Kızlık zarı dikimi yaptıranlar sonuçlarını paylaşsın lütfen

Evet biliyorum çok korkuyorum zaten sanki her an duyabilirmiş gibi geliyo duyarsa benden nefret eder hatamın bedelini ödüyorum ağlasam da çözüm değil eskisiyle konuştum beni rahatsız etme diye ama yinede korkuyorum hayatımı mahvetmekten zevk aldığı için hattımı değiştircem faceide dondurcam ama çok korkuyorum işte

Ama bu şekilde de onu kandırmış olmayacakmısın yani o kadar çok sevdiğin insana bunu nasıl yapabiliyorsun ki üstelik snde bir bireysin kadınsın diye et parçası değilsin. Derdi zar olan bir adam iile de bir ömür nasıl geçineceksin üstelik ve düşün o seni mi sevecek yoksa senin yarattığın numaracı kadını mı sevecek ? Dürüst olsan daha iyi olurdu kabul ederse eder etmezse yol ver sonuçta karakterin önemli değil demek ki onun için ? Hayat senin istediğini yap tabi ama kendimce bana göre yani bir kadının kendine yapabileceği en büyük hakarettır...

Canımm benim ben böyle birşey yapmadım ama diktirilmesine asla karşı değilim.. Senin şuan aşık olduğun o kişi senden önce kimseyle yatmamış mı? Eğer yatmışsa zaten eşit olmanı gerekiyor ve bekaret konusunda hassasiyeti varsa onu kaybetmemek için diktimr yaptır. Ama bunu sadece onu kaybetmemek için yaptır yani. Kendinden utandığın için değil. Bu utanılcak bişey değil. O da geçmişinde bence olmuştur başka kadınlarla. Senden böyle bir adaletsizlik bekleyemez, bekliyorsa da onu kırmamak adına böyle bir operasyon geçirirsin kimse de bilmez. Ama ben seni çok telaşlı gördüm. Sanki eline yüzüne bulaştırma potansiyeli sezdim biraz canım. Aman dikkat sukuneti elden bırakma.. bu hayata bikez geliyoruz böyle ufak tefek anatomik farklılıklar yüzünden hırpalayıp kendini üzme. Akıllıca sessizce bu işi halledebilirsin. Senin yerinde olsam ben böyle yapardım yani. Kandırmak olarak algılama. Şmyle düşün onu kaybetmemek için onun istediği şeyi ona vericeksin. Bu kadar, bitmiştir. Geçmişin de sende kalıcak.. korkma canım.
Evet bi panik varhaklısın ona yansıtmamaya çalışıyorum açıkçası normalde evlenmicektim ama ansızın tanıdım bana verdiği değeri gördükçe ona hayır diyemedim bu korku ansızın oluşmaya başladı normaldede çok çekingen biriyim böyle bişey yaşamış olabileceğimi düşünmüyo bile bu vicdanımı rahatsız ediyo açıkçası beni çok sevdiğini vazgeçmiceğini söyleyip duruyo onu üzmeyi hiç istemiyorum haketmeyen biri bunu güçlü olup bu işi halletmeye çalışcam umarım üzmem onu

Ama bu şekilde de onu kandırmış olmayacakmısın yani o kadar çok sevdiğin insana bunu nasıl yapabiliyorsun ki üstelik snde bir bireysin kadınsın diye et parçası değilsin. Derdi zar olan bir adam iile de bir ömür nasıl geçineceksin üstelik ve düşün o seni mi sevecek yoksa senin yarattığın numaracı kadını mı sevecek ? Dürüst olsan daha iyi olurdu kabul ederse eder etmezse yol ver sonuçta karakterin önemli değil demek ki onun için ? Hayat senin istediğini yap tabi ama kendimce bana göre yani bir kadının kendine yapabileceği en büyük hakarettır...
Kandırmış olabilirim söyleyip üzmek istemiyorum onu gerçekten üzülecek biliyorum onu kaybedersem psikolojim iyice bozulur başka çözüm gelmiyor aklıma evet o masaya yatmak çok canımı yakıcak unutmak isteyeceğim hayatım boyunca ama elimden bişey gelmiyor bu sistem değişmedikçe biz mecburuz bi erkek yapınca normal kadın yapınca ondan aşalığı yok insanlar hataları yüzüne çarpmaktan zevk alıyo malesef

