Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jinekolog a git biz bilemeyizSürtünürken kayganlıkla bir an oraya geldi ve kanama oldu. Gün boyu az az geldi ama içeriye girmedi. Tam birliktelik olmadı. Ayrıca hemoroidim olduğu içinde zorlayınca kanıyor. Tam bozuldu mu bozulmadı mı emin değilim. Napmalıyım bilmiyorum?
Evlenmeden her halti yiyin sonra da yok kızlığım bozulmuş mudur yok kızlık zarı dikimi için Dr arayın,ne bu aceleniz bir yere kaçmıyor erkekler bekleyin biraz,yaptın madem korkma madem yaptığın doğru neden bu endişe, istedim yaptım dersin,korkuyorsan da sarkma herşeyeSürtünürken kayganlıkla bir an oraya geldi ve kanama oldu. Gün boyu az az geldi ama içeriye girmedi. Tam birliktelik olmadı. Ayrıca hemoroidim olduğu içinde zorlayınca kanıyor. Tam bozuldu mu bozulmadı mı emin değilim. Napmalıyım bilmiyorum?
Size eleştirme hakkı vermedim. Soru sordum soruma cevap istedim. Bu tür şeylerin sadece orda bittiğini düşünmemek lazım. Bu kimseyi aşağılama hakkıda vermez ayrıca. Kim nasıl isterse öyle davranır. Doğru kişiye göre değişiklik gösterir. Lütfen yorum yaparken insanlara laf sokma çabasıyla değilde halinde anlama çabasıyla lafın. Laf soktunuz diye kimse sizi alkışlamaz. Egonuzu tatmin ediyosanız onu bilemem tabi ve kimseyi kınamayın. İstemediğiniz ot burnunuzda biter unutmayın.Evlenmeden her halti yiyin sonra da yok kızlığım bozulmuş mudur yok kızlık zarı dikimi için Dr arayın,ne bu aceleniz bir yere kaçmıyor erkekler bekleyin biraz,yaptın madem korkma madem yaptığın doğru neden bu endişe, istedim yaptım dersin,korkuyorsan da sarkma herşeye
Valla hiç öyle bir egom yok olmadı olmazda sen kafanı yorma,lakin yaptığın şey için de olmuş mudur diye sorma yapmışsın arkasında dur,madem yaptigin doğru göğsünü gere gere gez,korkuyorsan da boyundan büyük işlere girişme,bunlar yetmez gibi birde bozulmuş mudur diye saçma bir soru sormuşsun, buradan ne denilebilir yanihaa birde yorum yapma kararını ben veririm,danisacak değilimSize eleştirme hakkı vermedim. Soru sordum soruma cevap istedim. Bu tür şeylerin sadece orda bittiğini düşünmemek lazım. Bu kimseyi aşağılama hakkıda vermez ayrıca. Kim nasıl isterse öyle davranır. Doğru kişiye göre değişiklik gösterir. Lütfen yorum yaparken insanlara laf sokma çabasıyla değilde halinde anlama çabasıyla lafın. Laf soktunuz diye kimse sizi alkışlamaz. Egonuzu tatmin ediyosanız onu bilemem tabi ve kimseyi kınamayın. İstemediğiniz ot burnunuzda biter unutmayın.
O işler öyle kolay değil… gün boyu az az geldi demen biraz şüpheli. Bence bayağı bayağı birliktelik olmuş gibi ama söylemiyorsun gibi. Bi an oraya yanlışlıkla geldi mi yoksa bi an tutamadık kendimizi son anda pişman olduk muSürtünürken kayganlıkla bir an oraya geldi ve kanama oldu. Gün boyu az az geldi ama içeriye girmedi. Tam birliktelik olmadı. Ayrıca hemoroidim olduğu içinde zorlayınca kanıyor. Tam bozuldu mu bozulmadı mı emin değilim. Napmalıyım bilmiyorum?
Vajina içine doğru mu geldi yoksa hemoroidim var demişsiniz belkide o bölgeden kaynaklı bir durum olmuş olabilir ama yinede bir doktora görününSürtünürken kayganlıkla bir an oraya geldi ve kanama oldu. Gün boyu az az geldi ama içeriye girmedi. Tam birliktelik olmadı. Ayrıca hemoroidim olduğu içinde zorlayınca kanıyor. Tam bozuldu mu bozulmadı mı emin değilim. Napmalıyım bilmiyorum?