Kızlar ben küçükken 14-15 yşlarında, daha ergenlik döneminde bu konuları yeni öğrenmiştim. sağdan soldan duyduğum bilgiler vardı sadece. ve vajinama pijamamın dışından birşeylerle git gel yaptığımda zevk aldığımı farkettim. tek bildiğim buydu. bir gün canımı acıttım bi gece iyi hatırlıyorum ve ertesi gün adet olmuştum. o zamanlar kızlık zarından habersizdim. ama gece kan geldiğini hatırlamıyorum. bu böyle kaldı ve ben bunu yapmaya devam ettim. çoğunlukla pijamamın üstünden yapıyordum. daha sonra büyüdüm,bazı şeyler öğrendim ve bilinçli bi şekilde kendimi tatmin etmeye başlamıştım. kızlık zarını öğrendim daha sonra da. ve merak ettim bi gün, parmağımı sokmayı denedim ve parmağım hiç bir engelle karşılaşmadı. yani kızlık zarım ya daha önce bozulmuştu ya da daha önce hiç yoktu. bunu iki yıl önce farkettim. iki yıldır hep aklımda. bu süreç içinde kimseyle herhangi birşey yaşamadım. kendini eşine saklamak isteyenlerdendim ben hep. hala öyleyim ama bu konu kafamı öyle karıştırıyor ki. doktora gitsem bana benim küçükken yaptığım bu küçük tatminler yüzünden mi yoksa hiç olmama vs. gibi bir durum olup olmadığını ayırd edebilir mi acaba? ve kalıcı olarak yaptırmak istiyorum ne olursa olsun. önümde uzun yıllar var çünkü evlilik için, nasıl olur nasıl yaptırabilirim yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi lütfen. çok teşekkür ederim herşey için. kızlar başlık kızlık zarı olacaktı düzeltemiyorum.
Son düzenleme: