Ne kadara oldunuz?Esra Çabuk Cömert i araştırabilirsin. Ben labioblasti olmuştum fiyat bilgim yok ama başarılı bir doktor.
Bende birbirimize yardimci olalim 4 ayim kaldi gecicimi kalicimi kararsiz kaldımBen de ankarada doktor arıyorum
Buldunuz mu doktor ?Ben de ankarada doktor arıyorum
Canim bnde ankarada gecici dusunuyorum ama kimi yap diyo kimi yapma cok kararsizim ne yapsam bilemedimNasıl bunca doktor arasında bir doktor olamaz nereyi okuduysam ankara da hica yok demişler. Istanbula gidemiyoruz ne yapalım şimdi?
Tanıdığım en tatlı jinekolog meral hanım inanın ayrıca ankarada doktor yok yazmışlar şaşırdım vallahi nası yok ankara doktor başkentiiiii resmen :)Canim bnde ankarada gecici dusunuyorum ama kimi yap diyo kimi yapma cok kararsizim ne yapsam bilemedim
Ayyy tahmin ettigim hocaa demii Meral Sönmezer Çukurambar da klinigi harikaa biri gerçekten işinin ehliTanıdığım en tatlı jinekolog meral hanım inanın ayrıca ankarada doktor yok yazmışlar şaşırdım vallahi nası yok ankara doktor başkentiiiii resmen :)
Benim kanamam oldu hatırladın mi beni buralarda yerlere yapışmış debeleniyodum ne oldu ne olcak diye nikah oldum kanamam olduBen de ankarada doktor arıyorum
Kime oldun canım evlendinmi kanaman oldumuBenim kanamam oldu hatırladın mi beni buralarda yerlere yapışmış debeleniyodum ne oldu ne olcak diye nikah oldum kanamam oldu