• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi için doktor seçmeye çalışıyorum vaktim azaldı yardım lütfen

arkadaşım ben kalıcı olarak zamanında diktirdim. bunun için doktor doktor gezdim. görücü usulü ile evleniyordum. bunu karşımdakine söylemezdim. mecburdum. en iyi doktor bu dur dediğim kişiye iyi bir para vererek yaptırdım. hatta sağlamasını yapmak için de başka iki doktora muayene ücreti ödeyerek kontrol ettirdim. sonuç mu hüsran. maalesef hayatım karardı o günden sonra. keşke diyorum. keşke hiç evlenmeseydim. lütfen bunu yaptırmadan önce düşünün . düşünmeden pembe hayeller ile yapılan bu işin ekseriyet kısmı hüsran oluyor. internette yazanlara kanmayın
Hangi doktora yaptırmıştınız? Her iki doktorda kanama olur mu dediler? Yeni dikelen dokuda damarlaşma olmassa kanamayabilir ancak ilişki sonrası kontrolde kanama olmasa da yırtılma olduğu için muayenede sıkıntı olmadı yazmıştı forumda bir arkadaş. Operasyondan sonra siz görüntü olarak bir değişiklik görmüş müydünüz?

Bu olumsuz yazan arkadaş çoğu forumlara yazmış yapmayın arkadaşlar falan diye ama geri dönüş yok sorulan sorulara

Bugün sonunda kararımı verdim bende senin gibi turgay beyden randevu aldım çift kat flep kalıcı için haftaya ameliyat oluyorum :)
Selam arkadaşlar bu sabah ameliyatımı oldum şimdi uçak bekliyorum, akşama eve ulaşınca detay yazarım isteyenlere, biraz batma ve yanma oluyor ama dayanılmayacak bişi değil inşallah sonuca ulaşırım çok umutluyum.

ne kadar zavallisiniz yazik
Bence siz zavallısınız olamaz mı zamanında bir gençlik hatası yapmış insanlar evet büyük bir hata ama sizin kızınızın bu hatayı yapmayacağı ne malum? Benim başıma geldiğinde annem başkasının kızını kınarken bizim başımıza geldi dedi sizinde öyle olmasınz?

Bence siz zavallısınız olamaz mı zamanında bir gençlik hatası yapmış insanlar evet büyük bir hata ama sizin kızınızın bu hatayı yapmayacağı ne malum? Benim başıma geldiğinde annem başkasının kızını kınarken bizim başımıza geldi dedi sizinde öyle olmasınz?

Kesinlikle çok haklısınız benim annem babam özellikle babam sürekli etraftaki kızları yargılıyordu ve ben hiç ummadığım bir şekilde kandırıldım aylarca terkedilmenin acısını yaşadım intihara kadar düşündüm ama yapamadım yaşamayan bilemez bu Yüzden bu kadar ön yargılı olunmamalı hayatın bizlere neler göstereceğini bilemiyoruz insanların namusu bacak arasında değil beynindedir bizim toplumumuz bir türlü bunu öğrenemedi

Allah askina bi gidin isinize bakin ya yapin yapin yapin sonra hata boylede kapi kapi doktir ararsiniz hadi adami kandirdiniz allah gormuyomu sizi kinamak baska bi olay. siz yapiyosunuz yok yanlis adam yok hata yaparken iyiydi ama. simdi de elalemin adamini mi kandiracaksiniz siz anca kendiniz kandiracaksiniz ailelerinizin yuzune nasil bakiyosunuz bunun bedelini bu hayatta baska sekilde odersiniz

sizin gibi insalar yuzunden dinen bu durumdayiz zaten herseyi normal gorursunuz hemende savunmaya gecin hic acimiyorum boylelerine

