- 9 Ocak 2022
- 23
- -15
-
- Konu Sahibi yalan2423232
Bu devirde öyle bir muayene var mı? Ya da böyle birşeye sizi zorlayan mı var. Çok onur kırıcıKızlık muayenesinde canimin acıması normal mıdır doktor bir zarar verebilir mi kesin sonuç alınır mı doktor böyle bir konuda yanlış bilgi verebilir mi ikinci muayeneye gerek olur mu
Hayır ben kendim gittim bir kaza sonucu bir zarar geldi mi diye öğrenmek içinBu devirde öyle bir muayene var mı? Ya da böyle birşeye sizi zorlayan mı var. Çok onur kırıcı
Hayır ben kendim gittim bir kaza sonucu bir zarar geldi mi diye öğrenmek için
Ne dediler, kaza sonucu birşey olmaz korkmayınHayır ben kendim gittim bir kaza sonucu bir zarar geldi mi diye öğrenmek için
Hiçbir şey olmadığını orta kalınlıkta bir zarin olduğunu söyledi ama benim saniirm bu konuda çok takıntım oldu doktora bile inanasim gelmedi çünkü bakarken biraz canım acidiNe dediler, kaza sonucu birşey olmaz korkmayın
O normal zatenHiçbir şey olmadığını orta kalınlıkta bir zarin olduğunu söyledi ama benim saniirm bu konuda çok takıntım oldu doktora bile inanasim gelmedi çünkü bakarken biraz canım acidi
Yani ikinci bir doktora gitmemem gerek var mı doktor kesin doğruyu söylemiş midir insan sonuçta yanıltabilir miO normal zaten
Ay öğk ayodunubs
Ay öğk ayol eueu
Bence siz kadın doğumu, zarı boşverin direk psikiyatriste gidin.Yani mesela diyelim ki kaza sonucunda bozudlu hiç ilişkiye girmeden ama ilk gece kanamam olmadı doktor bunu gittiğimde bilir mi yani kaza sonucu bozuk olduğunu
Aynen bende bunun farkındayim ama insan şüpheye düşüyor napimBence siz kadın doğumu zarı boşverin direk psikiyatriste gidin.
Öyle bir diyorsun ki sanki arabanın motoru bozuk mu der gibiYani mesela diyelim ki kaza sonucunda bozudlu hiç ilişkiye girmeden ama ilk gece kanamam olmadı doktor bunu gittiğimde bilir mi yani kaza sonucu bozuk olduğunu
Doktoru neden kandirayinYani demek istiyor ki ben evleneceğim kişiyi geçtim gideceğim Dr u nasıl kandirabilirim diyo
Teşekkür ederim nazik yorumlarınız içinAy öğk ayol
Yanilma olmaz korkma bakmasiyla gorur zatenYani ikinci bir doktora gitmemem gerek var mı doktor kesin doğruyu söylemiş midir insan sonuçta yanıltabilir mi
Tekrar gittim bakan doktoruj yanına hani zarar falan gelebilir mi hocam diye doktor da öyle bir şey olmaz dedi ama ben yine de düşünmüyor değilimYanilma olmaz korkma bakmasiyla gorur zaten