Kızlık zarı dikiminde doktor tavsiyeniz var mı?

Geçen hafta 1.5 aydır tanıştığım flörtümle buluştum.Eski evlilik konusu açıldı.1 Hafta evli kaldığımı duyunca şaşırdı.Bi garipleşti sonra .Neden diye sordu.Anlaşamadık dedim ikna olmadı gibi.Her gün konuşurduk bu 1.5 ay süresinde ama buluştuğumuz günden beri ses seda Yok.Sabah günaydın mesajları atan insandı.Tam unutur gibi olmuştım kendi yoluma bakıyordum.Ama geçmiş yine karşıma çıktı.Ne yapsam düzelmiyor artık.Kendimi sürekli eski eşimi stalklarken buluyorum.Onun mutluluğu beni günden güne eritiyor.
Canım neden bir hafta evli kaldım diyorsun neden yani ona bunu anlatma hadi anlatrın başka görüştüğüne de anlatma yani 3 ay de bir hafta deme . bide sen kaç yaşında sın ya bu şekilde ölü gibisin yapma bunu kendine dik dur biraz

Canım neden bir hafta evli kaldım diyorsun neden yani ona bunu anlatma hadi anlatrın başka görüştüğüne de anlatma yani 3 ay de bir hafta deme . bide sen kaç yaşında sın ya bu şekilde ölü gibisin yapma bunu kendine dik dur biraz
Yine yalanım ortaya çıkar diye korkuyorum.Ben 6 saat evli kaldım zaten. 1 hafta bile değil.Bunu tanıştığım kimseye anlatamam.Ayrıca psikolojik olarak kötüyüm.28 yaşındayım ama 48 hissediyorum.Sevdiğim adam evleniyor.Hem de çok mutlu.Kaldıramıyorum.Elimde değil .Benim için dua edin

Kızlık zarı var nette satılıyor japon malı alanlar çok mennunmus ilişkiye girmeden önce parmakla yerleştiriyormussun

Yine yalanım ortaya çıkar diye korkuyorum.Ben 6 saat evli kaldım zaten. 1 hafta bile değil.Bunu tanıştığım kimseye anlatamam.Ayrıca psikolojik olarak kötüyüm.28 yaşındayım ama 48 hissediyorum.Sevdiğim adam evleniyor.Hem de çok mutlu.Kaldıramıyorum.Elimde değil .Benim için dua edin
Allah onun belasını verain boşver sen önüne bakmdıkca acın bitmeyecek. Yaşın daha genç üzme kendini onu takip etmeyi de bırak artık böyle pislik birini nasıl hala sevip takip edebiliyosun düşman kesilmen gerekirken. Bırk arrık önüne bak kimseye bişey anlatma kimse masum ve temiz değil adamlar evli oldukları halde başka kadınlarla beraber oluyor dünya sandığın kadar masum değil. Bırak iyi ki bitmiş kendini toparla ve hayatına bak millet artık 2 ay evli kalıp boşanıyor bizim burda kaç kişi den duydum. Bu sorun değil. İki ay dersi n yeni bir hayata başlarsın. Bu emin ol zor değil belki kaderin de daha güzel dah iyi ve daha çok sevebileceğin biri denk gelecek ve çok mutlu olacaksın bunu düşün ve ona göre yeni bir sayfa aç.

Gercekten sevseydi dert etmezdi bunları aşagılık herif önüne bak sende hayatını yaşa pislik

Allah onun belasını verain boşver sen önüne bakmdıkca acın bitmeyecek. Yaşın daha genç üzme kendini onu takip etmeyi de bırak artık böyle pislik birini nasıl hala sevip takip edebiliyosun düşman kesilmen gerekirken. Bırk arrık önüne bak kimseye bişey anlatma kimse masum ve temiz değil adamlar evli oldukları halde başka kadınlarla beraber oluyor dünya sandığın kadar masum değil. Bırak iyi ki bitmiş kendini toparla ve hayatına bak millet artık 2 ay evli kalıp boşanıyor bizim burda kaç kişi den duydum. Bu sorun değil. İki ay dersi n yeni bir hayata başlarsın. Bu emin ol zor değil belki kaderin de daha güzel dah iyi ve daha çok sevebileceğin biri denk gelecek ve çok mutlu olacaksın bunu düşün ve ona göre yeni bir sayfa aç.
Haklısınız.Ama kalbime söz geçiremiyorum.Bizim hep gittiğimiz bir kafe vardı.Ben öğretmiştim o kafeyi ona .Şimdiki nişanlısına orada evlenme teklifi etmiş ama nasıl hazırlıklar süsler organizasyonlar.ınstagramı açık hesap 50 tane de fotoğraf paylaşmış o günden.Bana evlilik teklifi bile etmemişti.Gördükçe üzülüyorum.Bu kadar kolay mıydı?Dün attıkları fotoğrafın altına da “ÖYLE AŞIĞIM ÖYLE DELİ ,ÖYLESİNİN YOK EVVELİ” yazmış.Benleyken öküz gibiydi.Ama elin kızına şair oluyor.Instagramını stalklamadan duramıyorum.Çok da üzülüyorum.Bekli adımı bile unuttu ama ben hala seviyorum.

