Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmmm

Canımmm ne güzel bugün bol bıl hamiş haberi alıyorumm.Hayırlı olsunnn,tebriklerrr rabbim sağlıcakla bebğini kucağına almayı nasip etsin inşallah .Darısı başımıza :))

tebrikler canım allah tamamına erdirsin ben gibi dileirm sorunsuz bir hamilelik geçirirsin amin inşaallah amin

Canım benim TEBRİKLER GÖZÜN AYDIN OLSUN:teytey::teytey:
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey:
DARISI BİZİM BAŞIMIZA dua et olurmu bizim içindeea.s.

Tebrik ederim
geçen haftada süpheleniyordun zaten
bak tutunmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

tebrikler tatlım..
Allah sorunusuz bir hamilelik nasip etsin..bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın insallah...

TEBRIKLER diger yazinida takipediyordum inannnn cokkk sevindim artik bir hamilesinnn bizede dua et benimde gunum gecti insallah adet olmam

tebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Allah'ım bana nasip etti bu duyguyu umarım tüm isteyenlerede yaşatsın öyle güzel bir duygu ki bu anlatamam.Hepiniz için hep dua edicem.

:hooray: Canım tebriklerrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına.. Amin.. :sm_cool:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı olsun allah bizlerede nasip etsin ben sana bişiy sorcam problemin neydi yazabilirmisin canım

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı olsun allah bizlerede nasip etsin ben sana bişiy sorcam problemin neydi yazabilirmisin canım

sağol cnm.darısı olmayanların başına.çok şükür.hiçbir problem yoktu açıklanamayan infertilite idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…