• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLARRRRRRRRR FİKİRR VERİN BANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
MRH KIZLAR eşimin bir ekimde dogum günüsü va ve ben ona ikimizin çocukluk resimleriyle ilgili birşeyler yapmak isityorum sizce napabilirim ?

MRH KIZLAR eşimin bir ekimde dogum günüsü va ve ben ona ikimizin çocukluk resimleriyle ilgili birşeyler yapmak isityorum sizce napabilirim ?

yani en fazla slayt yaparsın fotolarla neyi öğrenmeye çalışıyorsun.ayrıca bu nasıl bir dert acaba?

konuyu yanlış yeere açmış olabilirim sadece slyat yapılmaz hayal dünyan baya genişmiş aklımda fikirler var ama belki degişik fikirleri olanlar vardır diye sormak istedim

Cocukluk fotolarını napıcan?
Birlikte olan fotolarınızdan bişeyler yap
Ağaç gibi foto yapışkanları var koridora yapıştır

ikinizin çocukluktan başlayarak ardarda fotograflarını sıralayabildiğin süslü bir defter olabilir, ya da mesela büyük kalp şeklindeki bir mukavva kağıdı kesip, fotografları üstüne yapıştırıp duvara asarsınız... ya da mesela 3yasındaki foto için küçük bir çerçeve, 10 yasındaki foto için bir büyüğü, 17 için onun bir büyüğü şeklinde çervelerle fotografları sıralayıp duvara asabilrisinz ya da masada sergileyebilirsiniz mumlarla

ikinizin çocukluktan başlayarak ardarda fotograflarını sıralayabildiğin süslü bir defter olabilir, ya da mesela büyük kalp şeklindeki bir mukavva kağıdı kesip, fotografları üstüne yapıştırıp duvara asarsınız... ya da mesela 3yasındaki foto için küçük bir çerçeve, 10 yasındaki foto için bir büyüğü, 17 için onun bir büyüğü şeklinde çervelerle fotografları sıralayıp duvara asabilrisinz ya da masada sergileyebilirsiniz mumlarla

tşk ederim fikirlerin için olabilir

bence bu çok çocukça olur.:stop:

üstteki arkadaşın verdiği linkte bi kaç fotoğrafı kullanarak yatırmanı öneririm birer tan bebeklik birer tane okul çağı birer tane sevgiliyken birer tane evliyken falan bu şekilde istermisin ?

Back