Kızlık zarı dikimi yaptırıp güzel sonuc alanlar

Yil olmus 2O17. Hala neyi dert ediyor insanlar cok uzuluyorum erkeklerin gururla birbielerine anlattiklari seyleri bayanlar sorun haline gitirip goz boyama derdine dusmus. Sizler erkeklerden daha asagida degilsiniz. Ozerkci insanlarla yuva kurma hayali yerine daha cagdas bireyler secseniz. Sayet sizin gecmisinizi irdeleyen geri dusunceli insanlar ne kadar mutluluk verir? Anadan dogdugu gibi temizmi evleneceginiz birey bunu bie dusunun.. Bir de namus kavrami bayana ozel ise Hz Yusuf peygamberimizin o guzelligine ragmen korudugu neydi ? Namusunu korumak adina cektigi iskence..

Yil olmus 2O17. Hala neyi dert ediyor insanlar cok uzuluyorum erkeklerin gururla birbielerine anlattiklari seyleri bayanlar sorun haline gitirip goz boyama derdine dusmus. Sizler erkeklerden daha asagida degilsiniz. Ozerkci insanlarla yuva kurma hayali yerine daha cagdas bireyler secseniz. Sayet sizin gecmisinizi irdeleyen geri dusunceli insanlar ne kadar mutluluk verir? Anadan dogdugu gibi temizmi evleneceginiz birey bunu bie dusunun.. Bir de namus kavrami bayana ozel ise Hz Yusuf peygamberimizin o guzelligine ragmen korudugu neydi ? Namusunu korumak adina cektigi iskence..
Keske herkes sizin gibi dusunebilse ama iste insanlar sizin gibi degil kendi hemcinslerim bile anlattığım arkadaşlarımın bana karsi bakislari bile degisti cevrem böyle seyleri kaldırmıyor

Merhaba ben 2 yıl önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ardından aylar sonra evlendim kanama oldu mutlu bir evlilik yaşadım ama birbuçuk yıl evli kaldıktan sonra ailevi sebeplerle boşandım birisi bana bedduamı etti , büyümü yaptı dersiniz şimdi yeniden diktirmem gerekiyor evlenmek için :KK43: önce okuttursammı kendimi acaba.
Bizim bi abla var ikinci evliliğinde düğünde beline kırmızı kurdele baglamislardi. Yanindada 9 yasinda cocugu vardi. Okuyunca o aklima geldi

Merhaba bugün bende hymenoplas kızlık zarı dikimi ameliyatı oldum. Hiç korkmayın. Sonuca henüz 35 gün var. Sadece çok dikkat etmek gerekiyor. Kanamam var ve az biraz yanmam var.ani hareketlerden kaçınmak lazım. İyi araştırın burdan doktor ismi veremiyorum sadece iyi araştırın her söylenene kulak asmayın herke bişey yazıyor çiziyor , ben tek başıma gittim ,2100 e yaptım kalıcı İstanbul'da , gelmen çok daha iyi olur dedi , gelemezsende bir çubuk ay beklemen lazım ilişkiye girmen için dedi benim düğüne 35 gün var .ve hemşire doktor çok iyiydi , gizlilik zaten anlatılmaz derecedeydi,hemşire beni güldürmek için uğraştı göz yaşımı sildi.korkmayın çok uykusuz kaldım çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı artık.acı yoktu ama neden bu işlemi yapıyor olmanın acısı vardı

Bizim bi abla var ikinci evliliğinde düğünde beline kırmızı kurdele baglamislardi. Yanindada 9 yasinda cocugu vardi. Okuyunca o aklima geldi
Ben anlamadım . Şimdi diktirmiş evlenmiş boşanmış. Ama yeniden evlenmek için tekrar diktirmesi gerekiyormuş . Kendisine sorcaktımda uzun zamandır girmemiş siteye . Hadi ilk evliliğinde Anladık. Şimdi ne diycek. 1.5 yıl boyunca ilişkiye giremedik ondan boşandık diyecek heralde . Iyice oyuncak etmişler . Şaka gibi

1.5yıl evlı kalmıssın yenıde dıktırmek nasıl bır mantık ben anlamadim zaten herkes senın dul oldugunu bılmıyormu
Allahım ya yargılamakta istemiyorum ama evlendin niye bi daha bu rezilliği çekiyon ki yasabır gerçekten dalga geöiuor sanırım

Ben anlamadım . Şimdi diktirmiş evlenmiş boşanmış. Ama yeniden evlenmek için tekrar diktirmesi gerekiyormuş . Kendisine sorcaktımda uzun zamandır girmemiş siteye . Hadi ilk evliliğinde Anladık. Şimdi ne diycek. 1.5 yıl boyunca ilişkiye giremedik ondan boşandık diyecek heralde . Iyice oyuncak etmişler . Şaka gibi
Nüfusta kayıtlarda heryerde çıkıyor zaten. Neyin kafasını yasiyorsa. Yaşadıysan yaşadın yani. Insanları kandırmak bi yana kendini kandiriyo

