• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı nerde biri söylesin nolur :(

zarla alakalı değildir, sağlık sitelerinde araştırsana kızlık zarını, burda bdv ye yazan jinekologa hiç rastlamadım valla

hymen vajina girişinin olduğu yerde,oranın etrafındaki yer iştee..google görsellerden bakabilirsin..

eğer dediğin gibiyse, laser epilasyon yaptırırken bekaretini kaybeden ilk kız olarak şimdiden tarihe geçtin :)))

Merhabalar, iki aydır lazer epilasyona gidiyorum. Bugün atış yapılacaktı fakat tüyler uzadığı için kısaltma işlemi yapılacaktı öncesinde. Kısaltma işlemi yapılırken damla damla kan geldi acaba kızlık zarıyla ilgisi var mıdır ? Zarar görmüş müdür ? Kesildi mi acaba diye düşündüm , acı hissetmedim ve kesik de yok bakabildiğim kadarıyla. Bunu yapan kadın da panikledi kanı görünce. Tüyün takıldı dedi ama soru işareti kaldı aklımda. Zarla alakalı mıdır ? Zar bu kadar yüzeyde mi ve acı hissedilir mi? Yardımmmm :KK43:
zar disarida degil canim..korkmani gerektiricek bi durum yok.. ufak bi sekilde cizilmis olabilir

Back