Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikisi de olurKizlar bu spermi canlandiran sperm sayisini artiran keçiboynuzu özü varmis bende keciboynuzu pekmezi var acaba arasinda bi fark vrmi hangisi daha iyi sizce
Gercektenmi arasinda fark yok yniIkisi de olur
Onun mu etkisi olmuştu bilmiyorum ama biz keçi boynuzu pekmezi kullandık o ay hamile kaldım.Kizlar bu spermi canlandiran sperm sayisini artiran keçiboynuzu özü varmis bende keciboynuzu pekmezi var acaba arasinda bi fark vrmi hangisi daha iyi sizce
Bn özuyle hamile kalanlari duydum burda ama pekmezini bilmiyodumOnun mu etkisi olmuştu bilmiyorum ama biz keçi boynuzu pekmezi kullandık o ay hamile kaldım.
Ewt bende burda genellikle öyle olanları gördüm ama ikisi de keçiboynuzu sonuçtaBn özuyle hamile kalanlari duydum burda ama pekmezini bilmiyodum
Bizimkide buydu. Halen dolu dolu duruyor yumurtlama zamanı geçtikten sonra eşim kullanmak istemedi tadını beğenmemişti çünkü
Yumurta tkibini nasil yaptin bn yapamiyorum duzenli olmuyo cnku bn bu ay 30 ekim oldum 4 kasim bittim yarin sabah kullanmaua baslasam yarari olurmiBizimkide buydu. Halen dolu dolu duruyor yumurtlama zamanı geçtikten sonra eşim kullanmak istemedi tadını beğenmemişti çünkü![]()
Evet ikisi de soguk pres ten xekilir biri sıvı biri daha katı kıvamlı oluyor özü nün farkı çekirdekleriyle birlik te sıkılması ama aynı yani fark yok zaten farkedersen ikisinin de tadı aynıGercektenmi arasinda fark yok yni
Bittikten hemen sonra başlanıyo aslında ama bugün başlayın bence yarına bırakmayın yumurtlamanız olmamıştır İnşAllah belki yakalarsınız. Ovulasyon kullanmıştım bende yumurta takibi içinYumurta tkibini nasil yaptin bn yapamiyorum duzenli olmuyo cnku bn bu ay 30 ekim oldum 4 kasim bittim yarin sabah kullanmaua baslasam yarari olurmi
Ama sabah ac karna icilmesi lazimBittikten hemen sonra başlanıyo aslında ama bugün başlayın bence yarına bırakmayın yumurtlamanız olmamıştır İnşAllah belki yakalarsınız. Ovulasyon kullanmıştım bende yumurta takibi için
Ovulasyon değil mi? Eğer ovulasyon testi ise kullanmadan 1 saat önce sıvı alımını kesip yapıyorsunuzAma sabah ac karna icilmesi lazim
Pekmezi diyorsanız eğer ewt eşimede sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı veriyodumAma sabah ac karna icilmesi lazim
İkiside olur canım ben eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim hepKizlar bu spermi canlandiran sperm sayisini artiran keçiboynuzu özü varmis bende keciboynuzu pekmezi var acaba arasinda bi fark vrmi hangisi daha iyi sizce
Ise yradimi pekiİkiside olur canım ben eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim hep
Evet canım biz yurtdışında yaşıyoruz annem Türkiye'den gönderdi iki ay sonra hamile kaldım artık ondan mı başka biseydennmi bilmem ama bence yaradıIse yradimi peki