• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı çentiği

Anadolu'daki abiler babalar erkek bireyler kendine baksın yahu bunu diyeceğinize neden kadınlara önemli olduğunu kabul ettirmeye çalışıyosunuz onu anlamıyorum ben. Geri kafalı zihniyete uygun mu yasasın insanlar isteyen sevişssin isteyen sevişmesin. Saçma sapan yatak macerası var genç kızların o erkek bireyler yüzünden. Ne zannediyorsunuz zarın önemli olduğunu kabullendirince herkesin uslu uslu oturduğunu falan mı, yapan yine yapıyo yapacağını tabi işin sonunda zar duruyo ya mission completed
Ayni dusuncedeyim aslinda galiba bu konularda biz biraz hassas oluyor ve kolay sinirleniyoruz o nedenle yazdiklarimizi anlayamiyoruz .
Hem fikirim sizinle. Sadece farkli cumleler kullanarak yaziyoruz.
Demek istedigim su ki aslinda dusunceler orf adetler kolayca degismiyor degisse keske . Erkeklerimiz bu zara bu kadar önem vermese emin ol bizler daha rahat özgür oluruz. Tvlerde yasanan cinayet haberleri vs hep o zar yada vajina yuzunden yani kadin oldugunuz icin isleniyor. Degismiyor o zihniyer ugrasmaya degmez.

Yoo geçer gayet. Sadece dinin önüne geçemez, dini hassasiyet varsa şayet. Benim var mesela ve bu yüzden sevişmiyorum ama sevişen kadınlar rahatsız etmiyor beni hiç. Banane çünkü. Ama o kadınları yargılayan erkek kadın tüm bireyler, gelenekler kültürler aşşşırı rahatsızlık veriyo bana. Olması gereken bu değil mi sizce de?
Aynen olmasi gerekn o

Her kızlık zari her kadında farklı yapıya sahiptir çoğunda kanama olmaz çünkü bazılarının çevresinde çok damar varken bazılarında yoktur. İlla kan gelecek diye birşey yok. Hatta bazen de kadın kendini çok fazla kastıgı için çevredeki damarlar zedelenir kanama olur yani şakır şakır kanama olacak diye beklemeyin artık. Yıl olmuş 2018 daha kan bekleyen insanlar var, bilinç altina öyle işlemiş ki kadın kendinden emin olamıyor kan gelmedi diye acaba basıma birşey mi geldi diye düşünüyor o duruma geldik sonunda. Kan diye kafayı siyirdi millet.

Hayir kabul elcisi değilim sinirlenme canim sakin ol sana bisi demedim ki ben genel konuşuyorum.
26 yasindayim ama genel de boyle.

Simdi anadoluda bir kiz her sevgilisiyle ikiskiye girip girip sonra ayrilsa ve babasi abisi kocasi yabi hayatindaki erkek bireyler bunu hos karsilamaz ki. Ben bunu demek istiyorm genelde bu böyle diye siz istisnasiniz size bisi demiyorum

Niye baskasından hamile kalıp başkasıyla evlenen çokk
Hamileyken o kişiyle evlenende çok şimdiyi bırak eskidende öyle
Köylerde var böylesi yeni değil yani bu birlikte olmak
İsteyen istediğiyle yapar kimseyi ilgilendirmez

Ayni dusuncedeyim aslinda galiba bu konularda biz biraz hassas oluyor ve kolay sinirleniyoruz o nedenle yazdiklarimizi anlayamiyoruz .
Hem fikirim sizinle. Sadece farkli cumleler kullanarak yaziyoruz.
Demek istedigim su ki aslinda dusunceler orf adetler kolayca degismiyor degisse keske . Erkeklerimiz bu zara bu kadar önem vermese emin ol bizler daha rahat özgür oluruz. Tvlerde yasanan cinayet haberleri vs hep o zar yada vajina yuzunden yani kadin oldugunuz icin isleniyor. Degismiyor o zihniyer ugrasmaya degmez.
Yoo uğraşmaya değer uğraşın lütfen. O erkek çocuklarını biz kadınlar yetiştiriyoruz çünkü uğraşın ki o cinayetleri izlemeyelim. Elalemin yatak hayatından zardan daha önemli uğraşlarımız olsun toplumca. Gerçekten aynı fikirdeysek lütfen kabullenmeyin ve uğraşın susmayın rica ederim.

