Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarı dikimi yapanlar yorum yaparsan sevinirim
- Konu Sahibi Hayalllet
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dikimi hangi doktor kızlık yorumlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Kızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl geçtiği hakkın
Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedimKızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl geçtiği hakkında
Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak
Çok teşekkür ederim hangi doktora ve tutmuş mu acaba.Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedim
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Rica ederim ederim evet tutmuş bursada dr barış korkmaza yaptırmış ben de barış korkmaza genital estetik oldum gayet başarılı bi doktor bursa da yaşıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsinizÇok teşekkür ederim hangi doktora ve tutmuş mu acaba.
Çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için ben o süreci atlattım çok şükür oldum korktuğum gibide olmadı bugünde 3 ay olucakMerhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedim
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Rica ederim evet tutmuş hatta arkadaşımın kardeşi biraz tedirgin oldugu için ne olur ne olmaz diye ayda bir kontrole gidiyomuş Dr Barış Korkmaza yaptırmış işlemi gayet başarılı geçmişÇok teşekkür ederim hangi doktora ve tutmuş mu acaba.
- 25 Haziran 2021
- 93
- 19
- 8
- 27
Bana yardım eder miain? Bilgiye ihtiyacım varÇok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için ben o süreci atlattım çok şükür oldum korktuğum gibide olmadı bugünde 3 ay olucak
- 25 Haziran 2021
- 93
- 19
- 8
- 27
Bu süreci nasıl atlattın?Bana yardım eder miain? Bilgiye ihtiyacım var
Özelden msj atarsanız bilgi veririm tabikiBana yardım eder miain? Bilgiye ihtiyacım var