merhaba herkese, benim kızlık zarı ile ilgili bir sorum olacaktı ben küçükken tahminen 11-12 yaşındayken bir kaza geçirdim işte bu yaşlardayken puf ta oturuyordum 2 kere düştüm ve acı hissettim ama baktığımda kanama olmamaştı sonrasında (şimdi şöyle diyebilirsiniz 2 kere düştün akıllanmadın mı diye haklısınız ama o zaman kızlık zarı marı bilmiyordum yoksa bilsem o pufa bir daha oturmazdım tabi :) ) 3.sefer düştüğümde acı hissettim ve kanama oldu. bu olayı annem babam biliyorlar. benim sorum kızlık zarım bozulmuş mudur? çok merak ediyorum internette bu konuyla ilgili yerlere baktığımda genelde bozulmamıştır diyolar bu konuyla ilgili gönderilen mesajalara.Gerçek bir ilişki dışında kolay kolay bozulmayacağını öğrendim fakat yine de endişeliyim umarım soruma cevap verirsiniz şimdiden teşekkürler...
Kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içersindedir, pufa oturmakla ya da puftan düşmekle kızlık zarına birşey olmaz. Kızlık zarı bizim zannettiğimiz gibi bir yapı değildir, zaten ortasında bir delik bulunur ve o delikten adet kanı akar. Bir sorun olduğunu sanmıyorum ancak içinin rahat etmesi için muayene olabilirsin.
eger anneniz kanamadan haberdarsa panikleyip bakmistir neresi kanadi diye. alakasiz biryer oldugunu gorup onemsememistir. gercekten zar olsaydi sizi alir doktora goturur rapor isterdi her ihtimale karsi. bu bir....
ikincisi kizlik zari icine bir sey girmedikce bozulmaz, sikiligini kaybetmez. yani hic merak etmeyin su gun iliskiye girseniz (kanama olmayabilir :bu hic kaza gecirmemis insanda da mumkundur) partneriniz sizin kiz oldugunuzdan suphelenmeyecektir. cunku iceriye penis kalinliginda birsey girmedikce orasi sikiligini korur. siz dusunce icinize hicbirsey girmemis sanirim o zaman hicbirsey olmaz. istedigi kadar kanasin..isterse tam kizlik zariniz kanasin. ilk iliskiniz hic kaza gecirmemis birinin iliskisi gibi olacaktir.
melisa kardeş çok geçmiş olsun aynı kaderi paylaşıyoruz bende 5 yaşındaydım köydeki tahta merdivenlerden düştüm ve sert bi şekilde son basamağına oturdum 5 dk sonra wc ihtiyacım gelmişti gittiğimde wc ye çok kan gelmişti çok tedirginim doktora gitmek istedim kaç defasında ama sonuçtan çekindiğim için gitmedim. Sözlüyüm sözlümede durumumu izah ettim elhamdülillah anlayışla karşıladı. ınşallah zarar görmemişizdir canım..
benımde olayım var 9 10 yaslarında ozman kendımden buyuk bisikletten cukura düştüm hertarafım yara bere içinde kalmıştı sızlama hissttım aglayark eve gıtmıştım annem cok kızmıştı elımı yuzumu yıkamaya gıttıgımde camasırımda kan lekesı gormustum cok korktum anneme solemıştım erken adet oldugumu dusunlerdı ama annem baktı falan babama bıle soylemıtı cok utanmıştım ve bıraz sızlama vardı sonrada degıldır o daha koyu oluyor demiştı annem bıraz sızlamadan sonra gecmiştı en kotu anım nişanlıyım sımdı soylemedım kotu bişiy olmamıştır dıye dusunuyorum (
olabiliyor arkadaslar düsersiniz yirtilir kanar belki ilk gece sirasinda yinede önceden yirtilmasina ragmen kanayabilir hayatiniz boyunca basiniza hic bisey gelmemis olabilir ve ilk iliskide hic kanamayabilir
takilmayin bence bu konulara sonucta yirtilsada bakireyseniz doktor anlar bunu iciniz rahat olsun
aslında annenlerin duyarlı olması lazımdı bu konuda bi uzmana götürmelilerdi bence benim kardeşiminde başına gelmişti buna benzer bişi biz onu gece yarısı özel doktora götürdük annem ağlaya ağlaya bi hal oldu hassas bi konu çünkü çok şüphede kalıyosan bi doktora şimdi görün ve onlar rapor veriyolar zaten sıkma canını