• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

minikbusem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
151
107
103
o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı

Kesinlikle şikayet et. O yurdun ne olduğunu kimin ne şekilde kaldığını elbet herkes biliyordur. Resmi bir yer çünkü.
Onun ne haddine anan mı baban mı bunu sorgulayacak?
Yarın ilk işim olucak çok moralim bozuldu kaç defa aynı odada mı kalıyosunuz diye sordu en sonunda dayanamadım ama umarım ciddi bir uyarı alır

http://www.ombudsman.gov.tr/content_detail-352-625-basvuru-formu.html

adresinde şikayetinizi ne şekilde yapabileceğiniz hakkında bilgiler var.

Merkez nüfus müdürlüğüne sözlü şikayet etseniz bile aynı kurum içinde birbirini tutma durumu çok olacağından sonuç alamayabilirsiniz. Ama yazılı şikayet başvurusunda bulunursanız, amirleri ilgili memuru çağırıp en azından konu hakkında soru sormak durumunda. Zira yazılı şikayet başvurularının bir biçimde yanıtlanarak sonuçlandırılması gerekiyor. Bu süreçten de bir sonuç çıkmasa dahi, en azından ilgili memur davranışının şikayet edilebileceğini görüyor ve keyfi davranamıyor bir dahaki sefere..

resmi bi kurumda bulunup hadsiz davranan biri mi söylüyor bana bunu deseydin
Bunu diyen şefti herkes haddini bilsin o hiç ilgilendirmez terbiyesizlik yapmasın dedim ama içim soğumuyo çok moralim bozuk şikayet etmeden rahat etmicem

kadın fazla ılgısız kalmıs aklı fıkrı karma odalarda
kesınlıkle sıkayet et

http://www.ombudsman.gov.tr/content_detail-352-625-basvuru-formu.html

adresinde şikayetinizi ne şekilde yapabileceğiniz hakkında bilgiler var.

Merkez nüfus müdürlüğüne sözlü şikayet etseniz bile aynı kurum içinde birbirini tutma durumu çok olacağından sonuç alamayabilirsiniz. Ama yazılı şikayet başvurusunda bulunursanız, amirleri ilgili memuru çağırıp en azından konu hakkında soru sormak durumunda. Zira yazılı şikayet başvurularının bir biçimde yanıtlanarak sonuçlandırılması gerekiyor. Bu süreçten de bir sonuç çıkmasa dahi, en azından ilgili memur davranışının şikayet edilebileceğini görüyor ve keyfi davranamıyor bir dahaki sefere..
Orada bir adam vardı merkeze git şikayet et denetime gelirler dedi sonra da boşver bu seferlik uğraşma dedi ama bunu terbiyesizliği şikayet edicem tabiki

Back