• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmuş mudur?

Busra66711

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
7
1
1
26
Nolur acil cevap verin.......Adet günüm 10 gün kadar gecikiyordu. Sevgilim üzerime yattı öyle 3 4 dakika durduk ama tam ağırlık vermedi.. (kıyafetlerimiz üzerimizde ve hiç birsey olmadı sadece yattı) 2 3 saat sonra 2 damla kan geldi ama sonrasında bir daha bisey olmadı. Şuan 25 gün gecikme var acaba kızlık zarı bozulmuş mudur.

Nolur acil cevap verin.......Adet günüm 10 gün kadar gecikiyordu. Sevgilim üzerime yattı öyle 3 4 dakika durduk ama tam ağırlık vermedi.. (kıyafetlerimiz üzerimizde ve hiç birsey olmadı sadece yattı) 2 3 saat sonra 2 damla kan geldi ama sonrasında bir daha bisey olmadı. Şuan 25 gün gecikme var acaba kızlık zarı bozulmuş mudur.
20 yaşında önlisans öğrencisisiniz.Kızlık zarının bu şekilde bozulmayacağını bilmemeniz ilginç..

Değişik fantezileriniz var.

Birsey olmadi yinede Saglik acisindan Doktora gidip Adet gecikmenizi bildirin. Cogunlukla stresten dolayi kaynaklaniyor. Yinede bir Doktora Danisip baska bir rahatsizliginiz olmadigindan emin olun.
Böyle bir durumu sevgilinizle tekrarlamayin. Sizin icin önemliki Bukadar endişelendiniz. Bu yaşadığınızdan ders çıkarın. Harama bulaşmayın. Taviz taviz getirir. Daha çok korkarsınız. Hayırlı akşamlar dilerim.

kesinlikle hayır komik misiniz :)

ama o kan neden geldi acaba? adet başlangıcıdır belki çok stres yaptığınız için de adet geri gitmistir:KK48:

Birsey olmadi yinede Saglik acisindan Doktora gidip Adet gecikmenizi bildirin. Cogunlukla stresten dolayi kaynaklaniyor. Yinede bir Doktora Danisip baska bir rahatsizliginiz olmadigindan emin olun.
Böyle bir durumu sevgilinizle tekrarlamayin. Sizin icin önemliki Bukadar endişelendiniz. Bu yaşadığınızdan ders çıkarın. Harama bulaşmayın. Taviz taviz getirir. Daha çok korkarsınız. Hayırlı akşamlar dilerim.
Teşekkür ederim o kadar dalga geçen insanlara rağmen. İnternette kızlık zariyla ilgili bir kaç bisey okumuştum az kan geldiğine dair falan. Onlar korkutmustu beni. İlk kez böyle birsey başıma geliyor. O yüzden korkup stres yaptım. Tekrardan teşekkür ederim..

Teşekkür ederim o kadar dalga geçen insanlara rağmen. İnternette kızlık zariyla ilgili bir kaç bisey okumuştum az kan geldiğine dair falan. Onlar korkutmustu beni. İlk kez böyle birsey başıma geliyor. O yüzden korkup stres yaptım. Tekrardan teşekkür ederim..
Korkma canım. Ama lütfen tekrarlama. Ablan olarak diyorum. Erkeğe hiçbişey olmuyor bizim toplumuzda. Bak hemen sen dalga konusu olursun. Milletin ağzına sakız olursun. Sen sen olmazsın. Burda yazılanlar bile gücüne gitmiştir. Birde gerçekte konuşulanları nasıl kaldırırsın. Lütfen haram bulaşma. Ölüm nezaman gelecek bilemeyiz. Rabbimizin huzuruna temiz alnı ak çık. Ve geceleri kafanı yastığa rahat koy. Kendi inandıklarından vazgeçme.

Millet uzaya çıkıyor yapay rahimde Bebek falan büyütüyor...yaradılış mucizesi ,evrim teorisi,dünya dışında nasıl yaşayabiliriz?in cevabını arıyor...

Sen 22 yaşamış bir bayan olarak üç dakika üstüme ağırlığını vermeden uzanan bay x çeşitli giysilerimize rağmen kızlığımı x ışınlarıyla bozmuş olabilir mi nin cevabını arıyorsun

EĞİTİM mühim heleki ailede verilmesi daha mühim ...

Boyle konulara gerçekten çok sinir oluyorum.. üstte arkadaşında yazdığı gibi yaşın 20 bunun ayrımını ve nasıl bozulup bozulmayacagini bilmen gerekir. Sevişmeye falan karşı değilim ama madem bi yola girdin neden gelip burda konu acıyorsun bozulsa bile su testisi su yolunda kırılır hesabına gelmeyecek mi ? Yaptığının sorumluluğunu almayı bil önce bence

Back