Keşke önemi olmasaydıÇok mu önemli?
Adetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dediHmm simdi baktim kizlik muaynesi oluyirmus.
Neden olma gereksinimi duydunuz ki
Keşke önemi olmasaydı
Bisi olmaz merak etme. Insanlarda neler neler oluyor sendeki belliki ufak bisi doktor bile onemsememis baksan evlenince de problem olacagini sanmiyorumAdetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dedi
Kime hesap vereceksiniz ve neden?
Elalem uzayda bitki yetiştiriyor, biz hala aptal bir zarın, iki damla kanın peşindeyiz. Ziyanlık...
Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesefAltina imzamı atıyorum. Böyle beklentileri olan cahil erkeklerle evlenmeyin. Çocuklarinizin babalari oluyorlar.
Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesef
korkuyorum eğer kanamazda bana innamazsa diyeBisi olmaz merak etme. Insanlarda neler neler oluyor sendeki belliki ufak bisi doktor bile onemsememis baksan evlenince de problem olacagini sanmiyorum
Sadece bu durumu yaşayan biri varsa ulaşmak konuşmak istiyorum ancak o anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?