• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı çentiği

Her kadında o zar yok ki. Veya her kadın kanamiyor ki. Yani kadınlar bakire olsalar bile hep "acaba kanar mi" stresin altında. Hani biri evlenmeden önce cinsellik yaşar felan beni zaten ilgilendirmez. Ama kadınlar buna hala boyun eğerek canak tutuyor. Ben düğünümde inadina o kırmızı kurdaleyi baglatmadim. Hayırdır yani dana mi süslüyorlar? Tam olsun doktordan bakire raporu assinlar bide. Bizim kültürde o kırmızı kurdale olayı yok bile. Biz kadınlar böyle "adetlere" izin verdikçe işte böyle muameleye maruz kalırız işte
Ben varya kirmizi kurdelenin ne anlama geldiğini bile kk da ogrendim :) biraz önce irnekte vermis oldugum gbi ablamda o zar yokmus sanirim hiic kanamasi dahi olmamis ilk gece de halbuki onceden iliskiye girmemis olmasina ragmen.
Sizin kültürü bilmiyorum ama turkiyede cogunluk boyle kabul edelim.
Gönül isterki olmasin.

Kızlık zarımda çentik varmış aynı durumu yaşayan var mı
Konuyu kapatıyorum çünkü kendimden eminim cevaplarınız için teşekkürler bu saçma konuyu kafama taktığım için üzgünüm ama anlayış gösterin

Konuyu kapatıyorum çünkü kendimden eminim cevaplarınız için teşekkürler bu saçma konuyu kafama taktığım için üzgünüm ama anlayış gösterin
Ama canim benim konuyu sen kapatamazsin ki. Silme de yasak.
@ mune den rica edelim kapanmasi icin istersen

Ben varya kirmizi kurdelenin ne anlama geldiğini bile kk da ogrendim :) biraz önce irnekte vermis oldugum gbi ablamda o zar yokmus sanirim hiic kanamasi dahi olmamis ilk gece de halbuki onceden iliskiye girmemis olmasina ragmen.
Sizin kültürü bilmiyorum ama turkiyede cogunluk boyle kabul edelim.
Gönül isterki olmasin.
Kaç yaşındasınız? Yani ben 26 yaşındayım benim jenerasyonum hiç öyle değil valla. Kültürden ziyade eğitimle alakalı sanırım bazı şeyler.

Ayrıca velev ki böyle yine de bunu kabul etmek zorunda değiliz neyi kabullendirmeye çalışıyosunuz. Bu gönül ister olmasın ama erkekler buna takılıyor yaaa önemli diyen kadınların da onlardan farklı olduğuna zerrece de inanmıyorum. Çok kabul elçisiyseniz zar önemli diyenlere önemli olmadığını kabul ettirin

Kaç yaşındasınız? Yani ben 26 yaşındayım benim jenerasyonum hiç öyle değil valla. Kültürden ziyade eğitimle alakalı sanırım bazı şeyler.

Ayrıca velev ki böyle yine de bunu kabul etmek zorunda değiliz neyi kabullendirmeye çalışıyosunuz. Bu gönül ister olmasın ama erkekler buna takılıyor yaaa önemli diyen kadınların da onlardan farklı olduğuna zerrece de inanmıyorum. Çok kabul elçisiyseniz zar önemli diyenlere önemli olmadığını kabul ettirin
Hayir kabul elcisi değilim sinirlenme canim sakin ol sana bisi demedim ki ben genel konuşuyorum.
26 yasindayim ama genel de boyle.

Simdi anadoluda bir kiz her sevgilisiyle ikiskiye girip girip sonra ayrilsa ve babasi abisi kocasi yabi hayatindaki erkek bireyler bunu hos karsilamaz ki. Ben bunu demek istiyorm genelde bu böyle diye siz istisnasiniz size bisi demiyorum

:rapci:

Ha bu arada egitimin degistiremeyecegi seyler var mesela ornekteki gbi kultur orf adet din gbi gbi.
Egitim bunlarin onune gecemiyor maalesef

Hayir kabul elcisi değilim sinirlenme canim sakin ol sana bisi demedim ki ben genel konuşuyorum.
26 yasindayim ama genel de boyle.

Simdi anadoluda bir kiz her sevgilisiyle ikiskiye girip girip sonra ayrilsa ve babasi abisi kocasi yabi hayatindaki erkek bireyler bunu hos karsilamaz ki. Ben bunu demek istiyorm genelde bu böyle diye siz istisnasiniz size bisi demiyorum
Anadolu'daki abiler babalar erkek bireyler kendine baksın yahu bunu diyeceğinize neden kadınlara önemli olduğunu kabul ettirmeye çalışıyosunuz onu anlamıyorum ben. Geri kafalı zihniyete uygun mu yasasın insanlar isteyen sevişssin isteyen sevişmesin. Saçma sapan yatak macerası var genç kızların o erkek bireyler yüzünden. Ne zannediyorsunuz zarın önemli olduğunu kabullendirince herkesin uslu uslu oturduğunu falan mı, yapan yine yapıyo yapacağını tabi işin sonunda zar duruyo ya mission completed

Ha bu arada egitimin degistiremeyecegi seyler var mesela ornekteki gbi kultur orf adet din gbi gbi.
Egitim bunlarin onune gecemiyor maalesef
Yoo geçer gayet. Sadece dinin önüne geçemez, dini hassasiyet varsa şayet. Benim var mesela ve bu yüzden sevişmiyorum ama sevişen kadınlar rahatsız etmiyor beni hiç. Banane çünkü. Ama o kadınları yargılayan erkek kadın tüm bireyler, gelenekler kültürler aşşşırı rahatsızlık veriyo bana. Olması gereken bu değil mi sizce de?

Back