Gercekten sevseydi dert etmezdi bunları aşagılık herif önüne bak sende hayatını yaşa pislik
Ben onun mutluluğunu gördükçe mutsuz olup eriyorum.Bende iyileşmeyi çok istiyorum.Ama şuan benden daha iyi bir konumda olan hatta benden çok çok daha güzel olan bir kızla birlikte .Kendince attan indi uzay mekiğine bindi beyefendi.

Ben onun mutluluğunu gördükçe mutsuz olup eriyorum.Bende iyileşmeyi çok istiyorum.Ama şuan benden daha iyi bir konumda olan hatta benden çok çok daha güzel olan bir kızla birlikte .Kendince attan indi uzay mekiğine bindi beyefendi.
Hiç belli olmaz canım o işler instagrama böyle fotoğraflar atıp çok mutsuz olan insanlar var abimin eski nişanlısıyla hergün kavga ederlerdi sen o kıza baktın sen o kızla konustun 12 yasındaki yegeninden kıskanırdı sen onla nasıl konusursun 5 dk kavga etmeden duramazlardı lanet okurlardı birbirlerine her hafta yüzük atar barısırlardı ama face de instagramda mutluluk resimleri hiçbirsey göründüğü gibi değil

Malesef canım yardımcı olabilsem keşke

Selam kızlar, meraktan yorumlarınızı okudum ve inanın çok üzüldüm. Neden dürüst olmayı tercih etmiyorsunuz? Beni seven olduğum givi sevsin mantığında.. Haletiruhiyesiharap Haletiruhiyesiharap yaşadıkların hiç kolay değil ama karşındaki insanın buna takıntılı olduğunu başından anlamadın mı? Yaptığınız şeyin arkasında dursanız yaşanmaması gerekirdi yaşandı tövbe ettim artık önüme bakıyorum deseniz dik dursanız kimse size birşey diyemez. Malesef hymen diktirince karşınızda ki kendini kandırılmış aldatılmış hissediyor söylediklerini yaptıklarını asla desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın medeni bir şekilde de bitirebilirdi. Yapman gereken artık önüne bakmak ve bundan sonra ciddi ilişkide doğruları söylemek.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, dilerim istediğin herşey gönlünce olur. Bursada tavsiye edebileceğim barış korkmaz var. Ben de ona yaptırmıştım. Flep yöntemi ile. Kontrollerini yaptı, ilk dikişinde sorun olmadığını söyledi. Aylarca rahatlıkla gezebilirsin dedi. Yine de ilişkiden 1 hafta önce tekrar kontrole gitmemi söylemişti. Hiç acı ağrı hissetmedim, bol bol da şişirdim sürekli sorularla doktor beyin kafasını. Sabırla hepsine cevap verdi. Çok kısa sürede ve işini güzel yapan bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Dudak küçültme için de gitmeyi düşünüyorum.
Merhaba canım fiyatı neydi barış beyin

Canım Ben de Bursa’da aradım ama bi güvenecek kimse bulamadım. Jimerde tanıdık bir hemşire geçicide hiç dikiş atmadıklarını jiletle içerde kesik attıklarını söylemişti. O kadar doktor araştırdım. Bu forumları falan okudum. Turgay karakaya’da karar kıldım.
1 ağustosta tek kat flep yaptırdım. Eylül’de kontrole gideceğim. Keşke sonucu da hemen yazabilsem ama evlilik daha yok :KK43:
Merhaba bende turgay beye gitmeyi düşünüyorum size soru sorabilir miyim

Dürüst olmayı deneseniz .. sırf bunun için sadık kalacagina inandığımız , daha çok değer verebileceği düşündüğünüz adamlarla neden evlenirsiniz?..
Bunun bununla ne alakası var ?
Ne yaparsan yap dünyanın iyisi dahi olsan kadınlar malesef ,dovuluyor ,aldatiliyor, ruhsal siddet görüp malesef öldürülüyor..
Su devirde şuna takılacak birisi hala var mi ki ? İnanamıyorum..
Bir önceki yazan arkadaşın dediği gibi evet anlaşılıyor bazen ..
Anlasilmasa bile bir erkek zevk alacak diye o acıyı tekrar çekmeye değer mi ..?
-meli , -malı cılar .. bu konu hakkında doktor önerisinde mi bulunacak yoksa birini kandırıp asla içinin rahat olmayacağını mi savunacaklar ... Cevap belli .. doktor önerisi istiyorsan her yerde yapan doktorlar var tabikii
Şunu biliyorum ki buna çoğu karşı ve yapmıyor..

