Kızlık zarı çentiği

Tabiki de beni ilgilendirmez. Ama muge anliyi goruyoruz demekki genelde o degismeyen zihniyeti ilgilendiriyor. Keske hayat oyle olmasa ama öyle

Evet başkasından hamile kalıp kocasına yutturan sözde kırsal kesimdeki kişileride görüyoruz

Evlilik dışı doğurup atıp başkasıyla evlenip hayatına devam edenleride çocukları aramaya çıkınca görüyoruz

Yani o tarz kesimlerde bu iş daha dallı budaklı çok

Esra rrol programında vardı geçen gün izlemem dikkatimi çekti çocuk çalınmış bulmuşlar 20küsür sene önce anne annesi baba babası değil çıkmış dnada yine test yaptılar baba buladar sene benim demiş :) Sonuç yine aynı çıktı anne annesi ama baba babası değil

Aah ah... Yine bir kızlık zarı konusu...
Bir rap parça ekleyeyim bari:
Çocukça yalanları kes homie baydın/
Yow zarları salla ve bunu yapmalısın/beni geçmek için 13 atmalısın

Allah vermesin evlerden irak yarabbim kimseyi o duruma dusurmesin. Bende izlemem aslinda pek cocuklardan vakit bulunca arada bakarim. Bana da instagramda video da denk geldi esra erolun programinda kiz babasini ariyor sonra ogreniyor ki babasi meger dayisiymis ne mide bulandirici Allahimm dusunsene abi kardesini offf

Neyse bence bu konu sahibi kizcagiz korkmus belli ki daha fazla dallabdirip budaklandirmadan birakayim takibi.
Iyi akşamlar

Konu sahibi kız zarı dediğin şey bebeklikten ergenliğe kadar dış ortamdan mikroplardan korumak için varolan bişey bazı insanlarda yok bazı insanlarınki tamamen kapalı regl kanı dışarıya atılamıyo ve ameliyatla açıyolar o kısmı

Yani temiz kız maksadıyla evliliğe eşine kendini saklamak amacıyla varolan bişey değil

Benim bir arkadaşım 3 sene önce evlendi. Sehirde büyümüş ve çalışan bir insandı. Suslu püslüydu bakımlıydı. Kendilerinin köyü var ailesinin. Zaten cogu insanin köyü oluyo ya bizin köyde adet dedi. Kaynanasina carsaf göstermiş. Kavga cıkmış. Kocasi sacmalamayin falan bagirmis annesine ve karısına işte. Ben şok olmuştum bunu bana anlatınca. Ne adeti yav adeti batsın o köyün. Carsaf nedir ya. Yine 2010 da biri evlendi . Annesi demiski sakla o çarşafı bezi bir yere kızım. Tamam demis o da. Bunlarda kendini asil ve sosyetik tanimlayanlardan bu arada. Evlendigi kişi kilis liydi. Neyi hesap edip neyi düşünerek bunlari yapiyorlar sakalar sakasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…