- Konu Sahibi Melissss_9394
o zaman kan testi için erkenmiş, 5-6 gün daha bekleyip kan ver bence.Canım en son 31 kasımda olsum oda tarlusal adet sokturuxuyle pcos var bnde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman kan testi için erkenmiş, 5-6 gün daha bekleyip kan ver bence.Canım en son 31 kasımda olsum oda tarlusal adet sokturuxuyle pcos var bnde
Baktım canım ama t harfının baslangıcında ıp ınce bır cızgı var cok acık pembeCanım yeri belli bunda maalesefçünkü bende de öyle olmuştu içindeki çıkıntının gölgesi beliriyor istersen içindekini çıkar bak bir de
Bence testini tekrarla ilk 5 dk geçerli çünkü sonra hayali çizgi beliriyor bazı testlerdeBaktım canım ama t harfının baslangıcında ıp ınce bır cızgı var cok acık pembe
yarın tekrarlıycam testıBence testini tekrarla ilk 5 dk geçerli çünkü sonra hayali çizgi beliriyor bazı testlerde
İyi olur canımYarın
yarın tekrarlıycam testı
Evet cok silikti zaten hemen sabahi kan verdim 300 kusurde cikti bende hastanede calisiyodum orda arkadasm saolsun hergun ultrasyonla gosteriyodu bana :)Sendede cok u sılıktı canım
Aksam yapıcam canım testı alıp bnde cok meraklandım ama t harfının baslangıcında cızgı cok cok ınce cok acık pembe ısıkta goruluyorTekrar denedin mi test canim ? Bu arada bu ayki adetim benimde 3 gun gecikti ama sprialliyim de ama korkmuyo degilim yani cumartesiyi beklyrm 30 gunu doldurayim diye beklyrm sancim var ama adet yok
Aksam test yapma sabah ilk idrarla yap canimAksam yapıcam canım testı alıp bnde cok meraklandım ama t harfının baslangıcında cızgı cok cok ınce cok acık pembe ısıkta goruluyor
4 gun oldu ama canım cıksa aksamda cıkar dıye dusunuyorumAksam test yapma sabah ilk idrarla yap canim
Bence sabah dene canm az daha sabir ben 1 hafta gecmisti yapmstm onda bile silik cikmisti4 gun oldu ama canım cıksa aksamda cıkar dıye dusunuyorum
Ben cıkmıycagını dusunuyorum canım nedenseBence sabah dene canm az daha sabir ben 1 hafta gecmisti yapmstm onda bile silik cikmisti
Uzun zamandr mi beklyosun bide neden kendini kandirasin rabbim.ne zmaan vericegi hic belli olmazBence kendı kendımı kandırıyorum
Bende suanda hic istemiyorum insallah benim yoktur senin vardir canim yaaUzun zamandr mi beklyosun bide neden kendini kandirasin rabbim.ne zmaan vericegi hic belli olmaz
Canım ben cok ıstıyorum altı aylık evlıyız ama ğcos var bnde o yuzfen hıc korunmadım 26 yasındayım tam zamanı cok ıstıyorumBende suanda hic istemiyorum insallah benim yoktur senin vardir canim yaa
Ayy kuzum dualarm seninle insalalh bu ay guzel haberi alirsin sabrzlkla beklyrm test sonucunu benimde 7 aydayken hamile kalmstm suanda nodulum olustu kotu huy olma ihtimali cok yuksek ve drum sakn gebelk olmasn dedi ondan cok korkuyorumCanım ben cok ıstıyorum altı aylık evlıyız ama ğcos var bnde o yuzfen hıc korunmadım 26 yasındayım tam zamanı cok ıstıyorum
Insallah canım allah şifa versın sanada kac yasındasınAyy kuzum dualarm seninle insalalh bu ay guzel haberi alirsin sabrzlkla beklyrm test sonucunu benimde 7 aydayken hamile kalmstm suanda nodulum olustu kotu huy olma ihtimali cok yuksek ve drum sakn gebelk olmasn dedi ondan cok korkuyorum