Dürüst olmayı deneseniz .. sırf bunun için sadık kalacagina inandığımız , daha çok değer verebileceği düşündüğünüz adamlarla neden evlenirsiniz?..
Bunun bununla ne alakası var ?
Ne yaparsan yap dünyanın iyisi dahi olsan kadınlar malesef ,dovuluyor ,aldatiliyor, ruhsal siddet görüp malesef öldürülüyor..
Su devirde şuna takılacak birisi hala var mi ki ? İnanamıyorum..
Bir önceki yazan arkadaşın dediği gibi evet anlaşılıyor bazen ..
Anlasilmasa bile bir erkek zevk alacak diye o acıyı tekrar çekmeye değer mi ..?
-meli , -malı cılar .. bu konu hakkında doktor önerisinde mi bulunacak yoksa birini kandırıp asla içinin rahat olmayacağını mi savunacaklar ... Cevap belli .. doktor önerisi istiyorsan her yerde yapan doktorlar var tabikii
Şunu biliyorum ki buna çoğu karşı ve yapmıyor..
Ben esime bana sadece cikma teklifi ettiginde söyledim.Gercekten istegim disinda olmustu nisanlanmistim falan ama sirf bunun icin onunla evlenemeyecegimi anladim.Bunu bir sure kullanmasina müsade etsem de hayatimi o hataya kurban edemezdim.Cok sukur esim benden sonrasi onemli dedi.Hatta kv bile bosanma asamamizda ogrendi.Kimseye verecek hesabim yok ben sadece cikma teklifi ettiginde soyledim.Buna gore baslayalim dedim zaten demistim Basima kalkamaz kimse gerdekte supriz degildi ya dedim 2 yil sonra evlenmistik zaten bir daha konusu bile gecmedi.Siz bilirsiniz ama sizi siz oldugunuz icin seveni bulun.Yalanla ya da her an bunun ortaya cikmasiyla yuva kurulmaz bence.Haa yapacaksiniz da diktirme degil bir arkadasim cin topu aldi vajinasina yerlestirdi.Ve kan gibi sivi akmis adamda kiz sanmis kesin cozum buydu diodu bir arastirin bence

Ben esime bana sadece cikma teklifi ettiginde söyledim.Gercekten istegim disinda olmustu nisanlanmistim falan ama sirf bunun icin onunla evlenemeyecegimi anladim.Bunu bir sure kullanmasina müsade etsem de hayatimi o hataya kurban edemezdim.Cok sukur esim benden sonrasi onemli dedi.Hatta kv bile bosanma asamamizda ogrendi.Kimseye verecek hesabim yok ben sadece cikma teklifi ettiginde soyledim.Buna gore baslayalim dedim zaten demistim Basina kalkamaz kimse gerdekte supriz degildi ya dedim bir daha konusu bile gecmedi.Siz bilirsiniz ama sizi siz oldugunuz icin seveni bulun.Yalanla ya da her an bunun ortaya cikmasiyla yuva kurulmaz bence.Haa yapacaksiniz da diktirme degil bir arkadasim cin topu aldi vajinasina yerlestirdi.Ve kan gibi sivi akmis adamda kiz sanmis kesin cozum buydu diodu bir arastirin bence
Dağlı adamlar bile önemsemiyor artık .. anlamıyorum ..

Valla kuzenim doguda yasiyor.Bana takikti 10 yil bekledi adam vazgecsin die söyledim adam.Ben senin 2 damla kanini degil seni seviom dedi sok olmustum.Tabi bu da guvenimi yerine getirmisti
Bunun doğu batı kuzey guneyle alakası yok.. çok biliyorum .. çok modern her şeyi anlayışla karşılayacak, her haltı yemis ,aile yapısı bozuk adamların buna takıldığıni bu tamamen içten gelen kişisel bir şey .. kimin takılıp kimin takilmayacagi belli olmuyor ama sorun yapanlar da oluyordur tabikii ..

X