Nüfusta kayıtlarda heryerde çıkıyor zaten. Neyin kafasını yasiyorsa. Yaşadıysan yaşadın yani. Insanları kandırmak bi yana kendini kandiriyo

Benim ikinci günüm dikimde oturmakta zorlanıyorum agrı hissediyorum sanki bişeyler çekiliyor gibi normal mi bu ya

Benim ikinci günüm dikimde oturmakta zorlanıyorum agrı hissediyorum sanki bişeyler çekiliyor gibi normal mi bu ya
Norma gerilmelerin olacak disari cikiyomus gibi olacak bana da olmustu doktor hepsi icin normal demisti kontrol eden doktor da normal dedi uzerine agirlik verme pansumanin varsa yap o sprey beni cok rahatlatirdi ara ara hala yaparim

Kizlar ben 30 agustos da dikim yaptirdim kontrole gidemedim kendi ilimde bi doktora gidip muayene ettirdim o bayan da bu ameliyati yapan bi bayan bana cok iyi tutmus cok guzel dedi ben ne kadar dayanir diye sordum suresi yoktur dedi bide burda hakkinda kotu seyler soylenen doktorlar var eger ben dikim yaptirmadan buralari okusaydim o doktora yaptirmazdim iyiki okumamisim benim nacizane fikrim ben memnunum bu zamana kadar ne sorduysam cevapladi bana kendisi bana gelemiyosan baska doktora gidip kontrol ettir dedi oyle de yaptim ve hic sorun olmadi sonuca varinca doktoru soyliycem insallah

Allahım ya yargılamakta istemiyorum ama evlendin niye bi daha bu rezilliği çekiyon ki yasabır gerçekten dalga geöiuor sanırım
Yargılamak falan değil de merak ettim boşanmış insan neden bunu yapar diye . Kaldı ki bence hiç yapılmaması gereken bir sey bu devirde . Mutlu evlilikte Ölçü kızlık zarı değilki . Ben bakireydim boşandım . Iki tane çok yakın arkadaşım , zar falan diktirmeden gayet düzgün evlilikler Yaptılar . Gerçek sevgide , bu şekilde kabul eden adamlarda var . Bunu problem edecek adamlada evlenmeyin diycem ama yaşamayan bilmez falan diyeceksiniz . Herkesin kendi tercihi. Bir hatayı başka bir hatayla örtmekten başka birsey değil . Ama işte öyle bir toplumda yaşıyoruzki. Zarım yok , boşandım böyle bir derdimde yok . Allah kimseyi buna mecbur etmesin . Ne diyim başka .

Kizlar ben 30 agustos da dikim yaptirdim kontrole gidemedim kendi ilimde bi doktora gidip muayene ettirdim o bayan da bu ameliyati yapan bi bayan bana cok iyi tutmus cok guzel dedi ben ne kadar dayanir diye sordum suresi yoktur dedi bide burda hakkinda kotu seyler soylenen doktorlar var eger ben dikim yaptirmadan buralari okusaydim o doktora yaptirmazdim iyiki okumamisim benim nacizane fikrim ben memnunum bu zamana kadar ne sorduysam cevapladi bana kendisi bana gelemiyosan baska doktora gidip kontrol ettir dedi oyle de yaptim ve hic sorun olmadi sonuca varinca doktoru soyliycem insallah
Merhaba sizin düğününuz yakin mi yoksa hayatiniz da kimse yokken mi yaptırdınız ben cok kararsizim simdi mi yaptirsam yoksa ilerde mi

Merhaba sizin düğününuz yakin mi yoksa hayatiniz da kimse yokken mi yaptırdınız ben cok kararsizim simdi mi yaptirsam yoksa ilerde mi
Benim dugunum yakin degil zaten doktorum da onceden yaptirmak daha iyi zamanla dogallasir dedi oyle de oldu ikinci doktor guzel olmus dedi bende bakiyorum zamanla daha saglamlasiyo sanki tamamen de kapali serce parmagin kadar bi adet deligi birakiyo ilk zamanlar ip gibi deriler vardi simdi onlar baya kalinlasti onceden yaptirip kafayi rahatlatmak daha iyi bence ama yine de doktorla gorus bence

Arkadaşlar yaptıranlar biraz daha bilgi verebilir mi acaba mesela fiyatı ne aradaydı ve dikim sırasında yaşadığı olumsuz yada olumlu şeyleri paylaşırsa daha açıklayıcı olur.

Arkadaşlar yaptıranlar biraz daha bilgi verebilir mi acaba mesela fiyatı ne aradaydı ve dikim sırasında yaşadığı olumsuz yada olumlu şeyleri paylaşırsa daha açıklayıcı olur.
Ben pesin 1800 e yaptirdim istanbulda kalici flep ilk haftada agrin oluyo otururken batma oluyo ama dayanilmayacak bi agri degil benim ameliyat sonrasi fazla kanamam olmadi ameliyat sirasinda aci hissetmiyosun ama ipliklerin gecisini hissediyosun degisik bi durum benim uc ay olacak nerdeyse henuz evlenmedim ama zor degil

İlaç falan veriyor mu doktor daha şiddetli ağrı olmasın diye yada tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra dezenfekte etmek için .. ?

X