Canım Ben de Bursa’da aradım ama bi güvenecek kimse bulamadım. Jimerde tanıdık bir hemşire geçicide hiç dikiş atmadıklarını jiletle içerde kesik attıklarını söylemişti. O kadar doktor araştırdım. Bu forumları falan okudum. Turgay karakaya’da karar kıldım.Herkese merhaba kızlık zarı dikimi için öncelik bursa ve çevresi tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı ?
Nasil gecti operasyon bende cok arastirdim ve Turgay karakayanin iyi doktor oldugunu gordum acaba biraz bahssedermisin bende flep yontemiyle yapmak istiyorumdaCanım Ben de Bursa’da aradım ama bi güvenecek kimse bulamadım. Jimerde tanıdık bir hemşire geçicide hiç dikiş atmadıklarını jiletle içerde kesik attıklarını söylemişti. O kadar doktor araştırdım. Bu forumları falan okudum. Turgay karakaya’da karar kıldım.
1 ağustosta tek kat flep yaptırdım. Eylül’de kontrole gideceğim. Keşke sonucu da hemen yazabilsem ama evlilik daha yok
Kontrole gittiniz mi tutmuş mu dikişleriniz bende turgay karakaya da çift kat dikim olacağım bilgi lazımCanım Ben de Bursa’da aradım ama bi güvenecek kimse bulamadım. Jimerde tanıdık bir hemşire geçicide hiç dikiş atmadıklarını jiletle içerde kesik attıklarını söylemişti. O kadar doktor araştırdım. Bu forumları falan okudum. Turgay karakaya’da karar kıldım.
1 ağustosta tek kat flep yaptırdım. Eylül’de kontrole gideceğim. Keşke sonucu da hemen yazabilsem ama evlilik daha yok
Harikasın cnm bende biran önce diktirip kurtulmak unutmak istiyorum herşeyi. O zar dikilince geçmişimdeki tüm yaban otları kuruyacak yeni bir yaşam filizlenecek bana.
İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur canımHarikasın cnm bende biran önce diktirip kurtulmak unutmak istiyorum herşeyi. O zar dikilince geçmişimdeki tüm yaban otları kuruyacak yeni bir yaşam filizlenecek bana.
Bursa icin bi bilgim yok ama Ankara da Esra Cabuk Comert e gidebilirsin arkadasim gecici yaptirdi.Dugunu oldu kanamasi da olmus.Ben goturmustum bir arastir derim.Herkese merhaba kızlık zarı dikimi için öncelik bursa ve çevresi tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı ?
Öyle olsa gerçekten sağlam yapan olsa millet yararlansa. Ben Ankara da gökçene oldum maalesef tutmadı. Ve benim de şuan aklımda sadece turgay var mecburum gştmeye. Tutsa yeter. Ve tu rgaya yaptırmış iki kişinin de tutmuşBu kadar çok diktiren veya diktirmek isteyen var ama sadece Turgay Karakaya’dan bahsediliyor. Başka doktorlar yapamıyor mu bunu ya İstanbul’a gitme şansı olmayanlar ne yapsın. Tahminimce farklı doktorlardan istediği sonuç alan arkadaşlar burda paylaşmıyor
Adana da Ayşecan Enmutlu var makul fiyat kaliteli ve kesin sonuçBu kadar çok diktiren veya diktirmek isteyen var ama sadece Turgay Karakaya’dan bahsediliyor. Başka doktorlar yapamıyor mu bunu ya İstanbul’a gitme şansı olmayanlar ne yapsın. Tahminimce farklı doktorlardan istediği sonuç alan arkadaşlar burda paylaşmıyor
Öyle olsa gerçekten sağlam yapan olsa millet yararlansa. Ben Ankara da gökçene oldum maalesef tutmadı. Ve benim de şuan aklımda sadece turgay var mecburum gştmeye. Tutsa yeter. Ve tu rgaya yaptırmış iki kişinin de tutmuş
Belli oluyor ki canım kendin bile anlarsın. Bildiğim kadarıyla tutmayınca turgay ilk ayda tekrardan dikiyo ücretsizTutup tutmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bir de tamam tutmamış ama bunu yapan doktor sorumluluk kabul etmiyor mu?
Ben bi onceki sayfada da yazmistim gormemissiniz demek ki evet sadece nedense Turgay Bey in ismi geciyor bu sayfada.Siz gene de Esra cabuk comert'le gorusun derim ankarada iseniz.Bu kadar çok diktiren veya diktirmek isteyen var ama sadece Turgay Karakaya’dan bahsediliyor. Başka doktorlar yapamıyor mu bunu ya İstanbul’a gitme şansı olmayanlar ne yapsın. Tahminimce farklı doktorlardan istediği sonuç alan arkadaşlar burda paylaşmıyor
Canım tuttu mu senin ki ? Ben de oldum 19 kasımda şuan bekliyorum.Canım diğer konulardaki arkadaşların dediği gibi biraz acı hissediyorsun öncesinde kalçadan iğne vuruyor zaten. Bir de operasyon yapmadan önce o bölgeye de iğne yaptı sanırım uyuşturmak için. Dokuyu keserken ben gıdıklıyor gibi hissettim. Dikiş atarken çok az acı okuyor hissediyorsun ip geçerken. Dayanılmayacak bir şey değil.
Doktor ve asistanları gayet ilgililer. Sonrasında da dikkat etmeli. Ben kontrole de gittim. Her şey güzel şu an hiç operasyon olmamışım gibi.
Tabi daha evlenmedim önümüzdeki yaza inşallah :) kanamaması mucize dediler ama evlenince göreceğiz sonucu
bursada ameliyat yapan doktorun sekreteri hemşiresi ile yolda düğünde karşılaşırım korkusuyla ankarada yaptırdım ameliyatımıHerkese merhaba kızlık zarı dikimi için öncelik bursa ve çevresi tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı ?