Kızlık zarı ne işe yarar ?

Bravo ateistler ahlaksız ve vicdansız mı oluyor yani... demek ki sen gercek anlamda erdem sahibi ahlaklı biri değilsin kusura bakma.... seni gözetlediğini her anını gördüğünü düşündüğün bir yaratıcı olduguna inanmsan aldatıcaksın eşini.... ahlak bu mudur sence............ kazdıgın kuyuya kendin düşüyorsun bu cümlelerinle.... Gercek anlamda ahlaklı vicdanlı insann kendisini gözeten bir güç olmadıgına inandıgı halde gidip bunu yapmayan insandır... KUSURA BAKMA AMA BEN ALLAH KORKUSU OLANLARDAN DAHA AHLAKLI GÖRÜYORUM ATEİSTLERİ

aynen katılıyorum :)

işte sen mutlu olacağın için aldatmayı düşünmedin sadece intikam için .....yani aldatmak kadınlarda hep farklı sebeplerden ötürü.....intikam maddi çıkar boşluk hissi gibi bence......doğru dürüst bir evliliğin yerini hiçbirşey tutmuyor.....ister ateist ol ne olursan ol

işte sen mutlu olacağın için aldatmayı düşünmedin sadece intikam için .....yani aldatmak kadınlarda hep farklı sebeplerden ötürü.....intikam maddi çıkar boşluk hissi gibi bence......doğru dürüst bir evliliğin yerini hiçbirşey tutmuyor.....ister ateist ol ne olursan ol

Yavv bi sakin ol şakasına dedim ben ya :) Sen o lafları diktirip kekleyenlere söyle onlar kadınlığı ayaklar altına alıyor asıl. Benim görüşüm bambaşka bişey.

Yavv bi sakin ol şakasına dedim ben ya :) Sen o lafları diktirip kekleyenlere söyle onlar kadınlığı ayaklar altına alıyor asıl. Benim görüşüm bambaşka bişey.

senin dedigine %1 bile katilmam mumkun degil.kendine guvensiz erkekle alakali degil namus acisindan bakarlar olaya.kenan imirzaliogluda mi benden onceki daha iyi diye dusunecek?

senin dedigine %1 bile katilmam mumkun degil.kendine guvensiz erkekle alakali degil namus acisindan bakarlar olaya.kenan imirzaliogluda mi benden onceki daha iyi diye dusunecek?

kenan ımırzalıoglu ne alaka Allah askına erkeklerın bası mı o ?
tribnlere oynama evlerelı ıste :)

ateist olsaydm yapardm acıklamaya bak.. içinde etik değer barındırmakla alakalı tamamen..ateistms müslümanms hristyanms.. o zaman zaten senin yapasın var sdce tutuosun kendni..

ateist olsaydm yapardm acıklamaya bak.. içinde etik değer barındırmakla alakalı tamamen..ateistms müslümanms hristyanms.. o zaman zaten senin yapasın var sdce tutuosun kendni..

maymun deme kavga çıkacak

Kenan İmirzalıoğlu bekareti önemli mi buluyormuş ki anlayamadım ben?

Bu saatlerde ne beyin fırtınası yapıyorsunuz arkadaş, daha birinin yazdığını anlamaya çalışırken diğeri başka bir konuya değiniyor, topikte ne ararsan var, nevrim döndü :111:

ayy çok sorry sonradan farkettım onu ozaman oyle dusunenlere gelsın

AAAyyyyy lütfen kenancığımı karıştırmayın bu konuya

Kenanı hala anlamış deılım zatenn kızlık zarı ne işe yarar konusu altında

Son düzenleme:

Evrin mi döndü ? :))

Evrim mi döndü ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…