diye esnek olmasa o zman mutlaka kanardı benim bayaaa geldi iki pet değiştirdim bencede grnetik en iyisi dr git en azından ne olduğunu bilirsin yoksa vaşka türlü olmazBenimde annemin nereseyse çeyrek öay bardağı kadar gelmiş. Arkadaşım evli onunda kırmızı kan gelmiş. Benim ama kanama belki değildi bile çamaşırımda önceden kalmış leke de olabilir. Çünkü çok az pembeydi belli belirsiz.. hatta jilet kesiği bile daha çok kanlıdır onun yanında
Kafayı yiyeceğim zaten. Evlenmek üzereyim yaşadığım korkuları anlatamam size. Bıktım vicdanımla yüzleşmektenOlabilir o zaman canım seninde esnek çünkü demişsin sonradan tam birleşme oldu diye esnek olmasa o zman mutlaka kanardı benim bayaaa geldi iki pet değiştirdim bencede grnetik en iyisi dr git en azından ne olduğunu bilirsin yoksa vaşka türlü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?