- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
-
- Konu Sahibi Mutsuzbayan1234
Evet biliyorum çok korkuyorum zaten sanki her an duyabilirmiş gibi geliyo duyarsa benden nefret eder hatamın bedelini ödüyorum ağlasam da çözüm değil eskisiyle konuştum beni rahatsız etme diye ama yinede korkuyorum hayatımı mahvetmekten zevk aldığı için hattımı değiştircem faceide dondurcam ama çok korkuyorum işte
Evet bi panik varhaklısın ona yansıtmamaya çalışıyorum açıkçası normalde evlenmicektim ama ansızın tanıdım bana verdiği değeri gördükçe ona hayır diyemedim bu korku ansızın oluşmaya başladı normaldede çok çekingen biriyim böyle bişey yaşamış olabileceğimi düşünmüyo bile bu vicdanımı rahatsız ediyo açıkçası beni çok sevdiğini vazgeçmiceğini söyleyip duruyo onu üzmeyi hiç istemiyorum haketmeyen biri bunu güçlü olup bu işi halletmeye çalışcam umarım üzmem onuCanımm benim ben böyle birşey yapmadım ama diktirilmesine asla karşı değilim.. Senin şuan aşık olduğun o kişi senden önce kimseyle yatmamış mı? Eğer yatmışsa zaten eşit olmanı gerekiyor ve bekaret konusunda hassasiyeti varsa onu kaybetmemek için diktimr yaptır. Ama bunu sadece onu kaybetmemek için yaptır yani. Kendinden utandığın için değil. Bu utanılcak bişey değil. O da geçmişinde bence olmuştur başka kadınlarla. Senden böyle bir adaletsizlik bekleyemez, bekliyorsa da onu kırmamak adına böyle bir operasyon geçirirsin kimse de bilmez. Ama ben seni çok telaşlı gördüm. Sanki eline yüzüne bulaştırma potansiyeli sezdim biraz canım. Aman dikkat sukuneti elden bırakma.. bu hayata bikez geliyoruz böyle ufak tefek anatomik farklılıklar yüzünden hırpalayıp kendini üzme. Akıllıca sessizce bu işi halledebilirsin. Senin yerinde olsam ben böyle yapardım yani. Kandırmak olarak algılama. Şmyle düşün onu kaybetmemek için onun istediği şeyi ona vericeksin. Bu kadar, bitmiştir. Geçmişin de sende kalıcak.. korkma canım.
Kandırmış olabilirim söyleyip üzmek istemiyorum onu gerçekten üzülecek biliyorum onu kaybedersem psikolojim iyice bozulur başka çözüm gelmiyor aklıma evet o masaya yatmak çok canımı yakıcak unutmak isteyeceğim hayatım boyunca ama elimden bişey gelmiyor bu sistem değişmedikçe biz mecburuz bi erkek yapınca normal kadın yapınca ondan aşalığı yok insanlar hataları yüzüne çarpmaktan zevk alıyo malesefAma bu şekilde de onu kandırmış olmayacakmısın yani o kadar çok sevdiğin insana bunu nasıl yapabiliyorsun ki üstelik snde bir bireysin kadınsın diye et parçası değilsin. Derdi zar olan bir adam iile de bir ömür nasıl geçineceksin üstelik ve düşün o seni mi sevecek yoksa senin yarattığın numaracı kadını mı sevecek ? Dürüst olsan daha iyi olurdu kabul ederse eder etmezse yol ver sonuçta karakterin önemli değil demek ki onun için ? Hayat senin istediğini yap tabi ama kendimce bana göre yani bir kadının kendine yapabileceği en büyük hakarettır...
Kandırmış olabilirim söyleyip üzmek istemiyorum onu gerçekten üzülecek biliyorum onu kaybedersem psikolojim iyice bozulur başka çözüm gelmiyor aklıma evet o masaya yatmak çok canımı yakıcak unutmak isteyeceğim hayatım boyunca ama elimden bişey gelmiyor bu sistem değişmedikçe biz mecburuz bi erkek yapınca normal kadın yapınca ondan aşalığı yok insanlar hataları yüzüne çarpmaktan zevk alıyo malesef
Evet bi panik varhaklısın ona yansıtmamaya çalışıyorum açıkçası normalde evlenmicektim ama ansızın tanıdım bana verdiği değeri gördükçe ona hayır diyemedim bu korku ansızın oluşmaya başladı normaldede çok çekingen biriyim böyle bişey yaşamış olabileceğimi düşünmüyo bile bu vicdanımı rahatsız ediyo açıkçası beni çok sevdiğini vazgeçmiceğini söyleyip duruyo onu üzmeyi hiç istemiyorum haketmeyen biri bunu güçlü olup bu işi halletmeye çalışcam umarım üzmem onu
canım Allah erkeklere zar vermemiş olabilir fakat öldüğümüz zaman hesabı erkeklere değil Allah a vereceğiz ve erkeklere senin zarın yok cehenneme girmeyeceksin demeyecek. o yüzden bence erkek arkadaşını yahut bu dünyayı değil Allah a vereceğin hesabı düşünmelisin. vijdan azabını da Allah tan korktuğun için duymalısın erkek arkadaşımı kaybederim evlenemiycem düşüncesiyle değil.Bende öyle düşünüyorum zaten ama o bana inanır mı erkekler bu konuda malesef farklı düşünüyolar bide biriyle oldun mu senden kötüsü yok bizim toplulumumuzda her gece ağladığımı biliyorum bu durumdan nolursa olsun evlenecektim ilkiyle ama gururumu kırdı kendime güvenimi yitirdim onun yüzünden aldatıldım nefret ettirdi bitirdim ömür boyu yanlız olmayı göze alarak şimdi bu durumu kimseye anlatmak istemiyorum herseyi unutmak istiyorum
canım Allah erkeklere zar vermemiş olabilir fakat öldüğümüz zaman hesabı erkeklere değil Allah a vereceğiz ve erkeklere senin zarın yok cehenneme girmeyeceksin demeyecek. o yüzden bence erkek arkadaşını yahut bu dünyayı değil Allah a vereceğin hesabı düşünmelisin. vijdan azabını da Allah tan korktuğun için duymalısın erkek arkadaşımı kaybederim evlenemiycem düşüncesiyle değil.
doktorun kimdi sen geçici yaptırdın demikızlar ben yaptırdım acıkcası sonuc olumlu evlenmeden 10 gün önceden yaptırmak gerekliymiş sonradan ögrendim 5 gün kala yaptırdım bi sıkıntı cıkmadı fiyatı 3000 tl ödemek zorunda kaldım..