- 16 Haziran 2015
- 151
- 107
- 103
- Konu Sahibi minikbusem
o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı