Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle bir muayeneye ihtiyaç duyuluyor peki?kızlık zarı iki sene önce bozulduysa şimdi doktora gitsem bozulup bozulmadığını ablar mı yapay zekaya sordum doku iyileşmesi olduğu için yırtık izleri kaybollmuatue yırtık olsa bile doktor fark etmeyebilir diyor
Doktorun hiç umrunda olmayacağı için farketmezkızlık zarı iki sene önce bozulduysa şimdi doktora gitsem bozulup bozulmadığını ablar mı yapay zekaya sordum doku iyileşmesi olduğu için yırtık izleri kaybollmuatue yırtık olsa bile doktor fark etmeyebilir diyor
nasıl yani anlamaz mı sağlam olup olmadığınıDoktorun hiç umrunda olmayacağı için farketmez
hayır kendim içimde şühpe var ama hiç bir şey de yaşamadım tam bir ilişkiTam bir iliski yasadiysaniz bozulmustur doku iyilesmesi felan diye birsey yok. Neden bu muayeneye ihtiyac duyuyorsunuz biri mi zorluyor?
Tam bir iliski yasamadiysaniz zaten bozulmamistir. Ayrica her zaman kan da gelmez evleneceginiz kisiyi bu sorulari sormayacak birinden secersinizhayır kendim içimde şühpe var ama hiç bir şey de yaşamadım tam bir ilişki
Ne muayenesi olacağına bağlı.nasıl yani anlamaz mı sağlam olup olmadığını
ne cirkin bi kelime bu ya?? neymiş sağlam veya sakat olan??nasıl yani anlamaz mı sağlam olup olmadığını