- 9 Ocak 2022
- 23
- -15
- Konu Sahibi yalan2423232
Luften insanca yorum yapinKaza ne acaba? Erkek arkadaşım sürtündü de de bayılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Luften insanca yorum yapinKaza ne acaba? Erkek arkadaşım sürtündü de de bayılalım
TeşekkürlerYanilma olmaz korkma bakmasiyla gorur zaten
Kazak dedigi o garip durummuymusYüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma
Yüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)www.kadinlarkulubu.com
Kullanıcı şaşırtmadı.
Sasir diye sormadım zaten yani soruyoruz isteyen cevap versin insan gibi kimse kimseyi sorgulayqmwsYüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma
Yüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)www.kadinlarkulubu.com
Kullanıcı şaşırtmadı.
EvetKazak dedigi o garip durummuymus
İleride ilk gecede o kişinin spermleri mi görünürYüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma
Kullanıcı şaşırtmadı.
Sen ne diyorsun mahkemeye gidip dava bile açarlarİleride ilk gecede o kişinin spermleri mi görünür
Spermler bile şokta şuan hahahahaha ayy ahahaha
Ay o siz miydiniz yaa acilen her türlü sevişmeyi bırakın bir psikiyatriste gidin.
Hahahaha böylesini de görmedim yavSen ne diyorsun mahkemeye gidip dava bile açarlar
Çok önemli mi yani bakire olduğunu kanıtlayınca ne oluyorYani mesela diyelim ki kaza sonucunda bozudlu hiç ilişkiye girmeden ama ilk gece kanamam olmadı doktor bunu gittiğimde bilir mi yani kaza sonucu bozuk olduğunu
Yok hic merak etme korkun oldugu icin sana oyle geliyor doktor zaten seklini vs soylemis icin rahat olsunTekrar gittim bakan doktoruj yanına hani zarar falan gelebilir mi hocam diye doktor da öyle bir şey olmaz dedi ama ben yine de düşünmüyor değilim
Cok tesekkur ederim saolunYok hic merak etme korkun oldugu icin sana oyle geliyor doktor zaten seklini vs soylemis icin rahat olsun
Kaza ne yahu, sürtündük desene şuna.Yani mesela diyelim ki kaza sonucunda bozudlu hiç ilişkiye girmeden ama ilk gece kanamam olmadı doktor bunu gittiğimde bilir mi yani kaza sonucu bozuk olduğunu