- 10 Ekim 2020
- 6
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Elaaaaaasoruyor
Acil yardımınıza ihtiyacım var annem beni muayene götürecek devlet hastanesi yapıyor mu? Özel hastane yapıyorsa ne kadara yapıyor. Reşitim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yaptırıyor ki ayrıca çoğu hastane veya klikinlik adli rapor olmadan yapmıyorAcil yardımınıza ihtiyacım var annem beni muayene götürecek devlet hastanesi yapıyor mu? Özel hastane yapıyorsa ne kadara yapıyor. Reşitim
Emin olmak istiyormuş bir senemi zehir ettiNeden yaptırıyor ki ayrıca çoğu hastane veya klikinlik adli rapor olmadan yapmıyor
Emin olmak içinmiş
Başka çarem yokReşitsen yaptırmak zorunda değilsin ki
Başka çarem yok
Maalesef ikna edemiyorum kendin bak dedim belli zaten ne olduğu illa doktor diyor yeni reşit oldum ailemle yaşıyorumSen kendinden eminsen anneni tatli dille ikna edebilirsin..
Resitsen yaptirmayabilirsin..
Delirtti bir bakirelik diye diye antidepresan kullandım onum yüzündenDoktor yapmayabilir bence bu ne ya Allah yardım etsin ne anneler var!
Maalesef annelerimiz bazen böyle davranqbiliyor 16 yaşında felan annem götürmek istemişti tabi o zamanlar çok geziyordum baba ile kalıyordum gece gündüz disardaydin çevrem genişti tam bı ergenlik dönemi işte götürmek istemişti ben bunun şokunu yıllarca atlatamam diye direndim istemedim evlenene kadar hep bir şüphe bazen annelerimiz ne yazikki böyle hatalar yapabiliyor annem şuan çok pişman o olaydan dolayı inşallah dizin annenizde bu şeyden vazgeçer söze inannmamak kötüEmin olmak istiyormuş bir senemi zehir etti