• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı delinmeden hamile kalınır mı

littleredstrawberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
11
0
36
İzmir
lütfen bir bilgisi olanlar cevap versin meni sıvısı bir miktar içeri girmiş olabilir yaklaşık yarım saat sonra sanki yürürken geri çıkmış gibi hissettim bakireyim gebe kalma riskim nedir test yaptım negatif ama bir hafta geçti daha üstünden ne zaman kesin sonuç verir

evet kalına bılır ....test sonucu tam olabılmesı ıcın adet zamnının gecmesı gerek...adetın 1 hafta falan gecınce etst sonuuc bellı olur...

evet kalabilirsin
adetin 5 gun fln gecince test yap ama bekleyemem diosan şimdi git kan testi yaptır daha kesin ve cabuk sonuc

daha hiç bir test sonuç vermez bence artı benim evli ama eşiyle ilişkiye girememiş yani bakire arkadaşım doğurdu bu şekilde hamile kalıp yürürken geri çıktı yazmışsın ya ilişkidede zaten bir süre sonra geri çıkyor buda demek ki içine ulaşmış spermlersempatiksalakcinni

adet gunune bir iki gun kalada kan testinde cikabiliyor eger hamilelik varsa ama en uygun zaman adet gunun 3,4 gun gecince yapsan mutlaka idrar testinde olmasa bile kan testinde sonucu alirsin ..

Evet hamile kalınabilir. Gebelik testi adet günün geciktikten 3 ila 5 gün sonra kesin sonuç verir. Ayrıca, ilişkiye girdiğin gün bir önceki adet gördüğün günün 1. gününden itibaren 14. ve 16. günü arasındaysa hamile kalmak için en elverişli dönemdir. Tabiiki kesin korunma yöntemleri en doğrusu ama eğer bebek istemiyorsan buna da dikkat etmelisin canım.

Siz cinselliği sadece evlilik içinmi görüyorsunuz. kaldı ki ilişkiye girmemiş biraz ileri gitmiş ki ilişkiye bile girse o onun tercihi. Erkekler yapsın etsin küçücük bir zar yüzünden bayanlarımız yadırgansın. Yardım etmeyecekseniz yorum yapmayın cehaletinizi ortalıga dökmeyin. Eger islamdan yola cıkıyorsanız iyi okuyun kimse kimseyi yadırgayamaz.
haşaa şirk koşmaya girer bu.
LÜTFEN SORUNA YARDIM EDECEK YORUMLARDA BULUNUN

10 gün sonra kanda beta hcg yaptırırsanız sonuç alırsınız, ama ben pozitif çıkacağını sanmıyorum...

sizde orgazm yaşadıysanız, hissettiğiniz akıntı normal. sonuçta vajina kayganlaşıyor, ıslanıyor...

Back
X