Kızlık zarı ped üstünden el ile baskı yaparak bozulur mu

Merhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
12 yaşındayken tek derdim Barbie bebeğime hangi kıyafetini giydirsem oluyordu. Bi cinsel organımın varlığından bir haberdim. Siz nasıl 12 yaşında zevkle tanışabildiniz acaba çok merak ediyorum yani?? Bu kadar erken yaşta tanışmak zor olmuyor mu şuan sizin için

Merhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Tabiki bozulmaz öyle görünmesi de gayet normal

Şaşkınlık içinde okudum 12 yaşında çocuksun daha adet olabilirsin masturbasyon onuda geçtim kumandayla oynamak ne ya bunu yazmasaydın bari

artık başkasının evindeki kumandayadamı dokunamayacağız midem kalktı :kusmuk:

X