• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi için doktor seçmeye çalışıyorum vaktim azaldı yardım lütfen

Durust olup soyleyince olmuyor kizlar. Emin olun olmuyor. Bakis acisi degisiyo bi kere. Ben soyledim once kabul etti. Isler ciddilesti baya nisana bi hafta kala yok sindirmeedim dedi gitti. Ne oldu simdi? Dedigimle kaldim. Bunu her evlenmeyi dusundugum adama soyleyip beni birakip birakmamasini mi bekleyim? Cok kolay soylenmiyor ki zaten cok aci bisey

Durust olup soyleyince olmuyor kizlar. Emin olun olmuyor. Bakis acisi degisiyo bi kere. Ben soyledim once kabul etti. Isler ciddilesti baya nisana bi hafta kala yok sindirmeedim dedi gitti. Ne oldu simdi? Dedigimle kaldim. Bunu her evlenmeyi dusundugum adama soyleyip beni birakip birakmamasini mi bekleyim? Cok kolay soylenmiyor ki zaten cok aci bisey
Bu yaşadığın utancı evlenip ayrılan arkadasımda yaşıyor. Kimseye yanaşmak kimseyi yanaştırmak istemiyor. Biriyle konusmaya başladığında dertleniyor ben bunu nasıl söyleyeceğim diye. Bana der hep sen konuş sen anlat ben bunun altında eziliyorum diye çünkü cenemesini çok çekti... kısaca yalnız değilsin hiç. Kara leke gibi duruyo işte bekarken ilişki de yaşasan, evlenip ayrılsanda malesef aynı sonuç. Ama ben her ne olursa olsun doğru olmaktan yanayım. Yaşanan ne olursa olsun bu fikrim baki. Senin tenine vucuduna önem veren değil aklına kalbine merhametine aşık olan adam bunu görmez bile... Allah hakkında hayırlısını versin..

Daha da kotusunu yasayanlar var evlilik vaadiyle kandirip kullanip atanlar. Turkiyede oyle birini bulmak zor

Çoğu erkek herseyi yasayip evlencegi zamanda bakire olsun istiyor.Hata yapmak insanlara mahsus bir sey anlattiginda da durustlugunden kaybediyorsun bence namus denilen kavram sadece bayana ozgu bir sey degil Kuranda dahi bakir erkekler bakire kiz tercih edilebilir dendigine gore bu kadr on yargili olmamalari lazim diye dusunmekdeyim.

Ben de bu islemi yaptirmak istiyorum icime sorarsaniz hep rahatsiz olucam ama aciklayamadim malesef ki

Soylemeyin bence de. Davranslariniza dikkat.edersiniz bundan sonra. Ama asla kendinizi o duruma dusurmeyin cok zor

Bastan da soylenmez ki bu. ben soylemis biri olarak cok pisman oldum. Bu sirra kimseyi ortak etmemek gerek. Hele de birakip gittiginde gereksiz bi insan daha bilmis oluyo ve zor

Bastan da soylenmez ki bu. ben soylemis biri olarak cok pisman oldum. Bu sirra kimseyi ortak etmemek gerek. Hele de birakip gittiginde gereksiz bi insan daha bilmis oluyo ve zor
Aynen oyle sonra soyledigine mi yanarsin durustlugune mi yanarsin hic geregi de yokmus haklisin daha once ki soyledigim bir kisi olmustu cunku onun rahatsizliginida cekiyorum

Bir de bana daha rahat yaklasti. Kendini muhafazakar olarak tanimlardi ailesi hep kapaliymis. Ama cok ileri gitmesek de yakinlastigimiz da olmustu. Madem oyle yapmican hicbisey. Yok arkadas. Dunya boyle biyer iste.

Dün uçakla istanbula indim ve ameliyattan sonra geri uçtum. Asistanları ve hemşiresi çok ilgililer kızlık zarı diktirmeye gelmenin çok normal olduğuna inandırıyorlar insanı, yani kapıdan girince bu işlemi yaptırıyor olmaktan kaynaklanan utançla karışık korku dakikalar içinde yokoluyor, ameliyat sıram geldi doktorda bana çok iyi davrandı, muayene edip gördüklerini detaylı anlattı ve ameliyatı nasıl yapacağını uzun uzun anlattı, bayaa rahatladım, iğneden korktuğumu söyledim tamam iğne yok dedi uyuşturucu bir jel sürdü sonra neler yaptı etti görmüyorsun, ameliyat bittiğinde ayna ile yaptığı işlemi gösterdi, evlenince yırtılma nasıl oluyor zar üzerinde anlattı, yarım saat falan sürdü sonra asistanlar taksi çağırdı ve binip havalaanına geri döndüm.
Ne kadar bir fiyat ödedin canım sen kalıcı mı geçici mi oldun

İnsanları kandırmak tasvip etmediğim bir durum ama bu kadar para harcamak yerine yapay kızlık zarı diye birşey varmış içinde 2 tane geliyormuş paketin. ilkini kendi kendinize deneyip test ediyormussunuz sorun çıkarsa para iade garantisi falan vardı nette yorumlarını falan gördüm hem maliyet açısından hem de acaba geçici mı dikti kalıcı mı dikti sıkıntılarınız dan kurtulursunuz.

İnsanları kandırmak tasvip etmediğim bir durum ama bu kadar para harcamak yerine yapay kızlık zarı diye birşey varmış içinde 2 tane geliyormuş paketin. ilkini kendi kendinize deneyip test ediyormussunuz sorun çıkarsa para iade garantisi falan vardı nette yorumlarını falan gördüm hem maliyet açısından hem de acaba geçici mı dikti kalıcı mı dikti sıkıntılarınız dan kurtulursunuz.
Nasıl bir insan onu kendi kendine kullanıyo ki nasıl yapıyorsun onu

Nasıl bir insan onu kendi kendine kullanıyo ki nasıl yapıyorsun onu

Yapay kızlık zarı diye yazın ilgili sitede nasıl kullanılacağı hakkında gerekli bilgi ve tüm kullanıcı yorumlarını görebilirsiniz

Ben bilmiyorum ne yazikki :110:

Back