• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi kızlar acil bakar mısınız

cananyts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
24
0
1
21
kızlık zarı iki sene önce bozulduysa şimdi doktora gitsem bozulup bozulmadığını ablar mı yapay zekaya sordum doku iyileşmesi olduğu için yırtık izleri kaybollmuatue yırtık olsa bile doktor fark etmeyebilir diyor

kızlık zarı iki sene önce bozulduysa şimdi doktora gitsem bozulup bozulmadığını ablar mı yapay zekaya sordum doku iyileşmesi olduğu için yırtık izleri kaybollmuatue yırtık olsa bile doktor fark etmeyebilir diyor
Neden böyle bir muayeneye ihtiyaç duyuluyor peki?

Tam bir ilişki yaşadıysanız daha merak edecek bir şey yok ortada. Derdiniz evlenmek ise de her bakire de kanama yaşamıyor ilişkide.

Doktorun hiç umrunda olmayacağı için farketmez

Tam bir iliski yasadiysaniz bozulmustur doku iyilesmesi felan diye birsey yok. Neden bu muayeneye ihtiyac duyuyorsunuz biri mi zorluyor?

hayır kendim içimde şühpe var ama hiç bir şey de yaşamadım tam bir ilişki
Tam bir iliski yasamadiysaniz zaten bozulmamistir. Ayrica her zaman kan da gelmez evleneceginiz kisiyi bu sorulari sormayacak birinden secersiniz

Kızlık zarım yerinde duruyor mu durmuyor mu diye soracaksan eğer söyler durup durmadığını

fark eder merak etme kör değil ay işi bu. Ve bu kadar korkuyorsun madem yapma ben anlamıyorum bu milleti ya panik ataklar geçiriyor korkudan hala yapacağını yapıyor e yapma o zaman korkacaksan bu kadar.

Back
X