Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MRH KIZLAR eşimin bir ekimde dogum günüsü va ve ben ona ikimizin çocukluk resimleriyle ilgili birşeyler yapmak isityorum sizce napabilirim ?
CNM şuanki resimlerden herkez yapıo klasikleşti artık o yüzden tercihim çocukluk fotolarıCocukluk fotolarını napıcan?
Birlikte olan fotolarınızdan bişeyler yap
Ağaç gibi foto yapışkanları var koridora yapıştır
ikinizin çocukluktan başlayarak ardarda fotograflarını sıralayabildiğin süslü bir defter olabilir, ya da mesela büyük kalp şeklindeki bir mukavva kağıdı kesip, fotografları üstüne yapıştırıp duvara asarsınız... ya da mesela 3yasındaki foto için küçük bir çerçeve, 10 yasındaki foto için bir büyüğü, 17 için onun bir büyüğü şeklinde çervelerle fotografları sıralayıp duvara asabilrisinz ya da masada sergileyebilirsiniz mumlarla
ikinizin çocukluktan başlayarak ardarda fotograflarını sıralayabildiğin süslü bir defter olabilir, ya da mesela büyük kalp şeklindeki bir mukavva kağıdı kesip, fotografları üstüne yapıştırıp duvara asarsınız... ya da mesela 3yasındaki foto için küçük bir çerçeve, 10 yasındaki foto için bir büyüğü, 17 için onun bir büyüğü şeklinde çervelerle fotografları sıralayıp duvara asabilrisinz ya da masada sergileyebilirsiniz mumlarla
evet güzel bir fikir...puzzle geldi aklıma?
bence gayet güzel, anlamlı...bence bu çok çocukça olur.![]()
bence gayet güzel, anlamlı...
fotograflar anılar.. güzel yani, baska ne yapılır ki..ben konu sahibi yazdı sandım isim karışıklığı yaptım sadece ona yardımcı olak adına dedim...sizce hoşsa lafım yok.sadece okulda öğretmenler yaptırırlard bu tarz şeyleri o gldi aklıma.