kızlığımdan kahverengi kanlı bir akıntı geldi

xxkelebekk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
12
-16
1
27
bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?

Jinekoloji ye git. Biz bilemeyiz ki öyle. Parmak sokma amacı neydi genişliği mi ölçüyordu

'Kızlık zarı yoktur' diye aratırsanız uzmanlar neler demiş görebilirsiniz. Yüklenen anlamlar bence inanılmaz boş. Biriyle birlikte olmak isteyip bir şeyler yaşamak da yaşamamak da sizin seçiminiz olmalı.
Ayrıca siz evli misiniz ki parmak sokturdunuz? Benim eşim hiç parmaklamadı mesela. O nedenle de evli olsam da kahverengi akıntınıza yorum yapamayacağım kusura bakmayın.

Bu tarz konular keşke yasaklansa burdada. Gerçekten bir soru mu yoksa bir sapığın yazdığı birşey olup kadınların cevaplarıyla tahrik olma senaryosu mu bilemedim, burada bu tarz saçma yazılar çokça yazılıyor,inşallah yasaklanır da kurtuluruz. Hem herşeyi yasa hem olmuş mudur, şüphesini duyacağınız şeyleri yaşamıcaksiniz

Sizde boşmuşsunuz anlaşılan erkek arkadaşınız parmağıyla doldurmuş
Evliyim, doğum yaptım ben uygunmuyum profile?
Cevap veriyorum artık kız değil kadınsın himen zedelenmiş yada yırtılmış kanama o an değil sonra gelmiş olması fark etmiyor. Kanamayacak tekrar.
Şimdi kız olmak için ne yapmalıyım postu aç geliyoruz peşinden

ne alâka yaa.ne sapigi abartmayin lütfen

yorumun çok salak ne boş bir insansın ya neyse sen böyle olmaya devam et ayrıca neden üzüleyim ki ve sen kesinlikle kız fln değilsin insanların duygularını anlamadan boş boş konuşma

Vajinaya parmak sokunca nasıl bir sonuç bekliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…