• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrrrrr gebelik testimmmm!!

Kızlar pekı testı yapmadan once alttan ısık tuttugunuzfa falan yerı bellı olmuyodu dımı deneyen varmı boyle bıseyı

Canım yeri belli bunda maalesef 😣 çünkü bende de öyle olmuştu içindeki çıkıntının gölgesi beliriyor istersen içindekini çıkar bak bir de

Tekrar denedin mi test canim ? Bu arada bu ayki adetim benimde 3 gun gecikti ama sprialliyim de ama korkmuyo degilim yani cumartesiyi beklyrm 30 gunu doldurayim diye beklyrm sancim var ama adet yok

Tekrar denedin mi test canim ? Bu arada bu ayki adetim benimde 3 gun gecikti ama sprialliyim de ama korkmuyo degilim yani cumartesiyi beklyrm 30 gunu doldurayim diye beklyrm sancim var ama adet yok
Aksam yapıcam canım testı alıp bnde cok meraklandım ama t harfının baslangıcında cızgı cok cok ınce cok acık pembe ısıkta goruluyor

Canım ben cok ıstıyorum altı aylık evlıyız ama ğcos var bnde o yuzfen hıc korunmadım 26 yasındayım tam zamanı cok ıstıyorum
Ayy kuzum dualarm seninle insalalh bu ay guzel haberi alirsin sabrzlkla beklyrm test sonucunu benimde 7 aydayken hamile kalmstm suanda nodulum olustu kotu huy olma ihtimali cok yuksek ve drum sakn gebelk olmasn dedi ondan cok korkuyorum

Ayy kuzum dualarm seninle insalalh bu ay guzel haberi alirsin sabrzlkla beklyrm test sonucunu benimde 7 aydayken hamile kalmstm suanda nodulum olustu kotu huy olma ihtimali cok yuksek ve drum sakn gebelk olmasn dedi ondan cok korkuyorum
Insallah canım allah şifa versın sanada kac yasındasın

Back