• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi olanlar bilgi verebilirmi

rica ederim canım ne demek emin ol ben o koltuğa ağlayarak çıktım ama hiçte korkulucak bişey yok kendini serbest bırak doktor bakarakta söylüyor illaki oraya parmak veya alet sokması gerekmiyor için rahat olsun ben evliyim eşim hasta olduğumu bildği için parmakla muayene ettirdim

rica ederim canım ne demek emin ol ben o koltuğa ağlayarak çıktım ama hiçte korkulucak bişey yok kendini serbest bırak doktor bakarakta söylüyor illaki oraya parmak veya alet sokması gerekmiyor için rahat olsun ben evliyim eşim hasta olduğumu bildği için parmakla muayene ettirdim
zaten kızlık muayenesi bakılarak söyleniyomuş parmak yada alet sokturmam ben ya bakmasından bile çekiniyorum

tabiki canım bende çekiniyordum ama sen öyle düşünme otur ve rahat bırak kendini o an başka şeyler düşünmeye çalış

evet canım aynen öyle ben eşimle birlikte olamıyorum dediğim için bir anormallik varmı diye baktırdım ama sen zaten derdini söyliyceksin oda ona göre muayene edicek seni korkma sen

arkadaşlar yarın muaynem var lütfen yaptıranlar bilgi verebilirmi ne diyoruz nasıl anlatıyoruz ek ücret veriyormuyuz ozelde ve ne kadar sürüyor canımız acıyormu
mrbb ..canim bn yapisini merak ettiğimden gitmistim adet agrisi cok cekiyodum genelde kizlik zari dar olanlarda olur die duymustum kafama takıldı gittim..aynnde böyle anlattim doktora arti bi ucret odemedim 2 saniyelik bisi bakip söylüyor

evet öyle diyceksin canım merak etme sen doktor seni dinliycek kızım dersen zaten sadece bir bakalım diycek

ama istersen başından geçenleride anlatabilirsin tabiki sen istersen istemezsen anlatmayada bilirsin

ben vajinismusla alakalı gitmiştim bir anormllik varmı diye kanama olmuştu ama zarım sapasağlammış bir anormalikte yokmuş oyüzden gittim ben

tabiki anlıyorum bende 3 aylık evliyim ama hala bişey yapamıyorm bende bir defasında eşim zorladığı için girdi ama girmesiyle çıkması bir oldu bendende kan geldi ben kadın oldum sandım hatta sevindim bile ama doktor bir bakışıyla hala kızsın hiç bişey olmamış dedi yani kızlığına bişey olup olmadığını doktor hemen muayeneden sonra sana söyler

Ayni seyleri yasamisiz canim seninle.. duzeldi mi sorunun bari ?

Sana gelince tatlim o masaya cikiyorsun catala yani doktor sadece dudak denilen yeri tutuyor acip bakiyor isikla ve soyluyor bu kadar hepsi .. ne aci hissi nede baska birsey .. gercek bir iliski olmadi hic de doktor birsey sokmaz zaten merk etme ek ucrette yok normal muayene ucreti ve en fazla 10 saniyede cecp verir

evet ama ordan randevu almak çok zor biz çok denedik saatlerini denk getiremedik bir türlü zaten başka bir hastanede psikoloğa gitmeye başladım inşallah çabalarımız boşa çıkmıycak :)

ya bak ben sana durumu anlatayım belliki aynı olay gibi açık anlatıyorum afedersin yüzeysel sevişirken birden kaydı ve nereye girdiğini anlamadım o an canım çok yandı hemen çekildi zaten yarım saat sonra tuvalette idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi ondan önce gelmedi başka bişeyde olmadı 1 hafta geçti aradan

canım aynı durumu yaşadım ki girmedi bile bende sonuç olumsuz oldu yani bende doktora gittim sadece yanlarından açıyo öksürtüyo ki oradaki kasılmadan anlasın , bakıyo ve sonucu söylüyor,bende sonuç komple yırtıldığı yönündeydi bu kişiden kişiye değişiyo ,herkesin yapısı aynı değil çünkü .inşallah senin yoktur yırtılma.

canım aynı durumu yaşadım ki girmedi bile bende sonuç olumsuz oldu yani bende doktora gittim sadece yanlarından açıyo öksürtüyo ki oradaki kasılmadan anlasın , bakıyo ve sonucu söylüyor,bende sonuç komple yırtıldığı yönündeydi bu kişiden kişiye değişiyo ,herkesin yapısı aynı değil çünkü .inşallah senin yoktur yırtılma.
çok zor yasayan bilir
benimde basıma geldi

Back