Kızlık Zarı Acısı

I3ahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
55
1
36
Bartın
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve ilk gece kanamam oldu zarın açıldığını düşündüm sonraki dönemlerde ilişkiye girerken girişten 6cm kadar içerde bir yerde penis geçerken acı oluyor,hep aynı yerde..ve bazen çok hafif kanamalar görüyorum çamaşırımda,zar desem önceden kanamam olmuştu ve zarın girişe daha yakın olduğunu biliyorum.şimdi bu normal bir şey midir sizce?o bölge neresi oluyor?

gayet normal sonucta hassas bi bölge değişime uğradı :) canın cok yanarsa eşine bunu cok uygun bi dille anlat ama bunlar olucaktır zamanla azalcak mutluluklar dilerim bu arada bi yastıkta kocayın :)

gayet normal sonucta hassas bi bölge değişime uğradı :) canın cok yanarsa eşine bunu cok uygun bi dille anlat ama bunlar olucaktır zamanla azalcak mutluluklar dilerim bu arada bi yastıkta kocayın :)

sağol canım da kimsede duymadım böyle bir şey anormal bir durum var gibi geldi bana:18:

kızlık zarı kanadıkta sonra o bolgede yaralar olusabılıyor. bu kişiye göre değişir. Mesela bende de tahriş meydana geldi yara olmustu bıraz. kızlık zarı gittikten sonrakı kanamalar bu yuzden oluyor. bıkaç gun ara verın ılıskıye sonra duzelecektir. devam ederse doktora gorunun bence

yara gibi değil sanki canım dar bir bölge ordan geçerken acı oluyor bazen.anlam veremedim rahim ağzı olabilir mi ki?:44:

canım gayet normal bi problem oldugundan degil bence oluşan yaralardan kaynaklanıyor bu arada mutluluklar

yara gibi değil sanki canım dar bir bölge ordan geçerken acı oluyor bazen.anlam veremedim rahim ağzı olabilir mi ki?:44:

bi doktor bilgisiyle yorum yapamam tabkı ama baslarda dar gibi gelmesi normaldir zamanla aşılır. Kayganlastırıcı vs işe yarar diye düşnüyorum ama en iyisi bıkaç gun ara vermeniz

vajinanın içinde o bölgede oluşan bir tahriş bir yara olabilir. biraz ara verdikten sonra geçmezse bir doktora görünün. önemli bişi değildir ama ordaki yaranın vs. iyileşmesi için ilaç krem vs. verebilir. yayılmasın daha fazla tahriş olmasın.

bi doktor bilgisiyle yorum yapamam tabkı ama baslarda dar gibi gelmesi normaldir zamanla aşılır. Kayganlastırıcı vs işe yarar diye düşnüyorum ama en iyisi bıkaç gun ara vermeniz

kayganlaştırıcı kullanıyoruz da çok etkisi olmuyor bu durumda.neyse en kötü gidicez artık doktora.

Genel kanı yara olması yönünde,bu konuyu bir araştırayım ben teşekkürler.

Canım ben 3 yıllık evliyim hala bile arada oluyor takma kafana normal birşey...

öncelikle o bir kaç milimlik şeyin adı kızlık zarı falan değil, hymendir.
zaten delikli bir yapıdadır ve yırtılmaz, sadece delikleri genişler diyebiliriz.
sizin durumunuza gelince, kist gibi bir şey olabilir. bir jinekologa gidin bir an önce. endişelenmeyin.

Başlığı yazan ben değilim site bu şekilde değiştirdi başlığımı,yırtılma anlamında bir şey de özellikle kullanmadım.sizde anlam veremediğim bir zar takıntısı oluşmuş galiba.vasfınızın ne olduğunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

kızlık zarına hymen diyorsanız karnınıza da abdomen mi diyorsunuz? latince de hymen evet ama türkçe de kabul etsen de etmesen de kızlık zarı canım...

siz buna kızlık zarı demeye devam ettikçe, namus cinayeti için öldürülen, tecavüz edilen, başlık parasıyla satılan onca kadının, çocuğun failisiniz, unutmayın bunu.
bu zara kızlık zarı diyen zihniyetle bütün bu saydıklarımı yapan zihniyet aynı zihniyet çünkü.
günahı boynunuza.

kırmızıkek her yere aynı şeyleri yazmaktan sıkılmış olmalısınız..

tamam öğrendik bi daha kızlık zarı demiyeceğiz :))

ne kadar kötü bişimiş vay bee...

sizler gibi alim insanlar olduğu sürece bizler 'kadınlar' olarak hiç ezilmeyiz, sağolun varolun..

yeterince dikkat çektiniz amacınıza ulaştınız sanırım artık yeter.. dimi?

namus cinayetlerini tabi ki biz de hoş görmüyoruz. ama siz de bi medeniyetin yüzyıllardır kültürel ve dini açıdan kabullenip önemsediği bişeyi böyle aşağılayamazsınız. kızlık zarı önemli değil kızlar orda burda yatıp kalksın hamile kalsın gizli gizli doğurup çöp konteynırına atsın. ne kadar çağdaş...

ah benim canım ablacım, kadınlar,
"ar değiliz, zar değiliz, mal değiliz" diye sloganlar ata ata yürüdüler sokaklarda. neden, kadınlar daha fazla ezilmesin, alınmasın, satılmasın, insanlar kadınların bacak araları hakkında konuşma hakkını kendilerinde bulamasınlar diye.
ama siz kızlık zarı, erkeğe ait olmak bilmem ne dedikçe bütün bu çabaları silip atıyorsunuz.
hem kendiniz, hem de hemcinsleriniz için çok zararlı bir şey yapıyorsunuz. yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…