Rica ederim. Ama bence böyle işlem yaptıranlar asla söylememeli. Söylenirse her yönden daha kötü olur diye düşünüyorum. Kızlık zarı gibi bir konuyu sorun edecek biriyle evleniliyorsa hiç söylememeli çünkü o tarz adamlar sabit fikirli olurlar, sen kötü olursun, tüm hayatın boyunca başına kakar ya da birilerine söyleyebilir, ayrılabilir vs.
Unutma ki bunların nedeni kadınlar değil erkekler.. Kendilerini bu kadar zeki sanıyorlar ya hıh şimdi de sanmaya devam edebilirler, iyi oluyor onlara :) Bir et parçasına bu kadar anlam yükleyip kadınları küçümsedikleri için şimdi de bunun sonucunu ödüyorlar bir nevi, hala kendilerini çok zeki sanmaya devam edebilirler :))).
Kaygılanacak ya da vicdan yapılacak da bir durum yok yani. Onlar böyle olmasaydı bu işlem de hiç var olmazdı. Eğer birine söylediysen ve duyurursa da benim söylediklerimi diyebilirsin. Toplum kadınlara ne kadar baskı yaptığını görmüyor, olayların nedenine değil sonucuna odaklanıyorlar hep.. Kadınlar bunu değer görmek, güvenilmek ve sevilmek için yapıyor. Çünkü değer görmek, bazı insanlar tarafından bir et parçasıyla ölçülüyor. Alın size et alın size güvenilirlik o zaman demenin bir yolu bu işlem de.. Kimseyle beraber olmaman, güvenilir, iyi, değerli biri olduğunu göstermediği gibi biriyle beraber olman da kötü, yalancı, değersiz biri olduğunun göstergesi değil. Olaylara bu kadar sığ bakanlara oh olsun diyorum. Bakmasalardı..