Kandırmış olabilirim söyleyip üzmek istemiyorum onu gerçekten üzülecek biliyorum onu kaybedersem psikolojim iyice bozulur başka çözüm gelmiyor aklıma evet o masaya yatmak çok canımı yakıcak unutmak isteyeceğim hayatım boyunca ama elimden bişey gelmiyor bu sistem değişmedikçe biz mecburuz bi erkek yapınca normal kadın yapınca ondan aşalığı yok insanlar hataları yüzüne çarpmaktan zevk alıyo malesef

Yok değil o sistemi sizin gibi diktirenler kuruyor çünki aslında çoğu erkek artık takmıyor bunu zaten etrafımda evlenen çok arkadaşım oldu keza bakire olmadığı için. Ha siz bir defa yaşayıp pişman olup tekrar yapmamış olabilirsiniz ama tam tersi hayatımı yaşarım diktirir kandırırm mantığında olanda çok işte sistem dediğiniz mekanizma burada başlıyor. Dürsütlüğün için karakterin için seni sen olduğun için sevecek bir adam mı yoksa et parçasına takılı geri zihniyetli biri mi daha iyi olur ?

Karar sizin bişey diyemem ama sizin gibi dikdirmek yerine dik duran bayanların sayısı artıkça zaten bu olgu çürür gider biz de maalesef hala diktireyim gitsin yada farklı yolları deneyeyim var bu olmasa erkeğe bak bakalım laf düşer mi? Vicdanen rahat edecekmisin peki gözlerinizin içine her bakışınızda eşinizin ve o yemin boşamı hastalıkta ve sağlıkta diye ettiğiniz kusura bakmayın eşiniz ileri de aldatırsa ki o mantıkta olan erkeklerin aldatması daha yüksek hiç kusur bulmayın ilk aldatan sizsiniz.

Aman bana ne ya ben seviyorum öyle bilsin işte diyorsanız da saygı duyarım ama lütfen sanki bakire olmayan kadınlar ikinci sınıf gibi yok toplum gibi yalanlar söylemeyin kötü örnek olmayın ricamda budur

Evet bi panik varhaklısın ona yansıtmamaya çalışıyorum açıkçası normalde evlenmicektim ama ansızın tanıdım bana verdiği değeri gördükçe ona hayır diyemedim bu korku ansızın oluşmaya başladı normaldede çok çekingen biriyim böyle bişey yaşamış olabileceğimi düşünmüyo bile bu vicdanımı rahatsız ediyo açıkçası beni çok sevdiğini vazgeçmiceğini söyleyip duruyo onu üzmeyi hiç istemiyorum haketmeyen biri bunu güçlü olup bu işi halletmeye çalışcam umarım üzmem onu

Canım daha önce böyle bişy yaşadın diye kendini aşağılık birymiş gibi neden ötekileştiriyosun ki. Yok evlnmicektim falan. Ne münasebet mutluluk herkesin hakkı. Ama tahmin ettiğim kadarıyla cahil toplum mantığı çevrende çok yaygın. Takma kafana. Sevgilin de öyle geri kafalıysa, k.bakma ama hakettiği ameliyatlı bekareti görücek. Kendisi daha önce yaptıysa hiç laf düşmez ona. Ama beni ilişkiniz ilgilndirmiyor.

Dğer arkadaşın dediği "için sızlamıcak mı" lafına katılmıyorum. O zmn bşkalarıyla yatınca da içi sızlasın geçmişte? Olmaz öyle şey. Bekaret bekaret diyolarsa hakettikleri bekaret bu.

