Siz evli misiniz. İnternette arattigimda açık pembe veya kırmızı renkte oluyormuş, regl kanı olduğunu düşünmek istiyorumTam bir birleşme yaşanmadan kızlık zarı bozulmaz. Bozulursa anlarsın zaten. Regl kanıdır o
BöyleydiSiz evli misiniz. İnternette arattigimda açık pembe veya kırmızı renkte oluyormuş, regl kanı olduğunu düşünmek istiyorum
Pıhtılı mıydı pekiBöyleydi
hayırPıhtılı mıydı peki
Istakozgıllerdensen mavi olurMerhaba. Benim şüpheli bir ilişkim oldu ama tam bir birlesmeyle değil sürtünme ile. Reglim den 3 gün sonrasıydı. Ve koyu renkte ve pıhtılı bir akıntı oldu. Ve ben boşalma hissi yaşamıştım rahimimden gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum bı yandan da kızlık zarım bozulmuş mudur diye korkuyorum. Nolur daha önce ilk ilişkisini yaşarken edindiğiniz deneyimleri anlatabilir misiniz. Çok pişmanım düşünmekten kendi
Kana kirmizi rengini veren vişne suyu gibi.Merhaba. Benim şüpheli bir ilişkim oldu ama tam bir birlesmeyle değil sürtünme ile. Reglim den 3 gün sonrasıydı. Ve koyu renkte ve pıhtılı bir akıntı oldu. Ve ben boşalma hissi yaşamıştım rahimimden gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum bı yandan da kızlık zarım bozulmuş mudur diye korkuyorum. Nolur daha önce ilk ilişkisini yaşarken edindiğiniz deneyimleri anlatabilir misiniz. Çok pişmanım düşünmekten kendi
Net bir sekilde anlatayim boyle biseye birdaha kalkisma sonucu buyuk pismanlik oluyor surtunmeyle kizlik bozulmuyor icine girmeye calismali ve aci hissetmelisin gelen kanama hemen iliski esnasinda geliyor ve pembemsi su gibi bir kanama oluyor yani adet kani gibi deyil seninkisi adetkani dir rahiminden bisey gelemez cunku birlesme yasamamissin ve kizlik kaninin rahimle alakasi yok o giris kismiyla alakali korkma kendini rahatlat bosuna eziyet etme kendine tedbir amacli git bir muayene ol cok takintiliysan ama kizlik zarina bisey olmadina emin olabilirsin o dediniz kadar kolay bozulan bisey deyil oMerhaba. Benim şüpheli bir ilişkim oldu ama tam bir birlesmeyle değil sürtünme ile. Reglim den 3 gün sonrasıydı. Ve koyu renkte ve pıhtılı bir akıntı oldu. Ve ben boşalma hissi yaşamıştım rahimimden gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum bı yandan da kızlık zarım bozulmuş mudur diye korkuyorum. Nolur daha önce ilk ilişkisini yaşarken edindiğiniz deneyimleri anlatabilir misiniz. Çok pişmanım düşünmekten kendi
Hayır kist yada herhangi bir rahatsızlığım yok. Dediğinize göre şüphe etmeme gerek yok o zamanRegl kanı o. Kist ya da herhangi bir rahatsızlığınız var mı? Benim bir sorunum olmamasına rağmen birkaç defa oldu bu. Zar ile alakası yok.
Ben 3 4 saat sonra iç çamaşırımda az miktarda kan gördüm ama koyu renkti ve peçeteyle sildigimde pıhtılı kahverengi pıhtılar geliyoduBirleşme olmadıysa bozulmaz bende de aynı durum var eve gelince sildiğimde kan gelmişti reglimin de son zamanlarıydı kızlığımın bozulduğunu düşünmüyorum ama çünkü birleşme yaşamadım
Muhtemelen cinsel uyarılmadan dolayı kasılma sonucu olmuş, reglin üstünden uzun zaman geçmemiş çünkü.Hayır kist yada herhangi bir rahatsızlığım yok. Dediğinize göre şüphe etmeme gerek yok o zaman
Adetimden kalan bir kanama olabilir mi çünkü bir birlesme olmadı çünkü ve işte dediğim gibi koyu kahverengi renkte ve pıhtılıydı. Anlık kanın geldiğinin farkında olabiliyo musunKızlık zarı kanaması öyle pıhtılı olmaz. Pıhtı kan birikmesinden oluşur zaten. Anlık kılcal damar yırtılmasından oradan kan geliyor. Pıhtı atmaz anlayacağınız. Birleşme olmadıysada kanaması mümkün değil. Zaten az bir kanama oluyor öyle foşır foşur değil