kızlığımdan kahverengi kanlı bir akıntı geldi

xxkelebekk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
12
-16
1
27
bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?

Sence bunu biz nasıl bilelim ? Yarın bi doktora git

Kızlığın bozulup kanamistir dışarıya çıkmadan kurumuş oksitlenmiş falandır ondan kahverengi gelmiştir yani başka açıklaması yok bozulmuş mudur bilemiyorum doktor bilir ama bence bozulmuştur

Büyük ihtimalle.

Olabilir degil olmuştur.Zaten ince birşey varla yok arasında.

Ya sen şaka mısın diğer yorumda evli birine sordum demedin mi bende insan gibi cevap verdim ne bu haller, önce şu üslubunu duzelt, cevap verelim diye sormadin mı, verdik işte bir de sana değil sana değil ne bu yani sormasaydin o zaman

size sormadım ki .Evli insanlar daha iyi bikir
Evliler de bilemez. Doktora gitmeden anlayamazsınız. Ancak kızlık zarından gelen kan kahverengi olmaz. Taze ise açık kırmızı olur, beklemiş kurumuş ise koyu kırmızı olur ama bariz kan rengi olur. Kahverengi ise adet başlangıcı olabilir veya adetiniz bir kaç gün önce bittiyse adet sonudur.

Muhtemelen sadece zarınız zedelendi, tam birleşme yaşadığınızda kanamanız olacaktır; eğer sorunuz buysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…