• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi olanlar bilgi verebilirmi

cikolataaa88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
1
3
36
arkadaşlar yarın muaynem var lütfen yaptıranlar bilgi verebilirmi ne diyoruz nasıl anlatıyoruz ek ücret veriyormuyuz ozelde ve ne kadar sürüyor canımız acıyormu

Ben vajinismus olduğum için dr kontrol etmek istemisti sadece muayene parası verdim canm yanmadi yarım dk dan az sürdü

özel doktora gittim test yapmadıkları sürece ek ücret istemiyorlar sen sıkıntın neyse onu söylüyorsun ona göre muyene ediyor 1 dk sürmüyor bile

ben vajinismusla alakalı gitmiştim bir anormllik varmı diye kanama olmuştu ama zarım sapasağlammış bir anormalikte yokmuş oyüzden gittim ben

yan duvarlara deymiştir yada ben kendimi kastığım için kan gelmiştir dedi ama korkulucak bişey yok diyebilirim

yan duvarlara deymiştir yada ben kendimi kastığım için kan gelmiştir dedi ama korkulucak bişey yok diyebilirim
ya bak ben sana durumu anlatayım belliki aynı olay gibi açık anlatıyorum afedersin yüzeysel sevişirken birden kaydı ve nereye girdiğini anlamadım o an canım çok yandı hemen çekildi zaten yarım saat sonra tuvalette idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi ondan önce gelmedi başka bişeyde olmadı 1 hafta geçti aradan

tabiki anlıyorum bende 3 aylık evliyim ama hala bişey yapamıyorm bende bir defasında eşim zorladığı için girdi ama girmesiyle çıkması bir oldu bendende kan geldi ben kadın oldum sandım hatta sevindim bile ama doktor bir bakışıyla hala kızsın hiç bişey olmamış dedi yani kızlığına bişey olup olmadığını doktor hemen muayeneden sonra sana söyler

tabiki anlıyorum bende 3 aylık evliyim ama hala bişey yapamıyorm bende bir defasında eşim zorladığı için girdi ama girmesiyle çıkması bir oldu bendende kan geldi ben kadın oldum sandım hatta sevindim bile ama doktor bir bakışıyla hala kızsın hiç bişey olmamış dedi yani kızlığına bişey olup olmadığını doktor hemen muayeneden sonra sana söyler
tamam canm sağol valla içimi rahatlattın çok korkuyorum o koltuktan

1. hatta benim kanım hemen geldi ben ondan sevindim hani kızlık gitti diye ama olmaya biliyor yani istemeyerekte olsa ilk defa oraya bişey girmiş yada girmemiş ama emin olman için yarını bekliceksin

Back