- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.432
-
- Konu Sahibi scarlettttttttt
Ben hata yaptığım zaman sorumluluğunu alabilen biriyim. Ama pişman olacağım hatalar yapmam genelde. Kendi psikolojinizi karşı tarafı kandırarak düzeltiyorsunuz. Açıklamalarınızın altı boş.Siz kimdiniz rahibe mi eminim hiç hata yapmamışsınızdır hiç pişman olmamışsınızdır hayatınızda
Ya siz ne anlatıyorsunuz? Nişanlınız var bekarete önem veriyor, siz karşısına çıkıp gerçeği söyleyemediniz, gittiniz operasyon geçirdiniz. Yok alışamadım, yok sindiremedim, yok psikolojim falan bunlar boş işler.Siz kimdiniz rahibe mi eminim hiç hata yapmamışsınızdır hiç pişman olmamışsınızdır hayatınızda
Çok doğru ben zaten kendime yepyeni bi hayat kurmak için yaptırdım yaşadıklarımı unutmak yok saymak için
Bi üye kocasına kızlığını aldı diye tazminat davası açacaktı buradaArkadaşlar az önce uzun uzun düşündüm ve pişman oldum. İyi bir doktor ismi verirseniz ben de diktirip kocama bak artık bakireyim demek istiyorum. Zarlı bir kadını hak ediyor. Evleneli yıllar oldu diye dalga geçip kınamayın, zarın neresinden dönülürse bekarettir.
Arkadaşlar az önce uzun uzun düşündüm ve pişman oldum. İyi bir doktor ismi verirseniz ben de diktirip kocama bak artık bakireyim demek istiyorum. Zarlı bir kadını hak ediyor. Evleneli yıllar oldu diye dalga geçip kınamayın, zarın neresinden dönülürse bekarettir.
Bi üye kocasına kızlığını aldı diye tazminat davası açacaktı burada
1 milyör tele hem dePırıl pırıl kafalar
Adam ayıp etmiş. Üye haklı. İnsan hiç karısını... NeyseBi üye kocasına kızlığını aldı diye tazminat davası açacaktı burada
Seviştikten hemen sonra da dikilir. Her sevişmede yeni bir zar. Bekaret fantezisi.Bu zarin sevismeden hemen once dikilmesi gerekmiyormuydu?
ben esimi kandirmadim cok sukur de temiz bi sekilde esime gittim hayatimda ilj defa bi kisiyle tanismistim hicte yakinlasmadim cunku hep o seylerden korkardim ztn 1 yil tek gorustum 1 yilda topasan 5 kere gorusmusmdur aramizda 3 saatlik yol vardi. Ondan sonrada esimle tanistim ztn.benim demk istedigim demmeki kiz bi hata yapmos yapcak bisy yok olan olmusAynen adamları kandırarak tertemiz bir sayfa açın kendinize. Ama kendinizi kandıramazsınız.
İyi bir dr biliyorum patlamama garantili . Özele gel.Arkadaşlar az önce uzun uzun düşündüm ve pişman oldum. İyi bir doktor ismi verirseniz ben de diktirip kocama bak artık bakireyim demek istiyorum. Zarlı bir kadını hak ediyor. Evleneli yıllar oldu diye dalga geçip kınamayın, zarın neresinden dönülürse bekarettir.
Istw onu diyorum basina boyle bisy gelmisse artik yapcak bisy yok daha kararli ve guzel adim atmasi lazim herkezin gunahi kendineMesela kime güvenip kime güvenmeyecek şuan?
Konu sahibinin hayatına giren erkekler asıl konu sahibine güvenerek hayatının en büyük hatasını yapacak. O evli adam ne ilkmiş nede son olmuş.
Ya siz ne anlatıyorsunuz? Nişanlınız var bekarete önem veriyor, siz karşısına çıkıp gerçeği söyleyemediniz, gittiniz operasyon geçirdiniz. Yok alışamadım, yok sindiremedim, yok psikolojim falan bunlar boş işler.
1 milyör tele hem de
Yok ven ciddiyim. Bir ara kk da vardi bir konu 2 hafta öncesinden diktirmis gerdekte kanamamis, doktorun kapisina dayaninca gecici bi 1 gun onceden dikilse kanardi vs demisti.Seviştikten hemen sonra da dikilir. Her sevişmede yeni bir zar. Bekaret fantezisi.
Ay bir dakika az önce slogan buldum ya. Tamam şimdi zar dikim salonu açıyoruz ve "Her sevişmeye yeni bir zar" sloganıyla paraya para demiyoruz.
Ben eşime kirli gittim ya. Adam dedi ki git bir yıkan bu ne koku. Ağladım, çok pişman oldum. Şimdi diktirip temiz bir şekilde yeniden karşısına çıkacağım. Belki bana aşık olur. Şans dileyin iyi diksinler.ben esimi kandirmadim cok sukur de temiz bi sekilde esime gittim hayatimda ilj defa bi kisiyle tanismistim hicte yakinlasmadim cunku hep o seylerden korkardim ztn 1 yil tek gorustum 1 yilda topasan 5 kere gorusmusmdur aramizda 3 saatlik yol vardi. Ondan sonrada esimle tanistim ztn.benim demk istedigim demmeki kiz bi hata yapmos yapcak bisy yok olan olmus
Ömür boyu bakire olup hiç kirlenmeyeceksem süper. Geliyorum hemen.İyi bir dr biliyorum patlamama garantili . Özele gel.