Bende öyle düşünüyorum zaten ama o bana inanır mı erkekler bu konuda malesef farklı düşünüyolar bide biriyle oldun mu senden kötüsü yok bizim toplulumumuzda her gece ağladığımı biliyorum bu durumdan nolursa olsun evlenecektim ilkiyle ama gururumu kırdı kendime güvenimi yitirdim onun yüzünden aldatıldım nefret ettirdi bitirdim ömür boyu yanlız olmayı göze alarak şimdi bu durumu kimseye anlatmak istemiyorum herseyi unutmak istiyorum
canım Allah erkeklere zar vermemiş olabilir fakat öldüğümüz zaman hesabı erkeklere değil Allah a vereceğiz ve erkeklere senin zarın yok cehenneme girmeyeceksin demeyecek. o yüzden bence erkek arkadaşını yahut bu dünyayı değil Allah a vereceğin hesabı düşünmelisin. vijdan azabını da Allah tan korktuğun için duymalısın erkek arkadaşımı kaybederim evlenemiycem düşüncesiyle değil.

canım Allah erkeklere zar vermemiş olabilir fakat öldüğümüz zaman hesabı erkeklere değil Allah a vereceğiz ve erkeklere senin zarın yok cehenneme girmeyeceksin demeyecek. o yüzden bence erkek arkadaşını yahut bu dünyayı değil Allah a vereceğin hesabı düşünmelisin. vijdan azabını da Allah tan korktuğun için duymalısın erkek arkadaşımı kaybederim evlenemiycem düşüncesiyle değil.

Ve artık erkeklerin de bakir olup olmadıkları anlaşılıyor. Doktora götürdüğünde bu kişi cinsel ilişki yaşamış veya yaşamamış diyor doktor. Bakirlik testi artık mevcut yani.

Ne bakirlik ne de bakirelik bizim ilişkinizde hiç dert olmadı. Ki çevremde de öyledir benim. Bu ne böyle cidden ya? Madem ki keyifli geçiriyorsunuz o anları niçin ve neyi dert ediyorsunuz ki? Nefes almak, yemek yemek kadar normal bişey cinsellik yaşamak. Bu zamanda buna takılan erkekler de bakir olsun bi zahmet. Namusu bacak arasında sanan sevgili kızlarımız da kendi kendini avutsun...

Bu işin bir de öbür tarafı var. Diktirip kocanı kandıracaksın. Yazıktır. Birazcık kendine saygın varsa çık karşısını dürüstçe söyle. Hatayı hatayla kapatmaya çalışıyorsun. Yarın öbür gün yatağına girdiğin adam karşınıza çıksa ve pislik yapıp kocana anlatsa her şeyi kıyamet kopar.

kızlar ben yaptırdım acıkcası sonuc olumlu evlenmeden 10 gün önceden yaptırmak gerekliymiş sonradan ögrendim 5 gün kala yaptırdım bi sıkıntı cıkmadı fiyatı 3000 tl ödemek zorunda kaldım..

yok doktorumun ismini veremem gizlilik olarak ama düşünürseniz tavsiye ederim yönlendiririm özelden telefonlaşabiliriz ..benim için yapılan uygulama geçici değildi ama ben kısa bi sürelik bir durum içindi..istenirse yıllarca kalabilirdi

maalesef böyle tabular toplumda var.Ve insanlar hata yapabiliyor..Ben de bu sıkıntıyı çektim.Bunun için arkadasımın tavsiyesi ile bi doktora gittim.Hastane koşullarında (hastane değil kayıt alıtna alınıyor başıma bela olur diye ) 20 dk. bi operasyon geçirdim.Bi sıkıntı çıkmadı..fiyatı da 3bin tl idi.Yardıma ihtiyacı olana arkadaşlar benimle iletişime geçebilir yardım etmeye çalışırım

Arkadaşlar antalyada kızlık zarı tamiri için güvenilir bir doktor tavsiyesi almak istiyorum.şimdiden para biriktiriyorum.nişanlımla çok kötü durumda ayrıldım.bana ne yaparsan yap ister öl dedi..lütfen yardım edin yeni bir sayfa açmak istiyorum.bana en yakın antalya..tüm yorumlarınızı bekliyorum...

