• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmuş mudur?

Teşekkür ederim o kadar dalga geçen insanlara rağmen. İnternette kızlık zariyla ilgili bir kaç bisey okumuştum az kan geldiğine dair falan. Onlar korkutmustu beni. İlk kez böyle birsey başıma geliyor. O yüzden korkup stres yaptım. Tekrardan teşekkür ederim..
Korkma canim birsey olmadi emin ol
Gulmemizin nedeni inan dalga gecmek degil .

Asla olmayacak birsey oldugu icin insana komik geliyor o kadar

Rahatlamissindir sanirim artik

Nolur acil cevap verin.......Adet günüm 10 gün kadar gecikiyordu. Sevgilim üzerime yattı öyle 3 4 dakika durduk ama tam ağırlık vermedi.. (kıyafetlerimiz üzerimizde ve hiç birsey olmadı sadece yattı) 2 3 saat sonra 2 damla kan geldi ama sonrasında bir daha bisey olmadı. Şuan 25 gün gecikme var acaba kızlık zarı bozulmuş mudur.
Kızlık zarı pat diye hemen bozulmaz öle yani tam olarak ilişkiye girdiniz mi?anlamadm ama

Kıyafetlerle neden yattınız ki çok komik yaaa. Hem öyle üst üst e yatınca bozulan bisey değil

Kan görünce isin açığı korktum. Bilmemek ayıp değil.. daha önce hiç başıma gelmediği için korkuyorum..

Bence sen dalga geçiosun.Eğer bişeyler yaptıysan bunu kıyafetlerine yükleyemezsin.insanlar dertlerini açıo burada neden dalga geçiosun.

Back