Yoo uğraşmaya değer uğraşın lütfen. O erkek çocuklarını biz kadınlar yetiştiriyoruz çünkü uğraşın ki o cinayetleri izlemeyelim. Elalemin yatak hayatından zardan daha önemli uğraşlarımız olsun toplumca. Gerçekten aynı fikirdeysek lütfen kabullenmeyin ve uğraşın susmayın rica ederim.
Taki ki ugrasiyorum. Ama nasil anlatayim 60 yasindaki babami yada 35 yasindaki abimi degistirmeye calismiyorum cunku degismez ki.
Degisebilir mi sizce soruyorum size

Amma oglumu asla ve aslaa o sekilde yetistirmemeye calisiyorum

Henuz suan 2 bucuk yasinda olmasina ragmen sofrayi kurup toplarken yardim ediyor :)

Teknik anlatımı

Hatta saat 3 yönünde çentik

Saat 5 yönünde taze yırtık ya da saat 8 yönünde eski zamanı bilinemeyen yırtık şeklinde oluyor raporlar

Saat 3 yönünde ne oluyor gerçketen duyuyordum ama ben yön olarak kullanıyor sanıyordum. Ya çeltik cizik demek degil mi yoksa tamamen yirtilma mi

Çentik ney ya kestaneye çizik atar gibi bir şey mi? Mazallah kocişin mikroskopla bakar anlar, "Aboovv bu 2.el olmuş" der hanım abla hemen kendine yeni bir zar yaptır.

Çok üzülüyorum gerçekten ya, karşınızdaki ne ki siz kendinizi 1. sınıf mal yerine koyuyorsunuz? Buraya 100 kez yazsam da aynı konuların açılacağını biliyorum işin üzücü yanı.

Benim bi ara mantarim vardi ve asiri kasiniyordu.bazen kasimaktan kan gelirdi ama hic aklima gelmedi gidip muayene olmak.nerden akliniza geldi de bunun icin gidip muayene oldunuz

Niye baskasından hamile kalıp başkasıyla evlenen çokk
Hamileyken o kişiyle evlenende çok şimdiyi bırak eskidende öyle
Köylerde var böylesi yeni değil yani bu birlikte olmak
İsteyen istediğiyle yapar kimseyi ilgilendirmez
Tabiki de beni ilgilendirmez. Ama muge anliyi goruyoruz demekki genelde o degismeyen zihniyeti ilgilendiriyor. Keske hayat oyle olmasa ama öyle

Bildigim kadariyla evli olmayan kisilere yada herhangi bir birliktelik yasamayan birine genital muayene yapilmiyor

Ben varya kirmizi kurdelenin ne anlama geldiğini bile kk da ogrendim :) biraz önce irnekte vermis oldugum gbi ablamda o zar yokmus sanirim hiic kanamasi dahi olmamis ilk gece de halbuki onceden iliskiye girmemis olmasina ragmen.
Sizin kültürü bilmiyorum ama turkiyede
Cogunluk boyle kabul edelim.
Gönül isterki olmasin.

Bakirelik bizim kültürdede önemli, ama bu durum eşler arasında kalır. Dışarıya herhangi bir kurdele, çarşaf gibi göstermelerle asla yansitilmaz. Böyle şeyler ayiplaniyor. Zamanla değişebilir de ama bunun icin boyun egmemek lazim. Bana da yap denildi, hatta neden yapmadin diye soran oldu, ama izin vermedim.ne kendimde ne ablamda. Kavgaysa kavga yani :D

Bakirelik bizim kültürdede önemli, ama bu durum eşler arasında kalır. Dışarıya herhangi bir kurdele, çarşaf gibi göstermelerle asla yansitilmaz. Böyle şeyler ayiplaniyor. Zamanla değişebilir de ama bunun icin boyun egmemek lazim. Bana da yap denildi, hatta neden yapmadin diye soran oldu, ama izin vermedim.ne kendimde ne ablamda. Kavgaysa kavga yani :D
:)

Bende bakire degilim. Ve hicte kanamam olmadi... bakire olsam ne degiscek? Bu tarz seyleri takmasin

Saat 3 yönünde ne oluyor gerçketen duyuyordum ama ben yön olarak kullanıyor sanıyordum. Ya çeltik cizik demek degil mi yoksa tamamen yirtilma mi

Evet o yön belirtiyor yani yuvarlak yapının sağ ortası saat 3 yönü

Çentik de orasında bir eksiklik var gibi

Hekim arkadaşlar daha iyi bilir

Back