- 9 Ocak 2025
- 12
- -16
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxkelebekk1
-
teşekkürler .Patisi hasar vermiştir belki vajina girişine, kanama olmuştur….
sizi ilgilendirmez kiBari sevişiyorsunuz düzgün yapın şunu bu ne böyle hem seviş hem kork
düzgün cevap verirsen insan gibi cevap alırsınHem konu açıyorsun hem milleti tersleyio size sormadimki diyorsunuz fakr uyesiniz ondan eminiz ama bu kadar da millete saldirmana gerek yok
teşekkür ederim içimi rahatlattınizMuhtemelen sadece zarınız zedelendi, tam birleşme yaşadığınızda kanamanız olacaktır; eğer sorunuz buysa.
Jinekoloji ye git. Biz bilemeyiz ki öyle. Parmak sokma amacı neydi genişliği mi ölçüyordubugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
Evli değilsen verdiğin cevabı kabul etmiyor aaksnskJinekoloji ye git. Biz bilemeyiz ki öyle. Parmak sokma amacı neydi genişliği mi ölçüyordu
Boşandım tecrübeliyim konu sahibi sjsksksEvli değilsen verdiğin cevabı kabul etmiyor aaksnsk
boş yorumBekaret elden giyeaaaahhh
cevap vermezseniz sevinirimBasittYa sen şaka mısın diğer yorumda evli birine sordum demedin mi bende insan gibi cevap verdim ne bu haller, önce şu üslubunu duzelt, cevap verelim diye sormadin mı, verdik işte bir de sana değil sana değil ne bu yani sormasaydin o zaman
boş konuşuyorsunO değil konu başlığı
kız sen daha kendını ifade edemiyorsun bide millete nie sataşıyorsunNörecen onu düşün şimdi.
Nöcen ilin gözündeki çöpü kendi gömündeki parmakla uğraş
Cevap vermesini istedigin uyeleri etiketle onlar cevaplasin o zamansize sormadım kii...
boş yorum
cevap vermezseniz sevinirimBasitt
'Kızlık zarı yoktur' diye aratırsanız uzmanlar neler demiş görebilirsiniz. Yüklenen anlamlar bence inanılmaz boş. Biriyle birlikte olmak isteyip bir şeyler yaşamak da yaşamamak da sizin seçiminiz olmalı.
Ayrıca siz evli misiniz ki parmak sokturdunuz? Benim eşim hiç parmaklamadı mesela. O nedenle de evli olsam da kahverengi akıntınıza yorum yapamayacağım kusura bakmayın.
ne alâka yaa.ne sapigi abartmayin lütfenBu tarz konular keşke yasaklansa burdada. Gerçekten bir soru mu yoksa bir sapığın yazdığı birşey olup kadınların cevaplarıyla tahrik olma senaryosu mu bilemedim, burada bu tarz saçma yazılar çokça yazılıyor,inşallah yasaklanır da kurtuluruz. Hem herşeyi yasa hem olmuş mudur, şüphesini duyacağınız şeyleri yaşamıcaksiniz
yorumun çok salak ne boş bir insansın yaSizde boşmuşsunuz anlaşılan erkek arkadaşınız parmağıyla doldurmuş
Evliyim, doğum yaptım ben uygunmuyum profile?
Cevap veriyorum artık kız değil kadınsınhimen zedelenmiş yada yırtılmış kanama o an değil sonra gelmiş olması fark etmiyor. Kanamayacak tekrar.
Şimdi kız olmak için ne yapmalıyım postu aç geliyoruz peşinden
Vajinaya parmak sokunca nasıl bir sonuç bekliyorsun ?bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?