- 9 Ocak 2025
- 12
- -16
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxkelebekk1
-
Sence bunu biz nasıl bilelim ? Yarın bi doktora gitbugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
sırf yorum yapmak için boş yorum yapmayınBugün coştular
size sormadım ki .Evli insanlar daha iyi bikirSence bunu biz nasıl bilelim ? Yarın bi doktora git
Bekar olduğumu nerden çıkardınsize sormadım ki .Evli insanlar daha iyi bikir
Büyük ihtimalle.bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
çok haklısınız aslındaAy ne olur bir kadın olarak dilinizi değiştirin, kızlığım nedir?
Erkek arkadaşınız parmağını soktuysa yüksek ihtimalle bekaretiniz bozulmuştur
Pardon da evliyiz ama başında değildik nerden bilelim ne yaptı ne soktu, ne yaşadın, bozulmuş olabilir, tırnağı vajinana zarar vermis olabilir, zorladiysa tahriş olabilir, nerden bilelim böyle birşeyisize sormadım ki .Evli insanlar daha iyi bikir
size sormadım kii...Pardon da evliyiz ama başında değildik nerden bilelim ne yaptı ne soktu, ne yaşadın, bozulmuş olabilir, tırnağı vajinana zarar vermis olabilir, zorladiysa tahriş olabilir, nerden bilelim böyle birşeyi
Olabilir degil olmuştur.Zaten ince birşey varla yok arasında.bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
Evliler de bilemez. Doktora gitmeden anlayamazsınız. Ancak kızlık zarından gelen kan kahverengi olmaz. Taze ise açık kırmızı olur, beklemiş kurumuş ise koyu kırmızı olur ama bariz kan rengi olur. Kahverengi ise adet başlangıcı olabilir veya adetiniz bir kaç gün önce bittiyse adet sonudur.size sormadım ki .Evli insanlar daha iyi bikir
Kime sordun? Özellikle istediğin bir üye varsa o cevap versinsize sormadım kii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?