- Konu Sahibi cikolataaa88
herşey yolundaymış herhangi bi yırtılma yokmuş
Bundan snra hic bakma canm .. baktikca vesvese gelir ve dha dikkatli ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım çok tşk ederim bana çok güzel moral vermiştin dün gerçekten sendende cesaret aldım o masadaBundan snra hic bakma canm .. baktikca vesvese gelir ve dha dikkatli ol
tamam canım çok tşk ederim bana çok güzel moral vermiştin dün gerçekten sendende cesaret aldım o masada
Canım yaa.... doktora gitmişsin herşey normal demiş ama... bende yazmadan edemedim... öncelikle diğer arkadaşın problemi vajinismusla ilgili yani o ilişkiye girme sıkıntısı yaşıyor.. ve zorlandıkça ara ara yada her defasında tahriş nedeniyle kan gelmesi normal... yani normal ilişkiye girebilen insanlarda bile bazen böyle kanamalar olabiliyor...doktorla muayene sırasında ne konuştunuz bilemiyorum yani doktora ne sebep göstererek gittin... evli değilim ama zarımı mı merak ediyorum dedin... aradan bir hafta geçmiş ve canım çok yandı diyorsun ilk defa ilişki olduğundan canının yanmasıda çok normal ama zarına değdiyse normal şartlarda bozulmuş olması gerekiyor... tabiki zarın esnek veya ileride değilse doktorunda baktığı anda bişeylerin olduğunu anlaması gerekiyor diye düşünüyorum... yani ilişki olduğunu yada senin bişeyler gizlediğini... sen ne bahane ederek gittin bilmiyorum ama inşallah açıkça söylemişsindir durumunu... yada en azından daha sonrasında büyük sorunlar yaşamaman adına başka bir doktora da gitmeni tavsiye ederim....ya bak ben sana durumu anlatayım belliki aynı olay gibi açık anlatıyorum afedersin yüzeysel sevişirken birden kaydı ve nereye girdiğini anlamadım o an canım çok yandı hemen çekildi zaten yarım saat sonra tuvalette idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi ondan önce gelmedi başka bişeyde olmadı 1 hafta geçti aradan
sevindim senin adınaherşey yolundaymış herhangi bi yırtılma yokmuş
benimdeCanım yaa.... doktora gitmişsin herşey normal demiş ama... bende yazmadan edemedim... öncelikle diğer arkadaşın problemi vajinismusla ilgili yani o ilişkiye girme sıkıntısı yaşıyor.. ve zorlandıkça ara ara yada her defasında tahriş nedeniyle kan gelmesi normal... yani normal ilişkiye girebilen insanlarda bile bazen böyle kanamalar olabiliyor...doktorla muayene sırasında ne konuştunuz bilemiyorum yani doktora ne sebep göstererek gittin... evli değilim ama zarımı mı merak ediyorum dedin... aradan bir hafta geçmiş ve canım çok yandı diyorsun ilk defa ilişki olduğundan canının yanmasıda çok normal ama zarına değdiyse normal şartlarda bozulmuş olması gerekiyor... tabiki zarın esnek veya ileride değilse doktorunda baktığı anda bişeylerin olduğunu anlaması gerekiyor diye düşünüyorum... yani ilişki olduğunu yada senin bişeyler gizlediğini... sen ne bahane ederek gittin bilmiyorum ama inşallah açıkça söylemişsindir durumunu... yada en azından daha sonrasında büyük sorunlar yaşamaman adına başka bir doktora da gitmeni tavsiye ederim....
ne zaman oldu yani ne zaman yaşadınız şu anda evlimisiniz yani evlendiyseniz neyle karşılaştınız...benimde
aynısı oldu
iki doktorda
farklı yorumda bulundu
ne zaman oldu yani ne zaman yaşadınız şu anda evlimisiniz yani evlendiyseniz neyle karşılaştınız.
2 ay önce oldu
onunla evlenmek mine zaman oldu yani ne zaman yaşadınız şu anda evlimisiniz yani evlendiyseniz neyle karşılaştınız...
kandırdı benine zaman oldu yani ne zaman yaşadınız şu anda evlimisiniz yani evlendiyseniz neyle karşılaştınız...
Anladım... durumunuzu bilmediğim için hani çok geçmiştemi yaşamıştınız... sonrasında o kişiyle veya başkasıyla evlendinizmi... ilişki sonrası kızlık zarınız nasıldı diye merak etmiştim.. hani doktorlar ayrı ayrı cevap vermişler ya o yüzden sormuştum.... ilişkiyi ne şekilde nasıl yaşadınız yani isteklimi isteksizmi bilmiyorum ama... o kişiyle evlenmek mi asla demişsiniz yaa bu gerçektende üzücü geldi bana... hakkında hayırlısı olsun inşallah...onunla evlenmek mi
asla
istekli olmadıAnladım... durumunuzu bilmediğim için hani çok geçmiştemi yaşamıştınız... sonrasında o kişiyle veya başkasıyla evlendinizmi... ilişki sonrası kızlık zarınız nasıldı diye merak etmiştim.. hani doktorlar ayrı ayrı cevap vermişler ya o yüzden sormuştum.... ilişkiyi ne şekilde nasıl yaşadınız yani isteklimi isteksizmi bilmiyorum ama... o kişiyle evlenmek mi asla demişsiniz yaa bu gerçektende üzücü geldi bana... hakkında hayırlısı olsun inşallah...
yaşım 24offff aynı anda yazdığımız için cevabını şimdi gördüm Allah belasını versin.... yanına kalmasın inşallah.... hiç tahammül edemiyorum böyle şeylere dışarıda bu işleri yapan yığınla insan varken... masum insanların veballerini alan şerefsizlerin allah bin türlü belalarını versin inşallah.... bu arada yaşın kaç... ne yapmayı düşünüyorsun ailen falan tepkileri ne olur... ama o şerefsiz elini kolunu sallaya sallaya geziyor yaa... gebersin inşallah.....
keşke alsaydımSıkıntılı bir gelecek seni bekliyor yani... keşke yaşadığın anda hemen bir doktora gidip en azından zorla olduğuna dair bir rapor alsaydın... ne olur ne olmaz... en azından o şerefsize dair elinde en azından bir kanıtın olurdu... yaptınmı bilmiyorum ama...
göremedim hissedemedimNe kadar zaman çıktınız ne yaşadınız... sen mi çok güvendin... omu çok iyi oyuncuydu... içinde nasıl bir pislik barındırıyormuş... nasıl göremedin nasıl hissedemedin be güzelim.... yada sendemi sarhoş oldun.... Allah gün yüzü göstermesin inşallah... bu arada bunları konuşmak seni rahatsız ediyorsa daha fazla konuşmayalım istersen... kendinide kötü hissediyorsan mutlaka bir uzmana danış ve geleceğin için sakın ümitsizliğe kapılma... Allah büyüktür...