Allah askina bi gidin isinize bakin ya yapin yapin yapin sonra hata boylede kapi kapi doktir ararsiniz hadi adami kandirdiniz allah gormuyomu sizi kinamak baska bi olay. siz yapiyosunuz yok yanlis adam yok hata yaparken iyiydi ama. simdi de elalemin adamini mi kandiracaksiniz siz anca kendiniz kandiracaksiniz ailelerinizin yuzune nasil bakiyosunuz bunun bedelini bu hayatta baska sekilde odersiniz

Ne yapmışız da Neyin bedelini ödeyeceğiz ne örümcek beyinlisiniz ancak sizin gibi cahiller insanların tercihlerini eleştirme cüretini kendinde bulabilir herkesin kendi hayatı kendi tercihleri size laf düşmez yerinizi bilin

Ne yapmışız da Neyin bedelini ödeyeceğiz ne örümcek beyinlisiniz ancak sizin gibi cahiller insanların tercihlerini eleştirme cüretini kendinde bulabilir herkesin kendi hayatı kendi tercihleri size laf düşmez yerinizi bilin
yazmicaksin o zaman buraya guzelim insanlarin fikri seni rahatsiz ediyosa yaziyosan elestiriyede acik olacaksin

Kesinlikle çok haklısınız benim annem babam özellikle babam sürekli etraftaki kızları yargılıyordu ve ben hiç ummadığım bir şekilde kandırıldım aylarca terkedilmenin acısını yaşadım intihara kadar düşündüm ama yapamadım yaşamayan bilemez bu Yüzden bu kadar ön yargılı olunmamalı hayatın bizlere neler göstereceğini bilemiyoruz insanların namusu bacak arasında değil beynindedir bizim toplumumuz bir türlü bunu öğrenemedi
Sen beyninden yargilanmicaksin ahirette namusundan ifettinden sorumlusun dinimizde zina diye bisey var bilmem anlatabildim mi o duruma geldiginiz zaman sesiniz cikmiyodu kemdiniz saliverdiniz bi adamin kollarina simdi yok efendim kandirildim o zaman akliniz neredeydi simdi mi akliniz basiniza geldi

her insanin ailesi kinar o tur kizlari ama ALLAH a sukur kinadiklari icin o durumada gelmedik hic birimiz gayette akli basinda evlilikler yaptik

gittikce modernlesmeye avrupalasmaya calisiyosunuz asimile olmussunuz artiyazik cok yazikk

yazmicaksin o zaman buraya guzelim insanlarin fikri seni rahatsiz ediyosa yaziyosan elestiriyede acik olacaksin

Ah güzelim senin üslubunu sevsinler :)) Bilgisi olmayanın fikri nasıl oluyor anlamak zor bence burada insanları yargılamak yerine git biraz kitap oku film izle kendine bir yararın olsun

Kızlar boşverin yazsın döksün içini kendi kendine kudursun sinirden :) onu kimse dinlemeyecek nede olsa

Ah güzelim senin üslubunu sevsinler :)) Bilgisi olmayanın fikri nasıl oluyor anlamak zor bence burada insanları yargılamak yerine git biraz kitap oku film izle kendine bir yararın olsun
emin ol tatlim okudugum kitaplarla bildiklerimin altinda ezilirsin. Ne dememi bekliyosun bravo aferin iyiki yapiyosunuz falan doktor tavsiyesindemi bulunayim size. anladiginiz dil bumu

Hamilelik sendromuda bir başka oluyor tabi :) böyle bişi sanırım :):)

canım benim ne zaman benim seviyeme gelirsen o zaman seninle bu konuda tartışabilirim.

emin ol tatlim okudugum kitaplarla bildiklerimin altinda ezilirsin. Ne dememi bekliyosun bravo aferin iyiki yapiyosunuz falan doktor tavsiyesindemi bulunayim size. anladiginiz dil bumu

Mizahi yönünüze hayran kalmamak elde değil:)) maşallah sanırım sizin boş zamanınız çok Ancak Benim size ayıracak vaktim Yok :)) alim bazı şeyleri bilir, cahil her şeyi sizinde olayınız bu sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back