Kızlarrrrrrrr gebelik testimmmm!!

Gozukmuyor cunku t harfının basında cok ınce bı pmbe czgı var fotoda gozukmuyor duzgun konus ınsanlrla
insanlarla ? düzgün? 1. konusmamda ne var? 2. kimlerle nasil konsudugmu nerde gördün? t harf diyorsun aydinlikda cekseydin diyorum o cok ince bi pembe cizgi bile görünmüyoor. konusmamla rahatsiz oluyorsan cevabinda ne sacmaliyorus acaba olmamali!!

Kımsenın burda dalga gecer gıbı mantıgını sorgulayamazsın bu dılle soylenmesı cok yanlıs burda saygı ve sevgı cercevesınde konusuyor herkes bırbırıyle
dalga gecdigim yok !! kendin bile bi yorumda fotoda gözükmüyor diyorsun daha ne tartismasini yapiyorsun benimle ? sana sadece nekadar mantikli öyle cekmek dedim sen direk saldirdin. hem hatani bilip hemde israrla hakli olmaya calisan insanlarla ayarim ya .. neyse hadi ugrasamicam insallah hamilesindir.

Insanlarla duzgun konusmayı beceremıyosun daha o cumledekı kınayeyıde anlamıycak kadar aptal bır ınsanda degılım emın ol burda herkes bırbırıne bısı yazıyoe senın cumlen rahatsı etmese oyle bı tepkı vermezdım zaten bence buraşarda fazla dolasma pek sevılecegını dusunmuyorum cunku bu sekılde devam edersen

Baska ınsanlarada nasıl cevap verdıgın ortada demekkı benımle boyle konusmak ıstedın neyse ugrasamıycam

Eklentiler

• IMG_1377.PNG
    387,3 KB · Görüntüleme: 46
Baska ınsanlarada nasıl cevap verdıgın ortada demekkı benımle boyle konusmak ıstedın neyse ugrasamıycam
hahahahahahahahahaha screen yapmis beni takip etmis o sahis senin gibi testini karanlikda cekip koymamis bakin diye alemsin cidden.. simdi benim yorumumu alip buraya koydugun icin sana ne yapsam?

hahahahahahahahahaha screen yapmis beni takip etmis o sahis senin gibi testini karanlikda cekip koymamis bakin diye alemsin cidden.. simdi benim yorumumu alip buraya koydugun icin sana ne yapsam?
Haklı oldugum bı konunun pesını bırakmıycam tabıkıde burda herkes okadar cok sey yazıyorkı herkese bu sekılde tepkı vermeye hakkın yok senın haddını bıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…