Burada beni bilen biliyor, boş duyar kasanlardan olmadım hiçbir zaman aksine hep destek verici yorumlarım olmuştur. Ama haliyle bilmem kim doktoru şu kadar istedi şu doktor iyi değilmiş ama bu doktor çok iyi randevu aldım sonrasını da yazıcam yazdım çok iyi geçti nişanlım anlamadı tarzı şeyler gelecek arkasından. Hangi doktora gittiğinden kaç para olduğundan bize ne allasen, ciddi bir sıkıntısı varsa zaten bu stil bir konu açmaz destek ister ya da ne yapacağını sorardı. Kararını vermiş zaten sürecin sonrası hakkında "bilgilendirmek" istiyor. Yeri de burası değil, hymenoplasti başlığı altında süreci yazabilir gerçek bir konuysa. Bana daha çok reklam yapabilmek için BDV'yi seçmiş gibi geldi, etiketlere kadar düşünmüş Google aramalarında rahatça ulaşılsın diye. Konuyu bildirdim, reel bir konuysa da Mune hanım bilgilendirir zaten, konu sahibinden de özür dilerim öyle bir durumda. Beğeni almak bana bir şey kazandırmıyor, para da almıyorum beğenilince. Hymenoplasti duyarını başka yere yapsın yapacaklar.