- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.557
- Konu Sahibi Marshmellllooow
Adı üstünde, uzaktan kumandaGecen burda biri vardi, kac kere penisle bile bozamamisti. Sen ne ara pedin ustunden kumandayla bozdun haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı üstünde, uzaktan kumandaGecen burda biri vardi, kac kere penisle bile bozamamisti. Sen ne ara pedin ustunden kumandayla bozdun haha
12 yaşındayken tek derdim Barbie bebeğime hangi kıyafetini giydirsem oluyordu. Bi cinsel organımın varlığından bir haberdim. Siz nasıl 12 yaşında zevkle tanışabildiniz acaba çok merak ediyorum yani?? Bu kadar erken yaşta tanışmak zor olmuyor mu şuan sizin içinMerhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Tabiki bozulmaz öyle görünmesi de gayet normalMerhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Merhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Bide 12 yaş normal mi bana mı tuhaf geliyorMikrop kalmadığına şükret bence . O kumanda falan hiç aklıma gelmezdi
Adet görmek için de masturbasyon için de normal bir yaş. Hatta ergenlikten önce içgüdüsel olarak masturbasyon yapan çocuklar da var.Bide 12 yaş normal mi bana mı tuhaf geliyor