İnşallah öyledir teşekkür ederim cevapladığınız içinkızlık zarı çok daha içeride diye biliyorum klitoris bölgesi ile oynadıysan bozulacağını sanmıyorum ben
öyledir öyledir kafanıza takmayın elinizin ulaşabileceği bi yerde değil zarİnşallah öyledir teşekkür ederim cevapladığınız için
öyledir öyledir kafanıza takmayın elinizin ulaşabileceği bi yerde değil zar
Bozulmuş mudur yani sizceHerkeste aynı olmaz ve daha önde olanlarda vardır
Hep okuyorum burdan açık renk geldi diyenleri
Bende koyu kirmıziydi
Orgazm sonucu kan geldiğini ilk defa sizden duydum
Haklısınız . Fakat ilk gece kanama olmazsa aileme çevreme açıklayamam diye korkuyorum. Kanamada olunca yırtıldı diye düşündümKızlık zarının öyle yırtılan patlayan kanayan bozulan bir şey olmadığını takriben hangi yılda tam olarak öğrenmiş oluruz acaba
Zaten ilişki sırasında gelen kanama kızlık zarından değil tam gevşeyememekten dolayı ordaki kılcal damarların zedelenmesinden oluyor. İlk ilişkimde kanama falan olmadı ilk olduğuna da eminim yani.Haklısınız . Fakat ilk gece kanama olmazsa aileme çevreme açıklayamam diye korkuyorum. Kanamada olunca yırtıldı diye düşündüm
Siz sadece tahriş etmişsiniz bence. Kanama kırmızı oluyor pembe değil. Yırtılma öyle kolay değil. İlişki yaşamak gerekiyorki yırtılsin.Haklısınız . Fakat ilk gece kanama olmazsa aileme çevreme açıklayamam diye korkuyorum. Kanamada olunca yırtıldı diye düşündüm
Siz sadece tahriş etmişsiniz bence. Kanama kırmızı oluyor pembe değil. Yırtılma öyle kolay değil. İlişki yaşamak gerekiyorki yırtıl
Siz sadece tahriş etmişsiniz bence. Kanama kırmızı oluyor pembe değil. Yırtılma öyle kolay değil. İlişki yaşamak gerekiyorki yırtılsin
Evleneli 5 sene olacak ama ilk gelen kızlık zarı kanamasını unutmuyorum bildiğiniz pembeydi kimine göre değişir ama bende kırmızı degil baya pembişti umarım sadece tahrişten olmuştur sizinki.
Teşekkürler cevap için .Parmak falan sokmadan yırtılma durumu olabilir mi peki sizce ?Evleneli 5 sene olacak ama ilk gelen kızlık zarı kanamasını unutmuyorum bildiğiniz pembeydi kimine göre değişir ama bende kırmızı degil baya pembişti umarım sadece tahrişten olmuştur sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?