Gebeliğe Hazırlık Kızlarrrrrrrr??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar bu spermi canlandiran sperm sayisini artiran keçiboynuzu özü varmis bende keciboynuzu pekmezi var acaba arasinda bi fark vrmi hangisi daha iyi sizce

Bizimkide buydu. Halen dolu dolu duruyor yumurtlama zamanı geçtikten sonra eşim kullanmak istemedi tadını beğenmemişti çünkü
Yumurta tkibini nasil yaptin bn yapamiyorum duzenli olmuyo cnku bn bu ay 30 ekim oldum 4 kasim bittim yarin sabah kullanmaua baslasam yarari olurmi

Gercektenmi arasinda fark yok yni
Evet ikisi de soguk pres ten xekilir biri sıvı biri daha katı kıvamlı oluyor özü nün farkı çekirdekleriyle birlik te sıkılması ama aynı yani fark yok zaten farkedersen ikisinin de tadı aynı

Yumurta tkibini nasil yaptin bn yapamiyorum duzenli olmuyo cnku bn bu ay 30 ekim oldum 4 kasim bittim yarin sabah kullanmaua baslasam yarari olurmi
Bittikten hemen sonra başlanıyo aslında ama bugün başlayın bence yarına bırakmayın yumurtlamanız olmamıştır İnşAllah belki yakalarsınız. Ovulasyon kullanmıştım bende yumurta takibi için

Bittikten hemen sonra başlanıyo aslında ama bugün başlayın bence yarına bırakmayın yumurtlamanız olmamıştır İnşAllah belki yakalarsınız. Ovulasyon kullanmıştım bende yumurta takibi için
Ama sabah ac karna icilmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…