Bakın zamanında yapılan bu durum kimseyi ilgilendirmez bunun için vicdan yapmayın ve utanmayın lütfen. Bazı arkadaşlar diyebilir paylaş yalan söyleme diye söyleyebilirsiniz tabi ama bunu ajitasyon yaparak pişman gibi agfolunma bir günahkarmış gibi karşıya aktarmayın öncelikle bu konular açıldığında ne var bunda erkekler gibi kadınlarda birlikte olabilir günahsa wvet günah ama hepimiz hata yapalım diye yaratılmadık mı Rab bile istermiş günah işlememizi ki kulum tövbe edecek mi acaba diye.. Namus bununla alakalı değil deyip bi nabız ölçün bu duruma nasıl bakıyor diye sonuçta islam öyle güzel bir din ki sen yaptığına tövbe ediyorsan bu senin ile Allah arasında olan günahın, kimseye söyleme zorunluluğun yok sen evlenirlen daha önceden işledigin günahları açıklıyor musun? Ben şu tarihte gıybet ettim şu tarihte kul hakkı yedim gibi. Peygamber efendimize böyle bi durum geldiğinde bekar kız gibi gelin edin demiş. Ama eğer evleneceğin kişi nabız yokladığında bu duruma çok katı islamı gerçekten bilmeyen ve sırf bi hata için seni silebilecek kapasitede biri ise ona bu durumu islami açıdan anlat rehabilite et o kişiyi eğer hala düşüncesi cahilceyse evlenme zaten. Ama yok duyarlı bi insansa yaşadığın günahı o zaman anlat. Seni anlamayacak bi kişiye bunu önceden anlatıp sen sanki suç işlemişsin gibi bi muameleyle karşılaşacagına bu daha iyi olur. Yapılan hataları ve günahları tövbe ettiğinde Rab bile affederken kula bi şey söylemek nasıl düşer anlamıyorum.

Aynen bende aynı durumdayım sevgilim daha önce evlenmiş ayrılmış iki çocuğu var. Ben bekarım ama yıllar önce cok sevdim inandım beraber olduk ve beni terketti sonra kimse ile görüşmedim şu anki sevgilim olana kadar bana bakiremisin diye sorduğunda ameliyat olup seni kandırmak istemiyorum dürüst olacağım dedim ve söyledim oda beni terketti guruba yedıremezmiş yalan her zaman bu konuda daha iyi bence diktirin arkadaşlar. Bu konuda dürüst olmak iyi değil galiba.

Aslında bu konulara hiç yorum yazmazdım ama bu sefer yazmak istedim...

İki damla kan diyip duruyorsunuz ama erkeklerin kaldıramadığı asıl mevzu bence daha önce bir erkeğin size o şekilde dokunmuş olması yani ve sizin buna izin vermiş olmanız vs. vs. Yani çıkıp nişanlısınız karşısına adamla seviştik yüzeysel bişiler yaşadık ama kızlığım duruyo diye uygun bi dille anlatsanız ne diyecek tamam o iki damla kan gelecekse önemli değil başka bi adamın senin mahrem yerlerini görmüş dokunmuş olması bence sıkıntı yok mu diyecek??? Mesele zar ,gelecek olan kan falan değil daha önce bi erkeğe karsı o derece yakınlık hissetmiş olmanız... Neden bil şyorum içimden bunları yazmak geldi ki bi çoğumuzun da bildiği bişey bu...

Hepinize geçmiş olsun sağlıcakla

Ben sevgilime daha onceki sevgilimle biseyler yasadgmi anlattim ama bana sinirli bi sekilde daha ileri gittimi diye sorunca hayir demek zorunda kaldim yani sadece dokunmasi degil daha ileri gidip tam birlesme olmasi tabiki ilgilendiriyo erkekleri iki damla kan beklemek degil o bolgeye baska bi erkegin... Gerisini siz anlayin artik onun olmasiyla iki damla kan gelmesi ayni sey zaten

X