- 26 Nisan 2017
- 39
- 10
- 30
- Konu Sahibi Yasemincemderya
Buluruz insallah canimbildigim kadarıyla tum operator doktorlar , kadın doktorları bunu yapabiliyor.
Psikolojiniz neden bozuldu onu anlamadım... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluruz insallah canimbildigim kadarıyla tum operator doktorlar , kadın doktorları bunu yapabiliyor.
Psikolojiniz neden bozuldu onu anlamadım... :/
Haklısıniz bende sizin gibi dusunuyorum aslinda sanki o kisi bana bakir mi gelecek ama biliyorsunuz erkeklerden daha bi geri kafali yani belki kabul edecek ama ilk firsatta basima kakacak bunu benden once kac kişiye verdin nasil yaptin kafam cok karışıkEvlenmeden iliski yasayan o kadar cok insan var ki bu artik normal karsilaniyor zar diktirmek yani evleneceginiz insani kandirmak ne kadar dogru yasadiysan sen yasadin gecmisin kimi ilgilendirir kbda geri kafali cahil insanlar namusu zar olarak adlandirir durustluk namusun en buyuk trmsilidir. O zari diktirirsen iste o zaman namusunu yitirirsin yapma seni sen oldugun icin kabullensin evlencegin insan
Sakın dürst olma ben durst ol oldum ayrıldı bendenHaklısıniz bende sizin gibi dusunuyorum aslinda sanki o kisi bana bakir mi gelecek ama biliyorsunuz erkeklerden daha bi geri kafali yani belki kabul edecek ama ilk firsatta basima kakacak bunu benden once kac kişiye verdin nasil yaptin kafam cok karışık
Burcu hnm hakkında ben cok ıyı sey duymadımEvet bende bakirkoyde bi dr. Buldum burcu hanim diye yorumlar da cok iyi oldugu yaziyordu
Aaa nedenBurcu hnm hakkında ben cok ıyı sey duymadım
Sakın dürst olma ben durst ol oldum ayrıldı benden[/QUOTEevet karsimizda ki insan nasıl bilmiyoruz ki sen ne zaman diktireceksin peki ve kafanda bir doktor var mi
Önceki yorumlarda kanamayanlar olmsAaa neden
Hadi ya peki iyi bildigin bi doktor var miÖnceki yorumlarda kanamayanlar olms
Arastırmadayım sende ıstdeysen bırlıkte arastıralımHadi ya peki iyi bildigin bi doktor var mi
Ozelden yazar mısın banaArastırmadayım sende ıstdeysen bırlıkte arastıralım
Bız adını vs hıc duymadık sız nerde duydunuzArkadaşlar merhaba..ben de kızkardeşim için araştırıyorum kızlık zarı olayını.bi çok yerden duydum aynı kişiyi.ıstanbul kosuyolunda özge kizilkale yıldırım diye bir doktor varmış.bu konuda çok iyiymiş.biz ona gdicez.tavsiye eden çok..
Evet bende onca arastirmaya ragmen duymadım hic adiniArkadaşlar merhaba..ben de kızkardeşim için araştırıyorum kızlık zarı olayını.bi çok yerden duydum aynı kişiyi.ıstanbul kosuyolunda özge kizilkale yıldırım diye bir doktor varmış.bu konuda çok iyiymiş.biz ona gdicez.tavsiye eden çok..
Sakın dürst olma ben durst ol oldum ayrıldı benden
Bir arkadaş antalya da diktirmiş .evlendiğinde kan gelmişti. gayett memnundu..Merhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum
Guzel yorumlamıssınız ama dısarıdakı dünya bu degıl malesrf:/yoksa bızde biliyoruz bu bızım bedenimiz kımbılr bıze gelen de kkac kısıyı kandırmıs olarak bıze gelecek goruslerınıze saygım var ama gercek dunya ıcınde yasamıs oldgumuz bıze arastırma yaptırtmak zorunda olan yasambu ne biçim tavsiye ya?
sevgili konu sahibi. bakire değilsen değilsin bu işlemi yaptırmana gerek yok. seni seçimlerinle kabul edecek bir adamla evlenirsin. zaten bunun "kabul edilecek" bir yanı da yok kimseyi ilgilendirmez senin vücudun, senin seçimlerin. ama bence zar diktirip hayat arkadaşını kandırma. hayat arkadaşını senin gibi dünya görüşü olan bu boş şeylere kafa yormayan insanlardan seç, inan daha mutlu olacaksın.
Tabi ki de oyle benim hayatim benim kararim ancak çok ciftler duydum once kabul eden daha sonra kabullenemeyen insanlar bundan korkuyorumbu ne biçim tavsiye ya?
sevgili konu sahibi. bakire değilsen değilsin bu işlemi yaptırmana gerek yok. seni seçimlerinle kabul edecek bir adamla evlenirsin. zaten bunun "kabul edilecek" bir yanı da yok kimseyi ilgilendirmez senin vücudun, senin seçimlerin. ama bence zar diktirip hayat arkadaşını kandırma. hayat arkadaşını senin gibi dünya görüşü olan bu boş şeylere kafa yormayan insanlardan seç, inan daha mutlu olacaksın.