• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrrrrr gebelik testimmmm!!

Herkesın cevaplarını goruyorum ben sen merak etme canım aydınlıkta ceksen kesek dıyenler var yada daha duzgun bı sekılde senın gıbı karanlıkta cekmen ne kadar mantıklı gıbı bı cevap gormedım ben sorun sende bence bızde degıl

Kızlar birley goruyormusunuz boyle cıkıpta hamıle olan varmıydı
İkinci çizginin yeri yanlış yani test bozuk yalancı çizgi gözüküyo ben gördüm telefonun ekran parlaklığını yükselince gayet net gözüküyo. Sonuç olarak testi tekrarlamalısınız. Umarm hamişsinizdir

Valla sonucu bekliyorum bak simdi ornek testi aticam sana bu testten sonra acilde kan verdim beta 90 cikmisti insallah seninde oyle olur 😍

Eklentiler

• EBA386E7-265A-428E-AC0E-98EA11FEC289.jpeg
    EBA386E7-265A-428E-AC0E-98EA11FEC289.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 33
Vayy Memeli Mestan Memeli Mestan nasılsın kuzum, ☺️bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyor 🙂
Bu zamana kadar zor gecti kuzucum biraz biliyosun dusuk tehlikem vardi enfeksiyon kaynakli kil gibi kanli geliyodu idrarim bulamamislardi gunlerce sebebi hastaneye yatiricaklardi dayanamadim aglaya aglaya imza atip ciktim kadin dogumcuma anlattim hastanede ayrintili ultrasonla bakildi meger sag bobrekte 2 solda 1 tane tas varmiss ve enfeksiyon yapiyomusss cok sukur suan iyiyim ama tasla yasamayi ogrenmem lazim 🥺

Bu zamana kadar zor gecti kuzucum biraz biliyosun dusuk tehlikem vardi enfeksiyon kaynakli kil gibi kanli geliyodu idrarim bulamamislardi gunlerce sebebi hastaneye yatiricaklardi dayanamadim aglaya aglaya imza atip ciktim kadin dogumcuma anlattim hastanede ayrintili ultrasonla bakildi meger sag bobrekte 2 solda 1 tane tas varmiss ve enfeksiyon yapiyomusss cok sukur suan iyiyim ama tasla yasamayi ogrenmem lazim 🥺
Biliyorum kuzum zor süreçten geçtin inşallah bundan sonra hamileliğinin tadını çıkarırsın. O taş meselesi kötü olmuş canm dikkat etmen lazm hamiş olduğun için bitkisel tedavide uygulanamıyo ilaç tedaviside çok zor. Rabbim yardım etsin evladın senle ya insan herşeye katlanıyor. Enfeksiyon hamilelikte çok zor oluyo bende çektim kendisini. İnşallah daha sıkıntı çektirmez sana ve bebişine hamişşliğin tadını çıkarırsn

Biliyorum kuzum zor süreçten geçtin inşallah bundan sonra hamileliğinin tadını çıkarırsın. O taş meselesi kötü olmuş canm dikkat etmen lazm hamiş olduğun için bitkisel tedavide uygulanamıyo ilaç tedaviside çok zor. Rabbim yardım etsin evladın senle ya insan herşeye katlanıyor. Enfeksiyon hamilelikte çok zor oluyo bende çektim kendisini. İnşallah daha sıkıntı çektirmez sana ve bebişine hamişşliğin tadını çıkarırsn
İnsallah kuzucum insallah seninde hamis haberlerini bekliyorum haberi aldiginda insallah aklina gelirim beni de etiketle olur mu 😍

İnsallah kuzucum insallah seninde hamis haberlerini bekliyorum haberi aldiginda insallah aklina gelirim beni de etiketle olur mu 😍
İnsallah kuzum bende bu ay biraz belirtiler yaşıyorm kızımda yaşadığım belirtiler emin gibiyim ama yinede nasip bakalım bat ı bekliyorum ☺️😍geçen ay kimyasal geçirdim bu ay tutturdum sanki :halay:

Back