Kızlık zarı dikimi

Semaffra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
1
-1
25
Merhaba arkadaşlar öncelikle yargilamanizi istemiyorum talihsiz bir olay sonucu bekaretimi kaybettim. Ankarada yaşıyorum ve kalıcı yöntemle diktirmek istiyorum ankarada uygun fiyatlı ama garantili bir yer varmı (öğrenciyim fiyat gerçekten benin için önemli)
Doktorun ismi ile beraber fiyatını da yazar mısınız. Bir de yaptıranlar memnun mu simdiden tesekkurler

Esra Çabuk Cömert i araştırabilirsin. Ben labioblasti olmuştum fiyat bilgim yok ama başarılı bir doktor.

Nasıl bunca doktor arasında bir doktor olamaz nereyi okuduysam ankara da hica yok demişler. Istanbula gidemiyoruz ne yapalım şimdi?

Canim bnde ankarada gecici dusunuyorum ama kimi yap diyo kimi yapma cok kararsizim ne yapsam bilemedim
Tanıdığım en tatlı jinekolog meral hanım inanın ayrıca ankarada doktor yok yazmışlar şaşırdım vallahi nası yok ankara doktor başkentiiiii resmen :)

Tanıdığım en tatlı jinekolog meral hanım inanın ayrıca ankarada doktor yok yazmışlar şaşırdım vallahi nası yok ankara doktor başkentiiiii resmen :)
Ayyy tahmin ettigim hocaa demii Meral Sönmezer Çukurambar da klinigi harikaa biri gerçekten işinin ehli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…